Sayfa 409 / 480 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon
12,241 ile 12,270 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Biri forvet, diğeri kaleci. 1.7'i vereceksin tabi. dünyanın her yerinde bu böyledir sonuçta forvet alıyorsun. Ben yönetimin 500 bini kıstığını düşünmüyorum. Başka şeyler var muhakkak yakında çıkar kokusu. Ben bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum açıklamaya takılmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

benim duyduguma göre ilk olarak 2.5 m da kulüplerin anlastgı ancak daha snradan trabzonun fiyatı 3m a cekmesi bndan dolayı yönetim üst sınır olarak 2.5m belirlemis fiyat artınca + olarak iki takım arasında oynanacak hazırlık macı düzenlenmesi ve geliri trabzona verilecegi teklif edilmis ve kabul edilmemis.
    farklı seyler de olabilir tam olarak bilmiyorum ancak bnce tolga isteseydi aradaki bu kadar kücük fark sorun yaratmazdı..bnm trabzona kzdıgım nokta senin elinde onur var 1461 den de kaleci getirdin tolganın yası 30 elinden cıkarsa cokta kötü olmaz ayrıca gs nin muslera gibi bir kalecisi varken baska kaleci almaz zaten fener ile transfer görüsmesi yapmazlar ligdeki diger takımlarada tolganın gidecegini düsünmüyorum yurt dısına sanırım tolga gitmek istemiyor ayrıca bana göre yurt dısından bir takımın 3 m verecegini de tahmin etmiyorum.
    bu sekilde en iyi alternatif her ikisi icinde beşiktaş oluyor ancak trabzon neden yanaşmıyor bu işe anlamış degilim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Beşiktaş Ömer şişmanoğlu'na 1,7 verip Tolga'ya 3 vermediyse çok yazık. Keşke 3 verip direk alsak biz Tolga'yı.
    İnadına mı yazıyorsunuz bu tarz yorumları?

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İnadına mı yazıyorsunuz bu tarz yorumları?
    Boşver şunları cevap verme vaktini harcama şunlara cevap vermekle.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bobo'nun kaybolan ikizi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tolga'nın menajeri demiş.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: "Tolga, Beşiktaş dışında hangi takıma gitmek isterse yardımcı olacağım ama Beşiktaş'a kolaylık sağlamayacağım."

Şimdi bir şey yazardım ama neyse saklı kalsın.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haci abi'nin oyle birsey dedigine inanmiyorum.

Trabzonsporun istedigi para verildikten sonra transfer gerceklesir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaşlı arkadaşlar "Tolga'ya 3 Milyon vermemek enayiliktir" diyen kişilere kızmış veya fazla tepki vermişler. Sebebi nedir ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Beşiktaşlı arkadaşlar "Tolga'ya 3 Milyon vermemek enayiliktir" diyen kişilere kızmış veya fazla tepki vermişler. Sebebi nedir ?
    Sizin bu konunun üzerine bu kadar düşmenizin sebebi nedir Zafer? Beşiktaş'ın vermediği 3 milyon euro sizi niye bu kadar alevlendirdi ? Her yerde bir "vay arkadaş o para verilmez mi?" tribi. Bu oyuncunun transferine ayrılan parayı aşıyormuş da vermemişler demekki bu kadar basit.

Hayır koca ülkede sanki ilk defa oyuncu transferinden vazgeçiliyor. anlamadım gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle adamların diline düştüğümüze mi yanarsın, yoksa bizim yönetimin transfer konusundaki beceriksizliğine mi yanarsın. Bütün keyfimiz kaçtı ya.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kaleci transferi üzerinde tek bir isme takılmamak lazım bence. Tolga, istediğim bir kaleci; fakat kaleci transferine ayrılan 2,5 milyon euroyla başka isimlere, özellikle de yurtdışına yönelebiliriz. Bedava diye Sinan'ı da getirmezler inşallah.

-------------Kaleci-------------
    Sağbek-----Pedro----Sivok----İsmail
    -----------Fernandes----Necip-------
    Gökhan-------Oğuzhan------Olcay
    ----------------Almeida--------------

4 yabancı oluyor. Ön libero ve kaleci yabancı olsa 6 oluyor. Bence kaleci yabancı olmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

4-4-2 oynayacağız bence. 4-2-3-1 daha yatkın olsa da.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sizin bu konunun üzerine bu kadar düşmenizin sebebi nedir Zafer? Beşiktaş'ın vermediği 3 milyon euro sizi niye bu kadar alevlendirdi ? Her yerde bir "vay arkadaş o para verilmez mi?" tribi. Bu oyuncunun transferine ayrılan parayı aşıyormuş da vermemişler demekki bu kadar basit.

Hayır koca ülkede sanki ilk defa oyuncu transferinden vazgeçiliyor. anlamadım gitti.
    Dur sakin. Ben olayı sonradan gördüm ve anlayamadığım için sordum.

Kendi görüşüme gelirse, ben Beşiktaş' ı çok severim. Her zaman da Galatasaray'dan sonra Beşiktaş' ın başarılı olmasını isterim. Bu yüzden Tolga' nın gelmesini canı gönülden isterdim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eee, zamanında Tabata gibilere 10 milyon sayarsan, gün gelir 500 bin Euro'nun hesabını yapmak zorunda kalırsın. Büyük takım olmak sadece slogandan ibaret ne yazık ki. Adamlara kızmaya hakkımız yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bu durumda, Fernandes-Oğuzhan ikilisini yan yana izlememiz hayal olur. Bence 4-1-4-1 oynamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beğendiğimden değil ama bana sanki Veli'yi bu sene ilk 11'de sürekli izleyeceğiz gibi geliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

almeida satilmazsa dedigin gibi olacak galiba. pektemek, almeida, enaramo, omer ... 4 tane forvet var tek bir mevkii icin. holosko da sayilabilir. cift forvete donus mumkun gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
    bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hilbert Leverkusen'e gitti

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu durumda, Fernandes-Oğuzhan ikilisini yan yana izlememiz hayal olur. Bence 4-1-4-1 oynamalıyız.
    Abi 4-1-4-1 yani 4-5-1 kısaca çakma 4-3-3 artık bu sistemden vazgeçmeliyiz. Tigana'dan sonra gelen her hoca elde iyi bir 10 numara bulamayınca direk 4-5-1'e kaydı. Düşün Denizli'nin bile 4-5-1 oynattığı zamanlar oldu. 4-2-3-1 olarak gösterilse de maç içinde 4-5-1'e kayıyordu. Elde Fernandes ve Oğuzhan varken 4-2-3-1 ideal ama forvetlere de bakınca tam çift forvet oynayacak bir takım. 4-2-3-1, 4-4-2 maçtan maça değişir bence. Bilic'in tercih ettiği dizilişlerde bu genelde. Bu sayede Necip, Veli'de çakılı oynamak zorunda kalmaz orta sahada.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Abi 4-1-4-1 yani 4-5-1 kısaca çakma 4-3-3 artık bu sistemden vazgeçmeliyiz. Tigana'dan sonra gelen her hoca elde iyi bir 10 numara bulamayınca direk 4-5-1'e kaydı. Düşün Denizli'nin bile 4-5-1 oynattığı zamanlar oldu. 4-2-3-1 olarak gösterilse de maç içinde 4-5-1'e kayıyordu. Elde Fernandes ve Oğuzhan varken 4-2-3-1 ideal ama forvetlere de bakınca tam çift forvet oynayacak bir takım. 4-2-3-1, 4-4-2 maçtan maça değişir bence. Bilic'in tercih ettiği dizilişlerde bu genelde. Bu sayede Necip, Veli'de çakılı oynamak zorunda kalmaz orta sahada.
    Benim bahsettiğim 4-1-4-1'in seni saydığın sistemlerle alakası yok. Ortadaki 1, Aurelio veya Giunti tarzında bir isim olacak ve defansif yönü sağlam olup orta sahaya top taşıyacak. Ortadaki 4'lü ise, hücuma dönük isimlerden oluşacak ve böylece ilerdeki tek forvet, yalnız kalmayacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

4-4-2 mecburi bence defansif ortasaha bulamıyorsak ki bulamıyoruz.
    Kaleci
    Sağbek - Pedro - Sivok - İsmail

...............Oğuzhan - Fernandes
    Gökhan................................... Olcay
    ...............Almeida - Pektemek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    4-4-2 mecburi bence defansif ortasaha bulamıyorsak ki bulamıyoruz.
    Kaleci
    Sağbek - Pedro - Sivok - İsmail

...............Oğuzhan - Fernandes
    Gökhan................................... Olcay
    ...............Almeida - Pektemek
    bu ortasaha çok defansif zafiyet verir ortadaki oyuncuların ikiside hücuma dönük kanattakilerde kanat oyuncusu ortayı kapatıcak engin emre çolak gibi oyuncu değiller

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu ortasaha çok defansif zafiyet verir ortadaki oyuncuların ikiside hücuma dönük kanattakilerde kanat oyuncusu ortayı kapatıcak engin emre çolak gibi oyuncu değiller
    Defansif ortasaha olmazsa elden çıkan eniyisi bu , Necip var bide onun defansif anlamda yapacağını Oğuzhanda yapar .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Defansif ortasaha olmazsa elden çıkan eniyisi bu , Necip var bide onun defansif anlamda yapacağını Oğuzhanda yapar .
    heeee tamam o zaman . arkadaşım şaka mı yapıyosun oğuzhan necip kadar iyi defans yapar söylemini neye dayanarak söylüyosun oğuzhan bırak defansif ortasahayı ortasaha orta bile değil ofansif ortasaha oyuncusu , pozisyon bilgisini top kapma becerisini geçtim fiziken mümkün değil orda oynaması fernandes desen hadi fizik ve vücudu kullanım açısından neyse derimde oğuzhan nere necip - veya x defansif ortasaha oyuncusu - nere defansif ortasaha olmazsa oğuzhan oynamaz veli oynar necip oynar orda oğuzhan oynadı diyelim bu kezde kanatlarda g.töre ve olcay olmaz daha defansif ortasaha özellikli oyuncular oynar (böyle oyuncular oynasa bile zor oğuzhan - fernandes ortasahası )

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Benim bahsettiğim 4-1-4-1'in seni saydığın sistemlerle alakası yok. Ortadaki 1, Aurelio veya Giunti tarzında bir isim olacak ve defansif yönü sağlam olup orta sahaya top taşıyacak. Ortadaki 4'lü ise, hücuma dönük isimlerden oluşacak ve böylece ilerdeki tek forvet, yalnız kalmayacak.
    Anlıyorum abi yani ön liberonun önünde oynayan dörtlü orta saha gibi değil, kanatta oynayan oyuncular kanat forvet gibi, göbekteki ikilide forvet arkası gibi oynayacak ve bu ikili geride oluşan açıkları kapatabilecek. Gerideki dörtlünün önünde oynayan oyuncuda hem organizatör, hemde süpürücü olacak. Bu sistemde rakip stoperleri çıkartmayacak uzun, pivot bir forvet şart. bu oyuncuda Almeida. Ama bu dediğin sisteme uygun ne bir ön libero var, nede bek oyuncuları var ve Almeida'yı çok iyi yedeklemek gerek. Senin düşündüğün gayet iyi ama geçmişteki hocalar senin o dediğin sistemi hep oyuncuları çakılı oynatarak kullandı. Mesela Denizli'nin hücum opsiyonları çok dardı, Carvalhal'de tamamen çağ dışı oyun oynatıyordu. Bir tek Schuster uygulamada yetersiz kaldı. Yeterli sabır gösterilmedi diye düşünüyorum.

Ayrıca 4-4-2'nin tek versiyonu 2 göbek, 2 kanat, 2 ileri uç oyuncusu değil. 4-3-1-2, 4-1-3-2 olarak kullanılabilir. Galatasaray Engin'li, Emre'li ilk 11'de direk 4-4-2 oynamıyordu. Maç içinde o sistem 3-5-2'ye, 4-1-3-2'ye kayıyordu. Mesela Engin kanatta oynuyor gibi gözükse de daha çok orta saha özellikli oynuyordu. Oğuzhan'da böyle kullanılabilir ama Oğuzhan Engin kadar koşan bir oyuncu değil çabuk yoruluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arada eneramo olmamis kalp ritmi bozukmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-1-3-2 belki ?

Cenk

Serdar Kurtuluş
    Franco
    Sivok
    Gökhan Süzen (İsmail dönene kadar)

Toraman

Necip
    Oğuzhan
    Fernandes

Almeida
    Pektemek
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anlıyorum abi yani ön liberonun önünde oynayan dörtlü orta saha gibi değil, kanatta oynayan oyuncular kanat forvet gibi, göbekteki ikilide forvet arkası gibi oynayacak ve bu ikili geride oluşan açıkları kapatabilecek. Gerideki dörtlünün önünde oynayan oyuncuda hem organizatör, hemde süpürücü olacak. Bu sistemde rakip stoperleri çıkartmayacak uzun, pivot bir forvet şart. bu oyuncuda Almeida. Ama bu dediğin sisteme uygun ne bir ön libero var, nede bek oyuncuları var ve Almeida'yı çok iyi yedeklemek gerek. Senin düşündüğün gayet iyi ama geçmişteki hocalar senin o dediğin sistemi hep oyuncuları çakılı oynatarak kullandı. Mesela Denizli'nin hücum opsiyonları çok dardı, Carvalhal'de tamamen çağ dışı oyun oynatıyordu. Bir tek Schuster uygulamada yetersiz kaldı. Yeterli sabır gösterilmedi diye düşünüyorum.

Ayrıca 4-4-2'nin tek versiyonu 2 göbek, 2 kanat, 2 ileri uç oyuncusu değil. 4-3-1-2, 4-1-3-2 olarak kullanılabilir. Galatasaray Engin'li, Emre'li ilk 11'de direk 4-4-2 oynamıyordu. Maç içinde o sistem 3-5-2'ye, 4-1-3-2'ye kayıyordu. Mesela Engin kanatta oynuyor gibi gözükse de daha çok orta saha özellikli oynuyordu. Oğuzhan'da böyle kullanılabilir ama Oğuzhan Engin kadar koşan bir oyuncu değil çabuk yoruluyor.
    Evet, aynen bahsettiğin şekilde oynamamız gerektiğinden söz ediyorum ben de. Bu sistemin kilit nokası da, 4'lü defansın önündeki tek orta saha. Oraya uygun birisini alabilirsek, eldeki kadrodan bu sistemi yaratabiliriz bence. Şunu da söylemek gerekiyor ki, önemli olan elbette Bilic'in sistemi olacak. Kafasındaki kurguyu bile bilmiyoruz henüz. Bu akşam oynanacak hazırlık maçı, belki biraz fikir verebilir bize.

Eneramo'nun olmamasına sevindim; ama sağlığı için üzüldüm. İnşallah, çok önemli bir sorunu yoktur ve futbol hayatı bitmez. Eneramo olmadıysa, Gekas'a yöneliriz inşallah. Bunun yanında bir de, Almeida gidip sağlam da bir golcü bulursak, forvet sıkıntımız tamamen kalkar ortadan.

Mesaj Yetkileri