ben valla 2 yıl sakatlanan gördüm![]()
ben valla 2 yıl sakatlanan gördüm![]()
Beyler kariyeri kapatma kararı aldım..hatta kararı aldım değil save dosyasını sildim.. ben böyle gudubet kariyer görmedim..kanımı emdi resmen..2-3 gündür doğru dürüst fırsat bulup oyunu oynayamadığım gibi oynayıncada tüm hevesimi kaçırdı..bugün bi şevkle açtım dedim sabaha kadar oynayım ama sakatlıklar yüzünden resmen sinirdem çatladım..Kesinlikle normal değil bu durum..İnanır mısınız 19-20 kişilk kurduğum kadro varya hah işte sadece oyunun başında hep beraber gördüm daha ilk resmi maçta sakatlanan olmuştu ondan sonra sakatsız 1 günüm olmadı..hatta samimi söylüyorum 18 kişilik maç kadromu doldurduğum maç sayısı 5i geçmez..14-15 kişiyle çıkıyoduk maçlara
*Işıklar kapanır ve benim üzerime spot tutulur.Dramatik bir konuşma zamanıdır.Arkadan keman müziği başlar.*
-Bıraktığın bir takım vardı.Misyonunu tamamlamıştın.Ama onlar stadlarında seni bekliyor.Onları üzme Diaz.Amigolarıyla,taraftarlarıyla,futbolcularıyla harika bir takımın vardı.Şimdi geri dönme zamanıdır.Kristal Palas'a geri dönme zamanıdır.HADİ ŞU KRİSTALLERİ BİRAZ ATEŞLEYELİM!!!!
Özet:Bence Crystal Palace'a geri dön.
Antrenmanda ağır mı yüklendim dedim iyice hafiflettim çare etmedi..acaba dedim kondisyon düşük mü oynatıyom yok çae etmedi..acaba sakatlanma eğilimi mi var oyuncular baktım yok..acaba dayanıklılk güç vs mi kötü baktım yok...Finne lygby ve palace kariyerlerimde 4 sezonda 2-3 hadi 5 kez sakatlansın..burda herif belini doğrultamadı..Cellerino sakatlık nedir bilmezdi 5 ay gitti..diğerlerinde 3 gün 5 gün yazıyor ama kadom dar olunca saaya oyuncu süremez hale geldim..u 21 u 19lara milli oyuncu gönderdim 2-3 tane bide sakatlıklar falan görmeniz lazımdı çektiğim rezilliği..her ne kadar düzelir hep böyle gitmez desemde artık maçlarda skoru vs değil yine hangi oyuncum sakatlanacak diyordum..4-5 raporu atlamış bile olaibilrim..keşke sakatlıkla kalsa kimisi çat bi müdahele kondisyon yerlerde mecbur değiltiriyom daha maçın başı yani kısacası bu kariyerden zerre zevk alamadım..k.bakmayın arkdaşlar..
Bu arada şunuda belirtme gereği duydum. Sıralama olarak ldierin oldukça gerisindeydik playoff potasını zorluyorduk..Yani muhtemelen bu sezon yükselemezdik..Ama kesinlikle yükselemeyeceğim diye kapatmıyorum..Her seferinde başarılı olunacak diye bir kural yok bilen arkadaşlar bilir.. KooTeePee adında bir takımla 2-3 sezon fin 2. liginden 1.ligine çıkamamıştım..yani kimsenin aklında acaba sorusu bırakmayalım..Ardı arkası kesileceğe benzemiyordu ilk kez böyle bişiyle karşılaştım ben :F
Olsun hocam. Oyunun azizliği tutuyor arada bir. Ben de şuan GS ile yeni bir kariyer açtım. İyi de gidiyoruz (ŞL'de Bayern,City ve At.Mad'in olduğu gruptan çıktık). Sen de Türkiye'den bir takım yönetsen hiç fena olmaz
![]()
Hayırlısı olsun, zevk almadığın bir kariyeri kimse zorla oynatamaz sana. Ama en kısa zamanda yeni kariyer bekliyoruz.
Artık yeni kariyerini bekliyoruz o zaman...
Yeni kariyerini bekliyorum hocam.Şanssızlık kötü olmuş konuda o kadar sakatlık muhabetti döndü nazar değdirdiler takıma![]()
sakatlıklar gerçekten çok can sıkıcı bende birçok kariyeri bitirdim şu sakatlıklar yüzüne neyse forumda kendini özletme![]()
Yeni bir kariyer aç bence![]()
Tr ligi sarmıyor ya yabacı sınırlaması falan soğudum hepten (:
Birçok ülkede takım çalıştırdım gidecek mecra kalmadı..Palacedan sonra müthiş bir şevkle açmıştım bir o kadar sinirle kapadım :F ne yaparız bilmiyorum açmam belki de