Sayfa 413 / 480 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463 ... SonSon
12,361 ile 12,390 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzonspor'un resmi siteden fiyat belirttiği açıklama bu transferin öyle ya da böyle biteceğinin göstergesiydi. 3 tarafın da kazançlı çıktığı bir transfer olmuş. En çok kazanan Cenk gibi abartılan bir kaleciye mahkum kalmaktan kurtulan Beşiktaş, sonrasında muhtemelen daha iyi bir maaş ve ilk 11 garantisine ek olarak, annesiyle daha fazla vakit geçirebilecek olan Tolga. Fena sayılmayacak bir bonservis kazanacak olan Trabzonspor da 3. taraf, resmi sitelerinden 3 milyon isteriz demeselerdi bence mevcut yabancı kontenjanı ve Tolga'nın kalitesi düşünülünce en az 4.5-5 milyon euro ederi vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş için büyük bir kazanç, Trabzonspor içinse büyük bir kayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolga bu sezon yaptığımız ve yapacağımız en noktasında transfer oldu. Hayırlı olsun.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence Onur'dan daha iyi bir kaleci Tolga. O bizim takımı pek sevmese de ben onu yıllardır severim. Kendisinden beklenen patlamayı yapamadığı yıllardan beri. Umarım başarılı olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yalnız bu transferin hikayesi okullara tez olur. Transfer resmiyet kazandıktan sonra, bu transferin öyküsünü birilerinden dinlemeyi çok isterim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bide ön libero ve forvet alınırsa tamamdır bu iş. Savunmaya eldeki oyuncularla yama yapılır. Ama ön libero ve forvet inşallah alınır. Kesinlikle Almeida ile olacak iş değil. 3'e, 5'e bakmadan bu adamı direk elden çıkartırım yönetimin ve teknik heyetin yerinde olsam. Bide sakatlık sorunu varken. Ama nedense daha önce Bilic kalmasını istiyor haberleri çıkmıştı. Hazırlık maçlarından önce düşüncem kesinlikle kalmasından yanaydı ama yok kalacaksa bile kesinlikle yedeklenmesi lazım. Adam pas almayınca triplere giriyor. Eneramo alındı demeyin devre arasında gönderilecek oyuncuların başını çekecek çünkü. O adam tek maç oynamadan gönderilecek gibi geliyor bana. Tam bir hayal kırıklığı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İşte Tolga’nın ücreti Tolga Zengin’in Trabzonspor ile olan sözleşmesi bugün fesh edilecek, ardından da başarılı kaleci takımının yurt dışı kampına katılacak. Beşiktaş’tan yıllık 1.3 milyon Euro garanti para kazanacak olan milli file bekçisine, Siyah-Beyazlılar maç başı ücreti olarak da 10 bin Euro ödeyecek.

Orhan Yıldırım (Güvenilir)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bide ön libero ve forvet alınırsa tamamdır bu iş. Savunmaya eldeki oyuncularla yama yapılır. Ama ön libero ve forvet inşallah alınır. Kesinlikle Almeida ile olacak iş değil. 3'e, 5'e bakmadan bu adamı direk elden çıkartırım yönetimin ve teknik heyetin yerinde olsam. Bide sakatlık sorunu varken. Ama nedense daha önce Bilic kalmasını istiyor haberleri çıkmıştı. Hazırlık maçlarından önce düşüncem kesinlikle kalmasından yanaydı ama yok kalacaksa bile kesinlikle yedeklenmesi lazım. Adam pas almayınca triplere giriyor. Eneramo alındı demeyin devre arasında gönderilecek oyuncuların başını çekecek çünkü. O adam tek maç oynamadan gönderilecek gibi geliyor bana. Tam bir hayal kırıklığı olacak.
    Ön Libero kesinlikle lazım. O bölgeye pozisyon bilgisi üst düzey olan, defans ile hücum hattı arasında köprü vazifesi görebilecek, oyun görüşü ve pas kabiliyeti yüksek bir oyuncuya şiddetle ihtiyaç var. Umarım çok iyi bir transfer yapılır bu bölgeye. Bence şampiyonluğun anahtarı kaleci ve ön libero transferinden geçiyor. Kaleci transferi gerçekleştiğine göre sırada ön libero var. Forvete gelelim, dediğin gibi abi Almeida ile olmayacak anlaşıldı. Özellikle Schalke maçında çok etkisizdi, isteksizdi, soğuktu. Herkes pres yaparken mızmızlandı durdu. Adam " ben golcü değilim, pivotum " diye bağırıyor resmen. Ama buna güvenip sistemde kurulamaz, istikrar yok çünkü. 7-8 maçta bir yarı yolda bırakır kesin. Ha birde sözleşmesi bitiyor, 2.5 fon'a, 2.5 Almeida'ya vereceğiz. Ama satarsak kârda oluruz. En kısa zamanda satılıp yerine gerçek bir golcü alınır umarım. Eneramo tam bir fiyasko zaten abi o konuya hiç girme.
    Canım FEDA olsun sana !

Beyler kızmayın ama Bilic Enaramo'yu ne kadar iyi tanıyordu da üzerine bu kadar istekli gidiyor, kesinlikle istiyorum diyor. Tamam haber yıpratma amaçlı olabilir ama gerçeklik payı da olabilir.
    Çünkü bana saçma geliyor bu kadar diretmesi.
    En ufak testten geçemeyince vazgecilen transferler biliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onurun derry city maçında yediği hatalı gollerden sonra biran beşiktaş taraftarı olarak tolga transferinin gercekleşmeyeceğini düşündüm.Ama gün transferin gerçekleştiği tam olarak sanırım belli oldu çok iyi transfer oldu kalede cenk herne kadar son schalke maçında iyi oynasada yeterli değildi.Cenkin aynı futbolunu 2 sene önce sezon başında Villareal hazırlık maçında görmüştük fakat lige dönünce hatalı gollerini görmeye başlamıştık.Tolga transferi hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yilmaz Canpolat ‏@canpolatyilmaz 1 dk
    Tolga IMZALADI. Hayirli Olsun

Bir de şu detayları alsaydık keşke. KAP bildirimi gelmedi, gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ön liberoya transfere gerek yok bence. Veli ve İbrahim Toraman orayı götürür. Hele ki İbrahim Toraman oldukca iyi oynuyor ön libero da.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ön liberoya transfere gerek yok bence. Veli ve İbrahim Toraman orayı götürür. Hele ki İbrahim Toraman oldukca iyi oynuyor ön libero da.
    Çakma mevkilerle oynaya oynaya böyle bu hallerdeyiz zaten Artık nokta transferler istiyoruz. 2 kanada da bek istiyoruz, DM istiyoruz, adam gibi bir forvet istiyoruz. Hatta bana kalırsa sağ açık istiyoruz. Holosko gitsin istiyoruz
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Çakma mevkilerle oynaya oynaya böyle bu hallerdeyiz zaten Artık nokta transferler istiyoruz. 2 kanada da bek istiyoruz, DM istiyoruz, adam gibi bir forvet istiyoruz. Hatta bana kalırsa sağ açık istiyoruz. Holosko gitsin istiyoruz
    Aynen öyle abi. Veli ve Toraman alternatif olarak değerlendirilir, ancak kesinlikle o bölgede direk ilk 11 oynayamazlar. Bana kalırsa kanatlara alternatif lazım, Holosko kalsın o bizim jokerimiz. Sağda Töre, solda Olcay var ama alternatifleri yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Aynen öyle abi. Veli ve Toraman alternatif olarak değerlendirilir, ancak kesinlikle o bölgede direk ilk 11 oynayamazlar. Bana kalırsa kanatlara alternatif lazım, Holosko kalsın o bizim jokerimiz. Sağda Töre, solda Olcay var ama alternatifleri yok.
    Alternatif olacaksa kalsın Holosko, ancak as olarak düşünülüyorsa gitsin. Holosko kendini göstermeye yetecek kadar kaldı bu takımda. Aslına bakılırsa ben pek de kalması taraftarı değilim.

Şahsi fikrim, sağlam bi sağ açık bulup, Gökhan Töre'yi alternatif olarak tutmak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga Zengin transferinin detayları netleşti nihayet. Anlaşma 3+1 yıllık. İlk 2 yıl 1.200.000 euro, 3. ve 4. yıllarda 1.300.000 euro garanti ücret ve maç başına 12 bin euro ücret alacak.

Bu arada, Eneramo için TFF'den şartlı lisans verildi. 3 ayda bir sağlık kontrolüne girecek; yani transferi artık resmiyet kazanır sanırım. Hiç istemiyorum bu adamın gelmesini ya, hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Alternatif olacaksa kalsın Holosko, ancak as olarak düşünülüyorsa gitsin. Holosko kendini göstermeye yetecek kadar kaldı bu takımda. Aslına bakılırsa ben pek de kalması taraftarı değilim.

Şahsi fikrim, sağlam bi sağ açık bulup, Gökhan Töre'yi alternatif olarak tutmak.
    Çok hevesli başladı, ben bu sene ümitliyim Holosko'dan. Sağda Töre, Holosko, Muhammed. Solda Olcay. Töre gerekirse solda oynar, Holosko'da forvet oynar ama alternatif şart.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kanatlara da takviye şart dediğiniz gibi. Yerli Serdar Gürler, yabancı Varela benim adaylarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spor Dünyası ‏@sporistacom 40 sn
    SON DAKİKA !! Beşiktaş, Gaziantepspor'dan Serdar Kurtuluş'un 4 milyon 430 bin TL fesih bedeli karşılığı transfer edildiğini açıkladı.
    2 milyon euro ediyor sanırım , hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolga'da bildirildi.

İyi ki Hasan Türk kabul etmedi gitmeyi. O çocukta ben gelecek görüyorum, tabi değerini bilirsek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen Hilbert'e istediği parayı verme , gönder adamı sonra Serdar Kurtuluş'a 4 milyon lira para ver. Rabbim de size akıl bize sabır versin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    2 milyon euro ediyor sanırım , hayırlısı olsun.
    1 milyon 750 bin euro yapıyor. Hayırlı olsun. Hasan Türk'ün de yine de, bir takıma kiralık gönderileceğini düşünüyorum.

Eneramo da bildirilir artık bugün - yarın. Assolisti en sona bırakmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelik Eneramo değil, ortasaha, sol bek ve sağ açık olmalı. Forvetimiz var yine. 3 tane önemli transfer şart bu takıma. 3 aydır "yapılacak transferler alternatifleri ile belli" diyen Fikret Orman'a inancım azalıyor git gide.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdar Kurtuluş ile 3 yıllık imzaladık. 3 yıl için toplam 2 milyon 700 bin euro ve 10 bin euro maç başı ücret ödenecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Kurtuluş'un Bjk'ye maliyeti..
    1.yıl 850 bin euro +10.000 Euro maçbaşı
    2.yıl 900bin euro + 10.000
    3.yıl 950bin Euro + 10.000
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kaba bir hesap yaparsak bahsedilen 15 milyon euroluk bütçenin harcama dağılımı şu şekilde:

Sezer Öztürk ---> 1,5 milyon euro
    Pedro Franco ---> 2,4 milyon euro
    Ömer Şişmanoğlu ---> 1,65 milyon euro
    Gökhan Töre ---> 350 bin euro (kiralık)
    Günay Güvenç ---> 200 bin euro
    Tolga Zengin ---> 2,75 milyon euro
    Serdar Kurtuluş ---> 1,75 milyon euro
    TOPLAM: 10,6 milyon euro

Gönderdiğimiz futbolculardan ise gelirler şu şekilde;

Erkan Kaş ---> 50 bin euro (kiralık)
    McGregor ---> 1,75 milyon euro
    TOPLAM: 1,8 milyon euro

Harcanandan, geliri çıkarınca 8,8 milyon euro gider ortaya çıkıyor. 15 milyon eurodan bu 8,8 milyon euroyu da çıkarınca, kalan bütçe 6,2 milyon euro yapıyor. Bu da kiralık bir sol bek ve iyi bir DMC için çok güzel bir bütçe. Mesela, Atilla Turan'ı 200 bin euroya kiralasak, kalan 6 milyon euroya taş gibi bir DMC alabiliriz, hatta sağ veyahut sol açık transferi için de bir miktar kalabilir geriye. Forvet için de ya kiralık seçeneği kullanılır ya da sponsorlar devreye sokulur. O da, Fikret Orman'ın kabiliyetine kalmış bir şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1.7 Milyon € yapıyor, gayet uygun. Hasan Türk'de iyi ki gitmemiş, çok sevindim. O çocukta gelecek görüyorum, bu sene kiralık verilmeli.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Eneramoyla uğraşıcağına Gekas'ı alsa ya keşke hem biz de büyük takımda izlemiş oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Beşiktaş Eneramoyla uğraşıcağına Gekas'ı alsa ya keşke hem biz de büyük takımda izlemiş oluruz.
    Valla duygularıma tercüman oldun hocam. Eneramo yerine Gekas gelsin işte bize ya! O da bonservissiz, o da 2 sene oynar (Eneramo 2 yıllık imzaladı deniliyor). Almeida'yı göndermeseler de olur o zaman, çok üzülmem şahsen.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haber1903'e göre; geçen sene Guingamp'ta oynayan ve sezo başınd Marsilya'ya transfer olan Gilbert Imbula Wanga'yı kiralık olarak istiyormuşuz. 1992 doğumlu bir futbolcu. Adını ilk kez duydum, hakkında bilgisi olan var mı?

Mesaj Yetkileri