Ben yokum bu kariyerde,ama nedense halil çok kasmış.![]()
Pc göçtü elektiriklerin gitmesinden dolayı giremedim 2 gündür ( 80 tl de bana girdi) , okudum biraz önce full
Swensea - Sout için sezonun süper geçeceği başından belliydistokede ilk başlarda süperdi sonradan düşmüş baya , yalnız benim takım düşmüştür herhalde diyordum toplamış yeni menajer takımı
![]()
H.g erdoğanGeçmiş olsun hacı yazık olmuş 80 liraya
Sezonun güzel geçtiği bir gerçek yaptığımız takviyeler var forumda paylaşıcam hepsi bittiğinde dahada iyi olacağız
Stoke ise erenin şansızlığı inanılmaz oynayan crouch yarım sezon çok formsuzlaştı
İnşallah aramıza dönersin tekrar bekliyorum
![]()
Sende sağolasın hocam , bu pc parçaları ne böyle ya ateş pahası![]()
Valla kariyeri okurken sonlarda heyecanladım baya kim şampiyon olacak diye ama nasıl bir şanssa liverpoola kaptırmışsınız ligi aynı puanla[/QUOTE]
En çokta o canımı yakıyo zaten averajla şampiyonluk kaçması acı bir durum![]()
As takıma yakın bir yedek takım oluşturduk , takımda ki neredeyse tüm futbolcuların yedekleri , As takımları aratmaaycak kalitede
toplam 22 oyuncu ile mücadele vereceğiz
Geçen sezon ki başarı yakalayan ilk 11 'e sadece Zouma dahil oldu Felipe Gutierreze çalışma izni çıkmıyor en az 4 kere denedim gerçi son güne kadar deneyeceğim
![]()
o yedek takımı bizim tsl'ye koysak banko şampiyonluğa oynar![]()
Stoke City de Transferin Son Günlerinde Hareketli Saatler Yaşanıyor,Manchester Unitedin İzlemeye Aldığı 26 Yaşındaki Kaleci Asmir Begovic Kulüpten Ayrılmak İstediğini Yönetime Bildirdi,Bu Gelişme
Üzerine Manchester Unitedin 16 Milyon € luk Teklifini Kabul Eden Stoke City de Kaleci Arayışları Hız Kazandı.
padolski bu oyunda alınacak en iyi forvetlerden ama sağ bek zayıf kalmış![]()
padolski kim be :ASd:Ad:A
Eğer Gutierrez'i alamazsan James McCarthy'i öneririm Halil Hocam
Ayrıca Ward-Prowse 2-3 sene içinde inanılmaz bir topçu oluyor, fırsat buldukça oynatmanı tavsiye ederim. Sonradan olur, kupa maçlarında olur. Hatta bir kısım göstereyim kendisinden. İlah değil ama sağlam topçu
![]()
Last edited by MelihTrezeguet : 23.Temmuz.2013 at 15:35 Reason: Resim eklendi
VALDES STOKE CİTY YOLUNDA
Transferin Son Günlerinde Kulüpten Ayrılmak İstediğini Kulübe Bildiren Begovicin 16 Milyon € Karşılığında Manchester Unitede Transfer Olmasından Sonra Kaleci Arayışlarını Sürdüren Stoke City de Süpriz Bir İsim Ön Plana Çıktı.Barcelonayla Sözleşme Yenilemeyen Viktor Valdesle Masaya Oturan Stoke City,Oyuncunun Yıllık 8 Milyon € Civarındaki Yıllık Ücretini Karşılamak İçin Kaynak Arayışlarına Girdi.