Anket Sonuçlarını Görüntüle: PSV bu sezon ligde ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Şampiyon olur

12 85.71%
  • 2-4 arasında olur

2 14.29%
  • 5-8 arasında olup Avrupa için play-off oynar

0 0%
  • İlk 8'e giremez

0 0%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 290 sonuç

Konu: Çift Kupalı PSV'de Rota Avrupa l PSV Eindhoven l 2. Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Default Çift Kupalı PSV'de Rota Avrupa l PSV Eindhoven l 2. Sezon

PSV

Mabedimiz l Philips Stadion

Başkanımız

Takım Hakkında Kısa Bilgi

Philips Sport Vereniging (Türkçe: Philips Spor Birliği) ya da kısaca PSV, 31 Ağustos 1913'te Philips işçileri tarafından kurulan bir spor kulübüdür. Ama kulüp en fazla başarıyı futbol şubesinde yakalamıştır. Hollanda'da Ajax ve Feyenoord ile birlikte en başarılı 3 takımdan biri olan PSV, en son 2007-08 sezonunda lig şampiyonu olmuştur. 1988'de de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olma başarısını göstermiştir.
    PSV yetiştirdiği oyuncuları büyük paralar karşılığı Avrupa'nın ünlü kulüplerine satmasıyla bilinir.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

profil resmini baroniyi koymandan dolayı hayal kırıklığı içerisindeyim şu an neyse başarılar ofans ve orta saha mükemmel bir takım

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    profil resmini baroniyi koymandan dolayı hayal kırıklığı içerisindeyim şu an neyse başarılar ofans ve orta saha mükemmel bir takım
    Nesi var baroninin be Kadrodan bende cok memnunum genç ve potansiyelli bir takımız

Şampiyonlar Ligi l 3. Ön Eleme

1-0 yenik duruma düşmemize rağmen Matavz'ın üstün performansıyla ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrıldık..

İlk maçta oldugu gibi yine yenik duruma düştük. Çok iyi oynayıp 3-1 öne geçince takımda bir rahatlama oldu ve maç bir anda 3-3 oldu. Kral Matavz sahneye çıkarak skoru 4-3 yaptı ve üst turda rakip: SCHALKE.

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar ,
    Teşekkürler hocam

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

baroni den önce koyulması gereken br çok oyuncu var kalede kimi oynatıyon

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılarda çok gol yiyiyorsun buna bi çözüm bul bence

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

baroni den önce koyulması gereken br çok oyuncu var kalede kimi oynatıyon
    Gökhan nasıl iyi mi Zoet ve Tyton var ikisi de idare ediyor bizi kaliteli kaleciler profilleride hemen altta
    Spoiler: KALECİ PROFİLİ 

TRANSFERLERİMİZ

Spoiler: TRANSFERLER 

Transferler Sonrasında Bu Sezon Kullanacagımız Dizilişimiz

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Başarılar furkan

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Paran varsa kaleci al derim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

telefondan psv kariyeri açtım süper kupada ajaxla oynadım rakibi ezdik ilk 60 70 dakika üç şut çekebildiler üçü de gol oldu kaleci tyton du yani uzun lafın kısası kalecilere güvenme al bir tane

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Başarılar furkan
    Teşekkürler çağrı gif olmuş mu

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Paran varsa kaleci al derim
    Önerdiğin bir kaleci var mı ?

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

telefondan psv kariyeri açtım süper kupada ajaxla oynadım rakibi ezdik ilk 60 70 dakika üç şut çekebildiler üçü de gol oldu kaleci tyton du yani uzun lafın kısası kalecilere güvenme al bir tane
    Önerdiğin bir kaleci var mı Her bölgeye adam bulurum bir kaleye bulamam önerilere bayağı açığım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Paran varsa kaleci tim krul olağanüstü bir yetenek gif içinse ilk sefer için güzel olmuş aklına fikir geldikçe yap birşeyler

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Paran varsa kaleci tim krul olağanüstü bir yetenek gif içinse ilk sefer için güzel olmuş aklına fikir geldikçe yap birşeyler
    Transfer dönemimim bitmesine son 1 buçuk saat kaldı kalecilere güveniyordum kafam karıştı şimdi kaleci alacagım ama kimi Aynen yapmaya devam edicem

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Şampiyonlar Ligi l Play-Off

Her zaman olduğu gibi yine 1-0 yenik duruma düstük ve Matavz sahneye çıktı 2 güzel gol atarak deplasmanda turun kapısını araladık.

Şampiyonlar Ligi l Gruplar

2.Torbadan katılmamıza rağmen zor bir gruba düştük. Hedef 3.lük.

Eredivisie l 1.Hafta

Eredivisie l 2.Hafta

Eredivisie l 3.Hafta

Eredivisie l 4.Hafta

Eredivisie l Puan Tablosu

İlk 4 hafta ligteki önemli rakiplerimizle oynadık ve iyi sonuçlar aldık artık önümüz açık zor maç kalmadı diyebiliriz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Zor maçları atlatmıssın önün acık.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Depay ve Bakkaliye ağır firsatci çalıştır ve Matavs Ola özel ders versin tüm kupa veya kolay maçlarda oynat kısacası ilk sezon böyle antrenman yaptırıp 15 mac oynatirsan dünya yıldızı olurlar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

nasıl bir başlangıç fikstürüdür o schalkeyi elemen çok iyi olmuş şl de ise zor grup gelmiş dikkat et celtic e geçlimeyelim bu oyunda boş takım değil celtic

Geç oldu ama başarılar Oyunda en beğendiğim oyuncular hep PSV, Ajax ve Celticte oynuyor. Çok iyi kadroları var gerçekten

Toivonen'e oyun başında 15 MN ye PSg ve Tottenham'dan teklif geliyo dicektimki satmışsın başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Depay ve Bakkaliye ağır firsatci çalıştır ve Matavs Ola özel ders versin tüm kupa veya kolay maçlarda oynat kısacası ilk sezon böyle antrenman yaptırıp 15 mac oynatirsan dünya yıldızı olurlar
    Depay'i oynatiyorum ama ders verdirmiyordum eve dönünce onu da ayarlarim. Bakkaliyi hic gormedim belki yedek kadrodadir

nasıl bir başlangıç fikstürüdür o schalkeyi elemen çok iyi olmuş şl de ise zor grup gelmiş dikkat et celtic e geçlimeyelim bu oyunda boş takım değil celtic
    Feyenoord haricindeki bütün güçlü ekiplerle yaptik onumuz acildi 2.torbada olmamıza rağmen boyle bi grup geldi iyi asilmamiz lazim

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Geç oldu ama başarılar Oyunda en beğendiğim oyuncular hep PSV, Ajax ve Celticte oynuyor. Çok iyi kadroları var gerçekten
    Gec olsun guc olmasin tesekkurler Benim de PSV'ye ayrı bir sempatim var gerçi onlar bizi yendi Kadıköy'de ama )

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    Toivonen'e oyun başında 15 MN ye PSg ve Tottenham'dan teklif geliyo dicektimki satmışsın başarılar
    Kendisi gitmek istedi bizde zorla tutmak istemedik gönderdik o parayla transferlerimizi yaptik

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Zor maçları atlatmıssın önün acık.
    Aynen oyle hocam onumuz bayagi acildi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Zekeria Bakkali genç takımına bak görürsün hani şöyle Söyleyeyim oyuncu geliştirip gençlere emek verirsen ilk tavsiyem Bakkali ve Depay bu arada oyuncu platformunda benim Bakkali ile ilgili konum var incelemeni öneririm

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Zekeria Bakkali genç takımına bak görürsün hani şöyle Söyleyeyim oyuncu geliştirip gençlere emek verirsen ilk tavsiyem Bakkali ve Depay bu arada oyuncu platformunda benim Bakkali ile ilgili konum var incelemeni öneririm
    Çok teşekkürler ikisini de fırsatçı ağır olarak ayarladım konuya da baktım inceledim Depay'ı oynatıyordum zaten şimdi Bakkali'yi de oynatırım gelişirler inşallah

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde bütün zorlu maçlar ilk haftalara toplanmış.Bu iyi bence sonradan açılırsın,hem 2.devre sonlara doğru süpriz puan kaybı yaşama ihtimalin azalır.Bu zorlu haftaları da iyi atlatmışın bu arada.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ligde bütün zorlu maçlar ilk haftalara toplanmış.Bu iyi bence sonradan açılırsın,hem 2.devre sonlara doğru süpriz puan kaybı yaşama ihtimalin azalır.Bu zorlu haftaları da iyi atlatmışın bu arada.
    Aynen öyle feyenoord maçı hariç bütün maçlar ilk 4 haftaydı. Senin gibi düşünüyorum rakiplerimizle şampiyonluk yarışına girersek biz fikstür olarak hep 1 adım önde olucaz. Onlar kendi aralarında oynicaklar

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

Puan Durumu

Ligdeki durumumuz gayet iyi NEC maçını kazansak her şey daha iyi olacaktı ama artık biz kazanıp Ajax'ın puan kaybını bekleyeceğiz.

1.Hafta

Sürpriz yaşanması engelleyip 3.lük yolundaki rakibimize karşı gruba bir adım önde başladık.

2.Hafta

DAĞILDIK !

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde NEC beraberliği dışında iyiyiz ama arada illa ki puan kayıpları olacaktır hepsini yenecen diye birşey yok.ŞL'de Celtic'i yenmen güzel olmuş.PSG maçı ise belliydi zaten yenileceğin kafana takma.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri