Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Antonio Lucas l Biri başarı mı dedi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Antonio Lucas l Biri başarı mı dedi ?

Antionio Lucas Kimdir ?

01 Ekim 1975 yılında İngiltere'nin Manchester eyaletinde doğdum. Futbol sever bir aileden geliyordum. Babam ünlü futbolcuydu ve onun izinden gitmeyi çok arzu ediyordum. Futbol ile tanışmam uzun sürmedi ve 7 yaşında Mahalle takımına girdim. Mahalle takımı ile iyi maçlar çıkartıyordum ve artık külübe gitmemin zamanı geldiğini düşündüm. Bu konuyu babama açtım ve oda beni can kulağıyla dinledikten sonra " Emin misin ? " diye sordu. Bende " Evet baba eminim " diye cevap verdim. En sonunda hayallerime kavuştum ve Stoke City'in alt yapısına yazıldım. Burada 8 yaşından 13 yaşına kadar top oynadım ve birçok şey öğrendim. 14 yaşıma girmeye az kalmışken Manchester United'in yetkilileri gelip beni izlediler. Beni beğendiklerini ve beni kendi alt yapısına almak için babamla konuştuklarını duydum. Babam sıkı bir United taraftarıydı ve gönül verdiği takımı için bir an düşünmeden evet dedi. Ben artık Manchester United oyuncusuydum. Alt yapıda yavaş yavaş kendimi gösteriyordum. u18 kategorisine geldiğimde artık kaptan Antonio diye sesleniyorlardı çünkü artık bir kaptandım!

Futbol hayatım

18 yaşında kendini bulmuş ve üstüme büyük bir yük verilmiş halde buldum. Artık eskisi gibi 1 maç yap yat yerine her an her saniye çalışarak büyük futbolcu olmak için çabalıyordum. Babam gibi kısa hedefler yerine uzun hedefler yapıp kendimi ona göre ayarlıyordum. Bu benim daha çok çalışmamı ve daha çok hırslanmamı sağlıyordu desem yalan olmaz. Beklediğim gün geldi ve Alex Ferguson tarafından 20 yaşında A takıma çağrıldım. A takıma çıktığım ilk antreman değişik duygular hissetiğim ilk andı ama hiç bir zaman heyecana yer yoktu! Heyecana kapılmadan sadece işimi yaptım ve antreman sonrası evime giderek heyecanımı kendi kendime kutladım. Antremanlar sıklaştı ve kendimi her an için hazırladığımı gösteriyordum. Her ne kadar sert antremanlar veya yorucu antremanlar geçirsem bile bunu göstermiyordum. Azmim ve hırsımı beğenen Ferguson beni maçta oynatacağını söyledi.

Futbol hayatımın bitişi

Manchester United ile ilk maça çıkacaktım. Heyecanlıydım ama bunu göstermemeye çalışıyordum. her ne kadar çalışsamda heyecanlandığımı anlayan anlamıştı. Yüzümde güzel bir tebessüm vardı ve sahaya çıkmak için can atıyordum ve o an geldi yavaş yavaş sahaya çıkıyorduk. Sahaya çıktığımda o heyecanı o isteği hatta o duyguyu yaşadığım için şanslıydım. Maç başladı ve benim açımdan gayet iyiydi fakat dakika 16'ı gösterirken kaleyi tam karşıma almışken arkadan sert bir müdahele geldi ve orada ayağımın kırıldığını hissettim. Acılar içinde kıvranıyorken bana bunu yapan adamı gördüm ve o hala gülümseyerek kafa sallıyordu. Bu nasıl birşeydir ki acı çekmemden keyif alıyordu! Malesef beklediğim gün gelmişti fakat sahayı erken terk ediyordum. İyileşip sahalara dönmek için can atıyordum. Fakat beni derinden sarsan bir haber aldığımda resmen yıkılmıştım. Manchester United kontratımı tek taraflı olarak fesh etmiş ve neden olarak doktorların verdiği birdaha futbol oynayamaz demesinden başka birşey değildi. Bunun doğru olup olmadığını hemen doktoruma sordum ve aldığım beni resmen yıktı.

Futbol'a Menejer olarak geri dönüşüm

Herşeyi bırakmışken kendimi maçlara gidip analiz yapıp kendimce vakit ayırmalara verdim. Neredeyse her dakikamı birşeyleri analiz yaparken veya kendimi Futbol ile alakalı oyunlara vererek kendimi avutuyordum. Birgün ansızın biri çıkıp geldi ve bana bir iş teklifi sundu.

Devamı kariyer onayladıktan sonra
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam la bi gün de kendi adını kullan

Başarılar müdür.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Harbi yav Villaş boaş Antonio lucaş falan git Maki Lee yap bari Başarılar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Ayıpsınız ya istedinizde açmadık mı

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Başarılar müdür.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Harbi yav Villaş boaş Antonio lucaş falan git Maki Lee yap bari Başarılar (:
    Villa Boas efsane şişşşt
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Başarılar ustam

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Tek başıma evimde otururken bir anda telefonum çaldı. Hiç beklemiyordum çünkü beni arayan soran çok nadir arkadaşlarım vardır hatta öldüğümü bile sanan vardır. Neyse telefonumu açmak için sandalyemden kalktım ve telefonumu açtım.

B : Alo

K.S : Alo

B : Kimsinizi çıkartamadım ? Kimsiniz ?

K.S : Size bir iş teklifi verecek olan birisiyim. Tabi kabul ederseniz

B : Ne iş teklifi arkadaşım kim olduğunu sordum fakat cevaplamadın.

K.S : Herşeyin bir sırası var değil mi ? Önce teklifimi sıunayım ondan sonra tanışırız acelesi mi var ?

B : Ne sırası nolduğunu bana anlatsan çok memmun kalıcam.

K.S : Sana mail attığım yere gel ve sakın geç kalma

B : Arkadaşım nereye kimsiniz

dıtt dıt dıt dıt

Çok kararsız kaldım. Telefondaki tanımadığım ses ve tanımadığım bir kişi bana gelmemi söylüyor ve iş vereceğini söylüyor, iyide ben iş aramıyorum ki mutluyum ben böyle ve kendimce birşeyler yapmaktan zevk alıyorum. Gitmesem mi acaba ? Gitmezsem meraktan ölürüm orasıda var. En iyisi gidip görmek ne kaybedicem ki değil mi ?

Verilen adrese taksi ile gitme karar alıyorum ve üstümü değiştiriyorum. Dışarıda soğuk bir hava insanın içine hatta kemiklerine bile işliyor diyebilirim. Kalın kalın giyiniyorum ve arada gözüm saate takılıyor. Geç kalmamam lazım sonuçta bir iş yapıyorsak tam yapacağız değil mi ? Hazırlandıktan sonra taksiyi çağırdım ve beklemeye başladım. Taksi geldi ve yolumuza koyulduk. Ben Manchesterda değildim. Londra'dan Manchester'a gitmem gerekiyor ve zamanım dar. Taksici ile muhabbete başladık. Kim olduğumu ne yaptığımı merak etmiş ? Birşey konuşmuyordu sadece sorular soruyordu. Bende masum gibi cevaplıyordum hemde hiçbirşey demeden. Taksici geldiğimizi söyleyince etrafıma bir bakındım ve taksiciye tutan mevlayı uzattım. Bana döndü ve " Burada United Of Manchester teknik direktörün'den para alacak değilim. Ben sıkı bir taraftarıyım " dedi. Bir an şaşırdım ve duraksadım. Bişey demeden aşağa indim ve " kimmiş teknik direktörü ben miyim " diye sorular sordum kendime ama ben kimsenin teklifini kabul etmedim. En sonundaki telefon ile ulaşan kişiye ulaşıyorum ve soruyorum:

B : Beni buraya neden çağırdın ? Kimsin sen ?

K.S : Seni buraya çağırma nedenim ailecek sıkı bir United tarafı olman ve sendeki yeteneği görebildiğimiz için.

B : Ne yeteneğinden bahsediyorsun ? Evde oturarak zamanı harcayan bir insanım ben

K.S : Evde oturarak zaman harcıyorsun fakat evde hiç boş kalmadan maçları izleyen, analiz yapan ve takıma sanki sen öncülük ediyormuşsun gibi direktifler verdiğini gözlerimizle gördük.

B :
    Gördük derken neyi kast ettin ? Kimsiniz bir söylerseniz çok makul olacak.

K.S : Ben United Of Manchester taraftarların başıyım ve neredeyse başkan ile aynı şekilde yürütürüz bu işi adımda Darwin Banderas der ve elini uzatır.

bende elimi uzatarak tanışma kısmını geçip bana teklifin olduğunu söyledin. Bu ne teklifi diye soruyorum. Darwin yavaş yavaş etrafına bakarak " Bu takıma öncülük etmenı istiyorum. United Of Manchester yani Kırmızı İsyancıların başı olup hak ettiğimiz ve haklı olduğumuz bu davamızda sonuna kadar ilerlemeni ve bizi başarıya taşımanı istiyorum. Bunu senden başka kimse yapamaz " der fakat benim aklımda çalışmak yoktur. Biraz zaman isteyip düşünmek istiyorum derim ve oradan ayrılırım. Darwin tek hareketiyle taksiciye işaret eder ve beni eve götürmesini söyler.

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2012

United of manchester taraftarların kuruduğu Manchester mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    United of manchester taraftarların kuruduğu Manchester mı ?
    Evet. Unitedi Malcolm Glazer alınca kabullenemeyen taraftarın kurduğu kırmızı isyancılar takımı
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Düşüncelerim ve kendimi bir kenara bırakıp bu takıma ne katabilirim diye düşünmeye başladım. Sabah akşam düşünüyordum ama ne yapacağımı bilemiyordum. En sonunda sahte(!) dostlarımı çağırarak onlardan fikir almak istedim. Evime çağırıp bana yapılan teklifi sundum. Onlara ne yapabilirim ve sizce bu takımda başarılı olabilir miyim diye sordum. Hepsi koyu bir Manchester United taraftarı ve takımın şuan ki halini beğenen tipler. Önce biraz güldüler ve " Sende mi isyancı oldun " dediler. Ben ise isyancı demiyelimde külübümüzü parasal işlerine alet edenlere karşı bir direniş olduğunu söyleyince gülmeleri dahada katlandı. İyice kasılmıştım ve niye böyle tepki verdileri anlamamıştım. Biri çıktı dedi ki " Sence Manchester United varken o çakma takım(!) hiç duyulur mu ? " deyince ani bir sinirle " Unutma efsaneler kademe kademe gelir " diyerek cevapladım. Bir an susmuştular ve en iyisi biz kalkalım dediler. Bende yolcu ederek gönderdim.

Bu olaylardan sonra aklıma iyice yatmıştı bu fikir. Darwin'i arayarak kabul ettiğimi söyledim. Oda " yarın buraya gelde sözleşme imzalayalım " dedi. Bir an karamsarlığa düşsemde kendimden emindim. Elimden geldiği kadar bu takım için başarıya kavuşturacaktım!
    Jose Mourinho

Hikaye kurgu çok iyi.Takipteyim.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

vilas boas efsanedir katılıyorum takımda iyi olmuş man.united ı yenmen dileğiyle

Başarılar,bende FC United'ı yönetiyorum,işin zor.

Takım çok güzel, umarım uzun soluklu ve başarılı bir kariyer deneyimi olur

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hikaye kurgu çok iyi.Takipteyim.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    vilas boas efsanedir katılıyorum takımda iyi olmuş man.united ı yenmen dileğiyle
    Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Başarılar,bende FC United'ı yönetiyorum,işin zor.
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Takım çok güzel, umarım uzun soluklu ve başarılı bir kariyer deneyimi olur
    Teşekkürler arkadaşlar. Uzun bir kariyer yapmaya çalışacağım. Düz kariyer tarzında değilde anlatımlı ve kurgusu bol bir kariyer bizleri bekliyor inşallah.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Merhaba saygıdeğer basın mensupları ve sevgili kardeşlerim

Bildiğiniz gibi eski bir futbolcu olarak şanssız bir sakatlık geçirdim ve sakatlandım. Bu sakatlık benim futbol hayatımı etkiledi. Sakatlığımın ne kadar ciddi olduğunu bilmiyordum fakat Manchester United takımı benimle olan anlaşmalarını tek taraflı festtiler. Gerekçe olarak sakatlığımı öne sürüp futbol hayatımında düşmeme neden oldular. Külübü suçlayamam ama kişileri her zaman suçlarım. United of Manchester külübüyle anlaşmamın en büyük nedeni birbirimize bağlayan ortak noktalardır. İkimizde külübü seviyoruz fakat kişileri sevmiyoruz bu hedef doğruntusunda Manchester şehrinin en büyük takımı olmak için mücadele edeceğiz ve kendimize verdiğimiz " Kırmızı İsyancılar " lakabını en iyi şekilde göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Buraya gelirken külüpte birkaç değişiklik olacağını ve bunları istediğimi söyledim. Taraftarlar sağolsun bana güçlük çıkarmayıp söylediklerimi yapmaya karar verdiler. Tamamiyle benim düşüncem olan formalar ve logomuz üstüne üstlük mascotumuzu hazırladık. Bunları yaptırmak biraz zaman alsada yeni sezona yepyeni yüzümüzle merhaba demek için epey uğraştık.

Formalarımız

Logomuz

Mascotumuz

Gördüğünüz gibi tamamiyle külübün arayüzünü yenileyerek yeni United OF Manchester oluşumuna destek verdik. Bundan sonra hedeflerimizde UOM TV kurup taraftarlarımıza buradan destek çıkıp külüp hakkında ilk bilgileri vermek olacak.

Sorularınızı alabilirim.

M : United OF Manchester ile hayalleriniz ve yeniliklerinizi anlattınız. Sizce bunlar sizi çıkarmak için yeterli olacak mı ?

B : Tabi ki hayır. Bir işi yapabileceğine inandığın sürece o işi yapabilirsin. Bu yüzden oyuncularıma bu yenilikler bizim yeniden başlangıç yapacağımıza işaret ve sizin bu sene inanıp yavaş yavaş kademe yükseleceğimize inanmanız lazım diyorum.

M : Manchester United ile ezeli bir rekabet izleyeceğiniz doğru mu ?

B : Manchester United ile rekabet olayı olması için bizimde Premier ligde olmamız lazım. Onlar 6 sene diğer takımlarla idare etsinler. Biz gelince onların elinden emciğini alıp başkasına veririz.

M : Çok sert sözler kullanıyorsunuz. Bu sözler United cephesini kızdırabilir ve söz hakkı doğabilir.

B : İstersen buraya gelip konuşalım. Biz United Of Manchester tarafı olarak onları yani kişileri her zaman yeneceğimize yürekten inanıyoruz.

Basın toplantısı buraya kadar. Diğer basın toplantım ligin 10. haftasında olacaktır. Herkese iyi günler
    Jose Mourinho

Formaları beğendim. Sunum çok iyi zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Formalar çok iyi olmuş ama biraz fazla iddaalı konuşmuşsun.6 senede Premier Lig'e çıkmak ve hatta çıkıp Manu'yla konuşmak biraz uçuk bir vaat gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar,Formalar'da çok iyi.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Formaları beğendim. Sunum çok iyi zaten.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Formalar çok iyi olmuş ama biraz fazla iddaalı konuşmuşsun.6 senede Premier Lig'e çıkmak ve hatta çıkıp Manu'yla konuşmak biraz uçuk bir vaat gibi.
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Başarılar,Formalar'da çok iyi.
    Teşekkürler beyler. Elimizden geldiği kadar bişeyler yaptık.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Takımın başına yeni geçtim ve burada çok iş olacağını anladım. Takımdaki uyumsuzluk başroldeydi ve herkes kendince bişeyler yapıyordu. Takımı topladım ve hedeflerimizi anlattım. Herkesin yüzünde umursamazlık ve hedefsizlik görüyordum. Takımı yavaş yavaş oturtturacağımı ama bunun için birbirinizi sevmeniz ve saymanız gerekmektedir. Herkes birdir ve yıldız oyuncu diye bir kavram yoktur. Her oyuncum benim için yıldızdır ve yıldız olarak kalacaktır. Çalışan oyuncu didinen oyuncu saha içinde elinden geleni yapacağına güvendiğim kişidir. Bazı oyuncuları hazırlık maçlarında değişik taktiklerle denemeler yapacağım ve bu maçlarda bazılarınızı oynayacak ve bazılarınızı oynamayacak.

Neleri yanlış yaptım Lyons ( Asistanım ) sen söyle neleri yapmadık ki böyle sonuçları aldık. Taktiği değiştiriceğim ve takımı saha içine iyi yaymayı deneyeceğim. Geniş oyun olarak kurgu yapacağız ve paslaşmayı ön plana çıkartacağız. Bu liglerde en çok işimize fiziksel olarak gerekiyor. Bu liglerde teknik işe yaramaz. Bu ligde güç, kuvvet ve akıl lazım. Her darbeye karşı koyacak istediklerimi yapacak. Bunu başarırsak iyi sonuçlar alırız

İşte bu Lyons görüyorsun değil mi ? Sonuçları görüyorsun değil mi ? Son maçlarda üstün oyunumuzu sahaya yansıtıp şut yerine pasları kullarak ne güzel iş yaptık değil mi ? Bunları lige yansıtırsak yavaş yavaş kademe atlarız. Buna inanıyorum ben ve bunu başaracağımızı düşünüyorum.
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel takım, başkanın ismi güzel, maskot güzel. Uzun bir yolun var, başarılar dilerim

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Biraz geç oldu ama başarılar dilerim (=

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Güzel takım, başkanın ismi güzel, maskot güzel. Uzun bir yolun var, başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Biraz geç oldu ama başarılar dilerim (=
    Umarım uzun bir kariyer olur. Hem ben hemde takip eden zevkle okur
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Kurgu, maskot, logo, forma her şey çok güzel Başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Kurgu, maskot, logo, forma her şey çok güzel Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Lig başlıyor demek he vay be o kadar uzun oldu mu ki daha yeni başlamıştık hazırlık maçlarına dostum hangi ara bitirdikte lige başlıyoruz. Lyons takım hakkında ne biliyorsun dostum ? Bana ne söyleyebilirsin ki ? Hiçbirşey mi aa yapma dostum takımı incelemeni söylemiştim sana ama neden incelemedin. Neyse 2-3 ekstra antreman koyup takımı iyi bir inceleme yapmamız gerekiyor. Lig başlıyor fakat biz hala takımda kim var kim yok bilmiyoruz aman başkan duymasın bunu yoksa bizi kapı dışı yapar dostum.

Lige iyi başladık değil mi dostum o yenilgiler biraz kötü oldu ama takıma o yenilgelerin bedeli olarak ekstra antreman olarak döndüğü için diğer maçlarda çok iyi oynadılar be dostum. Aslında rahat birisiyim ama kaybetmeye gelemiyorum. Takımı izleyince keyif almam gerektiğinde sinirlenip sağ sola saldırıyorum neden sence ? Hadi bir cevap ver neden bu hareketleri yapıyorum ? Yapma dostum ben sinir hastası değilim sadece canları cehenneme olan birkaç futbolcu kendini iyi futbolcu sandığı için dostum kaleye kadar gelip auta atmakta nedir ? Ya gol atacaksın yada pas atacaksın bunun 3. seçeneği yok dostum beni anlıyorsundur umarım.

FA Cup'ta rakibimiz bu mu şimdi ? Lyons bunlar bizimle dalga mi geçiyor yoksa ? Mahalle takımlarıyla maç yapmıyoruz biz böyle kura mı olurmuş dostum. Canları cehenneme onların şuradan bana bir sigara versene içip rahatlayayım.

10 dakika sonra

Oh be rahatım be Lyones rahatladım. Sigarayı içmesem olmuyor be dostum nedense içmeden huzura eremiyorum. Neyse konuma döneyim Lyones, böyle takımlarla oynayıp onları farklı yenince üzülüyorum be dostum. Benim huyum bu ama ne yapacaksın yensemde üzülüyorum böyle takımlara onlara bir ben lazım ve benden 1 tane olduğu için üzülüyorum ama yapacak birşey yok be dostum!
    Jose Mourinho

takipteyim, benimde böyle bir planım var, sana göre bende deneyebilirim başarılar...

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    takipteyim, benimde böyle bir planım var, sana göre bende deneyebilirim başarılar...
    Severek takip ederim. Böyle kariyerleri hep takip etmişimdir bazıları hariç
    Jose Mourinho

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri