Evet çok geçmeden 2.yarı tüm hızıyla başladı transfer yapıcam demiştim ama vazgeçtim geri oyunculara çok yüksek fiyatlar isteniyor lige çıkarsak eğer o zaman transfer yapmayı düşündüm

Ligde ilk maçımız evimizdeydi mutlak 3 puan parolasyıla çıktığımız maçta beraberliğe razı olduk kötü bir başlangıç yaptık

Bu sefer Cardiff deplasmanındaydık yine üstün oynadığımız maçta beraberliğe razı olduk

Watford maçı ortada olan bir maçtı atan taraf biz olduk güzel bir galibiyet oldu

Derbiy maçında iyi oynamımza çok net pozisyonlar kaçırmamıza rağmen galibiyeti alamadık böylece ilk 4 haftada 3 beraberlik 1 galibiyet aldık

Fa Cupta rakip Arsenaldı neden süpriz yapmayalım neden kazanmayalım dedik tedbirli ve fırsatları kollayan bi şekilde çıktık ama rakip Arsenal yani

Yine deplasman yine beraberlik ama nasıl olduysa üst sıradan kopmadık halen 4.yüz üstteki rakiplerimizde çok kaybediyor aralarında oynuyor maçlarını düzelticez inşallah bu durumu

Güzel bir maçtı rakip o kadar şutu uzaktan çekmeye mecbur ettik takımı tebrik ediyorum

Ligde bu sonuçların ardından üst sıralardaki yerimizi koruduk ilk 4 deyiz transfer yapalım dedik çok oyuncuyla ilgilendik ama kısmet olmadı sene sonuna attık transfer işini