Merhaba saygıdeğer basın mensupları ve sevgili kardeşlerim
Bildiğiniz gibi eski bir futbolcu olarak şanssız bir sakatlık geçirdim ve sakatlandım. Bu sakatlık benim futbol hayatımı etkiledi. Sakatlığımın ne kadar ciddi olduğunu bilmiyordum fakat Manchester United takımı benimle olan anlaşmalarını tek taraflı festtiler. Gerekçe olarak sakatlığımı öne sürüp futbol hayatımında düşmeme neden oldular. Külübü suçlayamam ama kişileri her zaman suçlarım. United of Manchester külübüyle anlaşmamın en büyük nedeni birbirimize bağlayan ortak noktalardır. İkimizde külübü seviyoruz fakat kişileri sevmiyoruz bu hedef doğruntusunda Manchester şehrinin en büyük takımı olmak için mücadele edeceğiz ve kendimize verdiğimiz " Kırmızı İsyancılar " lakabını en iyi şekilde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Buraya gelirken külüpte birkaç değişiklik olacağını ve bunları istediğimi söyledim. Taraftarlar sağolsun bana güçlük çıkarmayıp söylediklerimi yapmaya karar verdiler. Tamamiyle benim düşüncem olan formalar ve logomuz üstüne üstlük mascotumuzu hazırladık. Bunları yaptırmak biraz zaman alsada yeni sezona yepyeni yüzümüzle merhaba demek için epey uğraştık.
Formalarımız
Logomuz
Mascotumuz
Gördüğünüz gibi tamamiyle külübün arayüzünü yenileyerek yeni United OF Manchester oluşumuna destek verdik. Bundan sonra hedeflerimizde UOM TV kurup taraftarlarımıza buradan destek çıkıp külüp hakkında ilk bilgileri vermek olacak.
Sorularınızı alabilirim.
M : United OF Manchester ile hayalleriniz ve yeniliklerinizi anlattınız. Sizce bunlar sizi çıkarmak için yeterli olacak mı ?
B : Tabi ki hayır. Bir işi yapabileceğine inandığın sürece o işi yapabilirsin. Bu yüzden oyuncularıma bu yenilikler bizim yeniden başlangıç yapacağımıza işaret ve sizin bu sene inanıp yavaş yavaş kademe yükseleceğimize inanmanız lazım diyorum.
M : Manchester United ile ezeli bir rekabet izleyeceğiniz doğru mu ?
B : Manchester United ile rekabet olayı olması için bizimde Premier ligde olmamız lazım. Onlar 6 sene diğer takımlarla idare etsinler. Biz gelince onların elinden emciğini alıp başkasına veririz.
M : Çok sert sözler kullanıyorsunuz. Bu sözler United cephesini kızdırabilir ve söz hakkı doğabilir.
B : İstersen buraya gelip konuşalım. Biz United Of Manchester tarafı olarak onları yani kişileri her zaman yeneceğimize yürekten inanıyoruz.
Basın toplantısı buraya kadar. Diğer basın toplantım ligin 10. haftasında olacaktır. Herkese iyi günler