Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 135 sonuç

Konu: Nottinghamla Premier Ligin Tozunu Atmaya Geldik // 2.Sezon Ödüllü //

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Uzun süre galibiyet alamamıştık zor bir maç olacağını biliyorduk mümkün olduğunca kalemizden uzak tutmaya çalıştık bunuda başardık

Aslında güzel oynadığımız bir maçtı güzel başladık güzel oynadık devre arası forvet değişikliğine gittik carewi aldık carewde sakatlanınca mecburiyer forvet kalmadığından Fierro sakat olduğundan diziliş değişikliğine gittik gole engel olamadık golü bulacak ataklarda bulunamadık sağlık olsun

Zor deplasman olduğunu biliyorduk gene hedefimiz topu kalemizden uzak tutmaktı bunu gene başardık ve galibiyeti aldık

Yenedebilrdik yeniledebilrdik puan sıralamasında bizden üst sıralarda oynayan bir takımdı golü kalemizde gördükten sonra biraz vitesi yükselttik golü bulduk sonra ataklarımızda oldu ama golü bulamadık

Bu maç süpriz oldu açıkcası kesin 3 puan alırız diye çıktık ilk yarı 1 şutumuz vardı o da kaleyi bulmamıştı ama ikinci yarı çok farklı çıktık çok net gol fırsatları bulduk ama yenemedik bu kötü oldu

Ligin sonunda olan zorlanmada galip geldiğimiz için mutluyum

pUan durumundanda görüleceği gibi koptuk diyemeyiz çok iyiyizde diyemeyiz devre arası takviyerlerle üst lige çıkıcaz İnşallah

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Puanlar birbirine çok yakın.Her an herşey olabilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Puanlar birbirine çok yakın.Her an herşey olabilir.
    Aynen hocam biraz sonraki sslerde olduğu gibi

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bolton ligde son sıralarda bu takıma yenildik çok düzensiz bir takım oldu üst takımları yeniyoruz alt takımlara karşı zorlanıyoruz bunu nasıl önliycez bakalım

Sharp çoştu farklı galibiyet geldi çok memnun kaldım bu maçta takımımdan

Geçen hafta aldığımız galibiyet anlamlı oldu bu galibiyetle

Lider Hullu ağırladık zor maç olduğunu biliyorduk son dakikalarda beraberliği kopardık

Güzel bir galibiyet oldu bizim adımıza

Ligde aldığımız galibiyetlerle çok iyi duruma geldik hedef ilk 2

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet üst sıraları yakından ilgilendiren maçta beraberlik çıktı

Zor deplasmanda zor bir beraberlik kurtardık yenilmekten iyidir diye düşünüyorum

Ligin ilk yarısının bitmesine az bir süre kalırken evimizde güzel bir galibiyet oldu

Evet son maç evimizdeydi ligin alt sıralarında oynayan efsane Leedse karşı temiz bir galibiyet oldu

Puan Durumu ise bu şekilde ilk 4 deyiz üst sıralarla puan farkı yok ama alt bölgelerle puan farkını açıyoruz

Transferde ise hareketli günler yaşıycaz aradığım bölgeler gk dr dl dm st buralara transferler yapıcaz bütçemiz doğrultusunda

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet çok geçmeden 2.yarı tüm hızıyla başladı transfer yapıcam demiştim ama vazgeçtim geri oyunculara çok yüksek fiyatlar isteniyor lige çıkarsak eğer o zaman transfer yapmayı düşündüm

Ligde ilk maçımız evimizdeydi mutlak 3 puan parolasyıla çıktığımız maçta beraberliğe razı olduk kötü bir başlangıç yaptık

Bu sefer Cardiff deplasmanındaydık yine üstün oynadığımız maçta beraberliğe razı olduk

Watford maçı ortada olan bir maçtı atan taraf biz olduk güzel bir galibiyet oldu

Derbiy maçında iyi oynamımza çok net pozisyonlar kaçırmamıza rağmen galibiyeti alamadık böylece ilk 4 haftada 3 beraberlik 1 galibiyet aldık

Fa Cupta rakip Arsenaldı neden süpriz yapmayalım neden kazanmayalım dedik tedbirli ve fırsatları kollayan bi şekilde çıktık ama rakip Arsenal yani

Yine deplasman yine beraberlik ama nasıl olduysa üst sıradan kopmadık halen 4.yüz üstteki rakiplerimizde çok kaybediyor aralarında oynuyor maçlarını düzelticez inşallah bu durumu

Güzel bir maçtı rakip o kadar şutu uzaktan çekmeye mecbur ettik takımı tebrik ediyorum

Ligde bu sonuçların ardından üst sıralardaki yerimizi koruduk ilk 4 deyiz transfer yapalım dedik çok oyuncuyla ilgilendik ama kısmet olmadı sene sonuna attık transfer işini

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet evimizde güzel oyun güzel bi galibiyet aldık

Deplasmanda güzel bi oyun ortaya koyduk taktik tıkırında

Üst sıraları yakından ilgilendiren maçta lider blackburn deplasmanından 1 puanla döndük

Ve yenilgi ile tanıştık çok uzun bi aradan sonra

3-0 öne geçtik 2 şok gol son dakikalar kabus

Golsüz beraberlikle ilk 2 şansımız zora giriyor üst sırayla puan farkı 3

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar abim, kolay gelsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar abim, kolay gelsin.
    Teşekkürler kolaysa başına gelsin

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Üstün oynadığımız bir maç daha galibiyetle döndük daha farklı bitmesini isterdim

Boltonu yenerek seri galibiyetler almaya başladık

3 te 3 yaparak ilk ikiye yerleştik

Çok süpriz bi sonuç oldu ama ilk ikideyiz halen

3.sıradaki Hulla oynadık ve güzel bi sonuç oldu halen 2.ciyiz

Bu beraberlik iyi olmadı ama aynı puanda olduğumuz Blacburn yenilince liderliğe yükseldik

Last edited by Mustafa Diler : 21.Temmuz.2013 at 12:09

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arada puyan durumunu koysan fena olmayacak

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Arada puyan durumunu koysan fena olmayacak

Tabiki dostum

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ligde son 4 haftaya giriyoruz bu sonuç liderliğimizi sürdürmemizi sağlıyor

Şampiyonluğa giden yolda bu mağlubiyet hiç ama hiç olmadı

Ligin bitmesine 2 hafta kaldı zor bi deplasmandan bir puanla dönerek Blackburn ile aramızdaki puan farkını 3 e çıkarıyoruz lider durumda Blackburn

Ve heyecan üst düzeyde bi maç oldu zor bi maç oldu kolay rakibimizi aşırı stres baskıdan dolayı yenemedik ama ligden 2.olarak terfi ettik

Puan Durumu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hadi gözün aydın (:

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun hadi bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Zamanında Ne Kariyerim Olmuştu Notthingam La Bee özledim O Günleri Başarılar Kardeşim

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hadi gözün aydın (:
    Umarım düşmeyiz geri

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Hayırlı olsun hadi bakalım
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    Zamanında Ne Kariyerim Olmuştu Notthingam La Bee özledim O Günleri Başarılar Kardeşim
    Güzel bi kariyer oluyor hakketen teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

1 Sezonun ardından geriye kalanlar

Takım verilerinde en az gol yiyen olarak dikkat çekiyoruz

Tek Cairney girmiş Oyuncu verilerindede

O'neilli şaşırtmışız

Beklenmeyen terfi camiamızı çok mutlu etti

Sezonu çok erken açıcaz çok çalışmamız gerek

Bir daha güncellemede hazırlık kampı ve transferler hakkında bilgilendirme yapılacak

Hocam Başarılar Diliyorum ve Tebrik ediyorumm helal olsn

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by TuRuNCu01 View Post
    Hocam Başarılar Diliyorum ve Tebrik ediyorumm helal olsn
    Teşekkürler hocam sağolasın eksiklerini esirgeme

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Arkadaşlar bu sezon ile birlikte bi sistem getirip kariyeri daha cazip kılmak adına sezonun bütün maçlarını kapsıyacak şekilde oynayacağım maçlarda tahminlerde bulunup bütün sezon sonunda puanı en çok olan arkadaşımıza küçük bi hediyem olacak atkı koleksiyonum var içinden istediğini hediye edicem puanlama sistemi ile bunu daha ayrıntılı anlatıcam şimdi sadece bi öneri nasıl olur sizce sitemize uygun olur mu yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Arkadaşlar bu sezon ile birlikte bi sistem getirip kariyeri daha cazip kılmak adına sezonun bütün maçlarını kapsıyacak şekilde oynayacağım maçlarda tahminlerde bulunup bütün sezon sonunda puanı en çok olan arkadaşımıza küçük bi hediyem olacak atkı koleksiyonum var içinden istediğini hediye edicem puanlama sistemi ile bunu daha ayrıntılı anlatıcam şimdi sadece bi öneri nasıl olur sizce sitemize uygun olur mu yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında
    prömiyer lig tecrübesi olan arkadaşlar bir adım önde olur

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hiç sorun değil bi puanlama sistemi getiricem tam bişey söylemek istemiyorum herkesin fikrini alım diyorum onun için fikirlerinizi yazarsanız çok güzel ve iyi olur ona göre kariyeri ilerlitecem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hiç sorun değil bi puanlama sistemi getiricem tam bişey söylemek istemiyorum herkesin fikrini alım diyorum onun için fikirlerinizi yazarsanız çok güzel ve iyi olur ona göre kariyeri ilerlitecem
    Ne derece etki eder tahmin edemem ama illaki teşvik edici olacaktır en nihayetinde kariyer senin

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ne derece etki eder tahmin edemem ama illaki teşvik edici olacaktır en nihayetinde kariyer senin
    Haklısın teşvik eder mutlaka biraz sonra ödül hakkında bilgilendirmeyi gerekli açıklamayı sistemi yazıcam

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet Yeni Sezon Yeni Heyecan derken birde yenilik getirelim dedik puanlama sistemine göre lig sonunda bu puanları toplayıp kim şampiyon olmuşsa aşağıdaki atkılardan istediği bi tanesini tarafım tarafından hediye edilecektir bundaki amaç kariyere teşvik etmektir kesinlikçe başka şeyler aklınıza gelmesin

Lig Maçları kupa maçlarını kapsayan bir puanlama sistemi olacak 3 maç sabah vakti 3 maç aksam vakti olmak üzere günde 6 maç vericem bunların beraberlik galibiyet mağlubiyet bilenleri bir kağıda yazıp +2 puan vericem ve zaman zaman maç skorları sorucam onu bilenlerede +3 puan vericem maç skoru sorduğum maçlar tek maç olucak anlamadığı kısım olan arkadaşlar soru sorsunlar cevaplım umarım anlatabilmişimdir.

Atkılar eğer soru yoksa birazdan ilk maçları koyucam tahminleri alıcam

27. Default

Kariyere baya ilgi çeker bence. Hatta başladı bile

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Önemli olan ilgi çekmesi uzun soluklu bi kariyer olacak eğer sistem tutarsa bir ertesi sezonda aynısını yapıcaz İnşallah kariyer ismide güncellenecek herkesin haberi olacak

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yokmuydu

Evet Yeni Sezon Yeni Heyecan derken birde yenilik getirelim dedik puanlama sistemine göre lig sonunda bu puanları toplayıp kim şampiyon olmuşsa aşağıdaki atkılardan istediği bi tanesini tarafım tarafından hediye edilecektir bundaki amaç kariyere teşvik etmektir kesinlikçe başka şeyler aklınıza gelmesin

Lig Maçları kupa maçlarını kapsayan bir puanlama sistemi olacak 3 maç sabah vakti 3 maç aksam vakti olmak üzere günde 6 maç vericem bunların beraberlik galibiyet mağlubiyet bilenleri bir kağıda yazıp +2 puan vericem ve zaman zaman maç skorları sorucam onu bilenlerede +3 puan vericem maç skoru sorduğum maçlar tek maç olucak anlamadığı kısım olan arkadaşlar soru sorsunlar cevaplım umarım anlatabilmişimdir.

Atkılar eğer soru yoksa birazdan ilk maçları koyucam tahminleri alıcam

Kardeşm nasıl olacak bu tahmin mi edecez ?

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri