1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

erkanı satarak 2.400.000 euro kazanmıssın baya iyi yönetim parayı verir inş
    Son maçlar çok iyi inş devamı gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    erkanı satarak 2.400.000 euro kazanmıssın baya iyi yönetim parayı verir inş
    Son maçlar çok iyi inş devamı gelir
    Bakalım, birazdan oyuna gireceğim yeni güncellemeleri atarım. Yönetim biraz da olsa bütçe verdi. Öncelik sırasına göre stoper,orta saha,sol açık ve forvet mevkiilerine transfer yapmak istiyorum. Bunun için buzullara gideceğim,ucuz pazarlar arayacağım

MUHAMMED DEMİRCİ ESKİŞEHİRSPORDA

Ani gelişen bir atak ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan genç yetenek Muhammed Demirci ile anlaşmanın sağlandığını Eskişehirspor yönetimi borsaya bildirdi. Bu transfer için kameralar karşısına geçen genç yetenek Muhammed Demirci ise şunları söyledi. '' Beşiktaş bana yeni sözleşme önermedi, sezon başından bu yana yeni sözleşme istediğimi yönetime ilettim fakat benimle ilgilenen olmadı. Bunun yanı sıra sezon başından beri benimle yakından ilgilenen Eskişehirspor yönetiminin samimiyetinden ve hedeflerinden etkilendiğimden dolayı onların teklifini kabul etme kararı aldım. Sezon bittikten sonra geçerli olacak bu anlaşma. Yani bonservis ücreti ödemeyecekler benim için. Umarım Beşiktaş yönetiminin aklı başına gelir ve bu şekilde başka oyuncu kaybetmez.''

Mesaj Yetkileri