Lig başlıyor demek he vay be o kadar uzun oldu mu ki daha yeni başlamıştık hazırlık maçlarına dostum hangi ara bitirdikte lige başlıyoruz. Lyons takım hakkında ne biliyorsun dostum ? Bana ne söyleyebilirsin ki ? Hiçbirşey mi aa yapma dostum takımı incelemeni söylemiştim sana ama neden incelemedin. Neyse 2-3 ekstra antreman koyup takımı iyi bir inceleme yapmamız gerekiyor. Lig başlıyor fakat biz hala takımda kim var kim yok bilmiyoruz aman başkan duymasın bunu yoksa bizi kapı dışı yapar dostum.

Lige iyi başladık değil mi dostum o yenilgiler biraz kötü oldu ama takıma o yenilgelerin bedeli olarak ekstra antreman olarak döndüğü için diğer maçlarda çok iyi oynadılar be dostum. Aslında rahat birisiyim ama kaybetmeye gelemiyorum. Takımı izleyince keyif almam gerektiğinde sinirlenip sağ sola saldırıyorum neden sence ? Hadi bir cevap ver neden bu hareketleri yapıyorum ? Yapma dostum ben sinir hastası değilim sadece canları cehenneme olan birkaç futbolcu kendini iyi futbolcu sandığı için dostum kaleye kadar gelip auta atmakta nedir ? Ya gol atacaksın yada pas atacaksın bunun 3. seçeneği yok dostum beni anlıyorsundur umarım.

FA Cup'ta rakibimiz bu mu şimdi ? Lyons bunlar bizimle dalga mi geçiyor yoksa ? Mahalle takımlarıyla maç yapmıyoruz biz böyle kura mı olurmuş dostum. Canları cehenneme onların şuradan bana bir sigara versene içip rahatlayayım.

10 dakika sonra

Oh be rahatım be Lyones rahatladım. Sigarayı içmesem olmuyor be dostum nedense içmeden huzura eremiyorum. Neyse konuma döneyim Lyones, böyle takımlarla oynayıp onları farklı yenince üzülüyorum be dostum. Benim huyum bu ama ne yapacaksın yensemde üzülüyorum böyle takımlara onlara bir ben lazım ve benden 1 tane olduğu için üzülüyorum ama yapacak birşey yok be dostum!