Avrupa Ligi Eleme Birinci Ayak
Aslında bu maça çok umutsuz çıkmıştım. Lazio gibi güçlü bir ekip karşısında şansım yok diye düşünüyordum. İlk dakkalarda gol atınca deplasmanda olduğum için umutlandım. Beklemediğim bir şekilde çok dengeli bir maç oldu ve 2-2 berabere kaldık.
2.Hafta Kayserispor-Eskişehirspor
Yine bir geri dönüş yaşadık. Kayserispor gibi kalburüstü bir takımı deplasmanda geriden gelip yenmek önemliydi. Böylece ligde 2 de 2 yaptık.
Avrupa Ligi Eleme İkinci Ayak
Şaşırtıcı derecede rahat oynadım. Sanki Akhisar'la Mersin'le oynuyormuşum gibi oynadım. 1 kere geldiler 1 gol attılar. Gerçi 10. dakikada 10 kişi kalmaları buna etken olmuş olabilir bilmiyorum tabi![]()
Ama şöyle bir durum var ki gruplara kaldık ve LAZİO'YU ELEDİK.
Yine de üzülüyorum çünkü kondisyonlarım çok düşecek ve sadece lige odaklanamayacağım. Bu kötü oldu. Çünkü elimde alternatifsiz bir kadro var.
Ama iyi para cukkaladım orası ayrı
AVRUPA LİGİ GRUBU
2. Olarak çıkarım diye düşünüyorum. Ya Twente çıkacak ya da Eskişehirspor. Kısmet.
3.Hafta Eskişehirspor-İBB
Çok çok kötü oynadık. İlk yarı rezalet bir oyun ortaya koyduk. Bir türlü pozisyon olmuyordu kısır bir maçtı. Yine 3 forvete geçtim bu sefer defanstan adam alıp Leo İtaperuna'yı soktum oyuna ve taktiğimi kontraya çevirdim. Kontraya çıktığımız bir pozisyonda Leo hızlıca köşeye indi ve yerden bir orta açtı, Kader tamamladı. Son dakika gollerini seviyorum
4.Hafta Kayserispor-Eskişehirspor
Çok rahat bir maçtı, ilk yarıda işi bitirdik. Nobre zaten her zaman benim takımlarıma gol atmıştır
Galatasaray'da Kadıköy'de ezici bir galibiyet elde etti
Kader Troure'de 1 yıldızlık bir rapora göre mükemmel oynuyor
LİG TABLOSU