UEFA'ya gitmen çok iyi olmuş.Bu takım ŞL'de iş yapamazdı bence.
UEFA'ya gitmen çok iyi olmuş.Bu takım ŞL'de iş yapamazdı bence.
Kadlecin sakatlığı kötü olmus ama matavz vardı sanırım o idare edicektir
Maçlar güzel fakat keşke o AZ maçını yenilseydik de Kadlec gitmeseydi
4 ay da çokmuş devre arası bir forvet kirala bence UEFA için.
Leverkusen'i geçmek gerekiyor.2.Turu rahat geçersin zaten![]()
avrupa ligini çok küçümsüyosun bence şu an leverkusen psv den daha iyi bir kadrosu var çeyrek final yarı final hep devler çıkabilir karşına mesela ingilizler tottenham yenmesi zor olan takımlar kadlecin sakatlığı baya kötü olmuş oyuncunun gelişimini engeller
Yok ben zaten kesin şampiyonuz aldık kupayı demedim ki zaten Leverkusen'i elersek çeyrek final garanti dedim oda Ultrecht zaten tanıdıgım lıgde yendıgımız bi takım diğeri Rosenborg onunda genç yeteneklı fakat tecrübesiz bir kadrosu var ondan yani kadlec konusunda katılıyorum gelisime baslamıstı sakatlandı
Ajax'ı yeneriz.7 ismi açıklayacam demek bile bir bomba haber valla 7 yani tam 7![]()
EVET İŞTE O 8 İSİM ! 7 DEMİŞTİK HALİLOVİC'TE GELDİ 8 OLDU !
8 isme toplamda 8.5 MN Euro verildi. Bu paranın 7.75'i Alen Halilovic'e iken kalan 750 B Euro'da Quaison ve Finne'ye verildi. Alen 2014 Haziranda geri kalanlar ise 2013 Haziranda takıma katılacaktır.
Bu arada maç saati 22.30 olarak değiştirilmiştir..
falkenbrug u az önce ben istedim bi soruşturma açtım kulüp reddetti bende uğraşmadım ama iyi transfer hhalilovic de gelecekte o paranın çok üstüne gider
Transferler çok çok iyi![]()
ajaxla aranda ciddi fark var kalite açısından ademi den menun musun çok severim ademiyi bu oyunda![]()
Cristian Eriksen tam bir bela ama ileride büyük bir oyuncu oluyor (:
...