Hazırlık Maçları

Hazırlık maçları oynanırken ben çok uzaklardaydım İrlanda'da genç potansiyelli oyuncu avındaydım. Asistana bıraktım..

Başlıca Transferimiz:

Kulübüyle daha önce temasa geçtiğimiz Matheww Briggs için her şey olumlu geçti ve takımımıza katılmayı kabul etti.

Danny Seaborne'yi kiralık Joseph Debayo'yu bonservessiz takımmıza kattık. Aranan defans rotasyon oyuncusunu bulmuş olduk ve defans transferimizi sonlandırdık.

Beklediğim oyuncu işte bu geleceğin yıldızı ona özel antrelmanlar uygulatıcağım çok şey bekliyorum ondan John Bostock kendisini bonservissiz takımımıza kattık.

Başkan bana bir oyuncu bulduğunu söyledi. Mevkisini sordum forvet dedi halbuki forvet transferi ihtiyacımızın olmadığını söylemiştim ona. Yaşını sordum, ''30 dedi''. Ben yaşlı oyuncularla oynamayı pek hoşlanmam bilirsin dedim. Kendiside bana onun Roque Santa Cruz olduğunu söyledi. Kapıyı çaldı ve odaya girdi Santa Cruz. Senin gibi bir oyuncuyu takımımda görmek bana onur veriyor dedim ve sözleşmeyi hallettik saolsun kendisi sözleşmede bayabi indirim yaparak bizi rahatlattı.

Transferlerde hedeflerimize ulaştık, Transfer yapmayacağız.

Tüm konsantremizi kupa ve lige vereceğiz