Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Swensea

11 42.31%
  • Stoke City

5 19.23%
  • Southampton

10 38.46%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: Everton / Southampton / Swensea / Ortak Kariyer 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Kevin De Bruyne , Ruben Pardo , Dennis Praet , Oskar Hiljemark , Ander Herrera , Koo Ja-Cheol

alternatif olarak bu isimlere de bakabilirsin hocam

Yine ek olarak gözüme çarpan oyuncular; Tibor Cica , Mateo Kovacic , Jorge Resurreción (Koke) ,
    Ruben Pardo gelse harika olur zaten bunu unutmuştum , bide clasie var bu oyuncu ofansif orta saha da oyun kurucu oynar mı ? diğer oyunculara da bakıcam

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Eriksen veya Wijnaldum a bak hocam
    2 oyuncu da çok pahalı kardeşim , wijnaldum Porto'da Ajex'de eriksen için dünyaları istiyor , hatıladığım kadarılylada gözlemde gelmiyordu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Ruben Pardo gelse harika olur zaten bunu unutmuştum , bide clasie var bu oyuncu ofansif orta saha da oyun kurucu oynar mı ? diğer oyunculara da bakıcam

2 oyuncu da çok pahalı kardeşim , wijnaldum Porto'da Ajex'de eriksen için dünyaları istiyor , hatıladığım kadarılylada gözlemde gelmiyordu
    Biraz mevki antremanı ile oynayabilir ama Clasie en güzel ortasahanın ortasında oynar

Nesil
    2012

Biraz mevki antremanı ile oynayabilir ama Clasie en güzel ortasahanın ortasında oynar

anladım Ruben Pardo'da harika teknik var , bu oyuncu ile oynamayı çok istiyordum bir kez daha önerin için tşkler , Clasie'yi diğerlerini şiddetle önerdim beni takmadılar bende orta saha da boşluk olsa alırdım ama orta sahamda yer yok .

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

anladım Ruben Pardo'da harika teknik var , bu oyuncu ile oynamayı çok istiyordum bir kez daha önerin için tşkler , Clasie'yi diğerlerini şiddetle önerdim beni takmadılar bende orta saha da boşluk olsa alırdım ama orta sahamda yer yok .
    Rica ederim hocam, Clasie gibi mental yetenekleri üst düzey oyuncular yer bulduğu her takımda iyi işler yaparlar

Nesil
    2012

Rica ederim hocam, Clasie gibi mental yetenekleri üst düzey oyuncular yer bulduğu her takımda iyi işler yaparlar

Şimdi aklıma geldi , şöyle bir durumda var Morgan'ın 29 Mn euro serbest kalma maddesi var ve şu ara PSG peşine takılmıştı eğer PSG Morgan'ı alırsa önce bir Hollanda turu atıp Claise ve Narsingh'i alırım orada İspanya'ya geçip Ruben Pardo bakalım akşam nasıl oalcak , Morgan için de 29 Mn € ( 70 Milyon TL ) çok iyi rakam bence ve muhtemeln peşin veririr o para ile 3 kalite oyuncu getiririm

Mesaj Yetkileri