1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Tarihi Kim Yazar ?

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Oyuncu komutlarından bazı oyuncuların pasını kendim ayarladım, kısa pas oynayınca defans oyuncuları saçma sapan uzun topları nadiren atıyorlar. Geniş alan oynamama rağmen kalabalık defans kalabalık hücum yapıyoruz ve alan daralıyor aslında.

Mevkiye sadık, çok akıcı oynamak da şöyle oluyor aslında: Melo sadece geriye doğru pas atmıyor, top alıyor ileri doğru gidiyor ara pası da atıyor. Selçuk sadece ara pasını düşünmüyor gerekirse köpek gibi top peşinde koşup topu kapıyor. Sağ kanat Elmander zaman zaman sağ bekin gerisinde topa basıyor.

Ama dediğin gibi mantığa ters gibi duruyor, kaostan düzen yaratıyorum
    Savunma saçma sapan uzun top atmasın diyosunda rakip özelikle 4-2-3-1 gibi ilerde basan formasyonla çıkınca kısa pasta hele bide konsatrasyon sogukkanlılık vs düşükse saçma goller yiyosun hem kısa pas yapmak yerine onu normal bırak kenar talimatlarından defanstan kısa pasla çık dersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Savunma saçma sapan uzun top atmasın diyosunda rakip özelikle 4-2-3-1 gibi ilerde basan formasyonla çıkınca kısa pasta hele bide konsatrasyon sogukkanlılık vs düşükse saçma goller yiyosun hem kısa pas yapmak yerine onu normal bırak kenar talimatlarından defanstan kısa pasla çık dersin.
    Sabri, Gökhan Zan ve Hakan Balta oynamadıktan sonra sıkıntı olmuyor aslında defansta. Ayrıca ben Michael Skibbe tarzı bir teknik adamım, etliğe sütlüğe karışmıyorum, kenar talimatı yapmıyorum maçın başından sonuna kadar yedek kulübesinde oturup defans - hücum kararını veriyor ve oyuncu değştiriyorum Ama bu kariyerden sonra daha ciddi zorlu bir kariyer açacağım onda senin dediklerini göz önüne alırım, zaten senin kariyerdeki derslikler de ilham kaynağı oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post

Sabri, Gökhan Zan ve Hakan Balta oynamadıktan sonra sıkıntı olmuyor aslında defansta. Ayrıca ben Michael Skibbe tarzı bir teknik adamım, etliğe sütlüğe karışmıyorum, kenar talimatı yapmıyorum maçın başından sonuna kadar yedek kulübesinde oturup defans - hücum kararını veriyor ve oyuncu değştiriyorum Ama bu kariyerden sonra daha ciddi zorlu bir kariyer açacağım onda senin dediklerini göz önüne alırım, zaten senin kariyerdeki derslikler de ilham kaynağı oldu
    Faideli olmuşsa ne mutlu (: Korner taktiğini deneyip geri dönüş yapsana belkide ben bazı şeyleri çok abartıyorum :F

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Faideli olmuşsa ne mutlu (: Korner taktiğini deneyip geri dönüş yapsana belkide ben bazı şeyleri çok abartıyorum :F
    Kupa finalinde deneyeyim bakalım.

Mesaj Yetkileri