Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Anladım..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    75 Yıllık Dev yükselmeyi hak ediyor
    75 yıllık çına diyelim pek dev olamamış (:
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam sen Nimes'in gelenek göreneklerini bilmiyor musun
    Fransaya ilk kez geliyorum
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Gabriel sevdi mi Nimes'i
    Gabiel san marinodan sonra arjantine döndü biraz kafa dinleyecekmiş (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Danimarkada da uzun süre kaldığım için oranın vatandaşlığına da kabul edildim. Dolayısıyla fransaya gelirken kimlik değiştirdik. 1 lisan 1 insan misali iskandinav ülkelerinde kalınca birden fazla dil öğrenmek durumudna kalıyorsunuz. Ayrıca bu durum alacağınız oyuncular açısından da işe yarıyor. İngilizce ispanyolca danca almanca birde burda kalarak öğrenceğimiz fransızca bizi oldukça rahatlatacaktır. Oyuncularla daha rahat anlaşmak adına

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zamanımız çok kısıtlı olduğu için aynı anda birçok yere yetişmeye çalışıyorum. O toplantıya katıl bu telefona bak büyük efor sarfediyoruz. Özellikle bütçe oluşturmak için Futbol Direktörümüzle yoğun görüşmelerimiz oluyor. İstenmeyen listesine koyduğumuz adamların son durumunu öğrenmek için aradığımda geçen klasik 2 konuşma var.

+ İstenmeyen listesine koyduğumuz adamlara teklif var mı ?
    - Evet hocam
    + Tamam pazarlık falan etme gelen teklifleri kabul et ( belki vazgecerler diy mi ?hem zamanımızda kısıtlı biran önce göndermek lazım)
    -------------------------------------------------------
    + İstenmeyen listesine koyduğumuz adamlara teklif var mı ?
    - Hayır hocam
    + Tamam direk sözleşmesini feset

Çok mu gaddarım ? Bence hayır. 20 günlük süreç var transferler yapılacak hazırlık maçları yapılacak taktik oturtulacak vuhuuu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Danimarkada da uzun süre kaldığım için oranın vatandaşlığına da kabul edildim. Dolayısıyla fransaya gelirken kimlik değiştirdik. 1 lisan 1 insan misali iskandinav ülkelerinde kalınca birden fazla dil öğrenmek durumudna kalıyorsunuz. Ayrıca bu durum alacağınız oyuncular açısından da işe yarıyor. İngilizce ispanyolca danca almanca birde burda kalarak öğrenceğimiz fransızca bizi oldukça rahatlatacaktır. Oyuncularla daha rahat anlaşmak adına

San Marino vatandaşlığından kovuldun mu yoksa hıhıhı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    San Marino vatandaşlığından kovuldun mu yoksa hıhıhı
    Gittiğim her ülkede uzun süre kaldığımdan severler beni ve oranın vatandaşlığını verirler. Bizde hangisi işmze gelirse onu kullanırız. Ama 1. vatan Arjantin 2.si San Marino bu böyle biline

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yavaş yavaş hedefimiz olan 2 milyona yaklaşıyoruz. Pek oyuncu satamadık parayla ama işte maaşlarından kurtulmamız yetiyor. Birkaç oyuncu kaldı sonra fesihlere başlarız. Ama hazır biraz bütçe varken free pazarından oyuncuları kaçımayalım malum zamanla yarışıyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu oyunda senin gibi bütçe yapanını görmedim Ben senin kadar rahat satamıyorum veya feshedemiyorum. En fazla 6-7 oyuncu... Genç takımdakilerin maaşı zaten az bişi onlara hiç dokunmuyorum bile.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yeni takımında başarılar Juan Hıza ve fiziğe dayalı bir takım kurarsan sırtın yere gelmez(Fransa ligi için söylüyorum.)

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu oyunda senin gibi bütçe yapanını görmedim Ben senin kadar rahat satamıyorum veya feshedemiyorum. En fazla 6-7 oyuncu... Genç takımdakilerin maaşı zaten az bişi onlara hiç dokunmuyorum bile.
    Şuan gençlere baktım 2si adam olabilr diye yukarı çektim 1-2 tanede içime sinmesede finans yüzünden yedek olsun diye yukarı aldım..geri kalanı listeye verdim tek tek karşılıklı fesetmeye başladık. Kendim gönderince maaşının tümünü vermek durumunda kalıyorum. oturup karşılıklı fesedelim diyine yanaşmıyor ama listeye ekliyom ya sat ya serbest bırak diye karşılıklı fesihleşiyoruz fesihle finansı etkiliyor gibi gözüksekde bu adamlar yatarak sözleşmelerindeki parayı komple alacaklar hiç diilse yarı parasına fesederk diğer yarısı kar oluyor + maaşları kadarda bütçemize direk yansıyor ihmal etme..hele küçük takımsan
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Yeni takımında başarılar Juan Hıza ve fiziğe dayalı bir takım kurarsan sırtın yere gelmez(Fransa ligi için söylüyorum.)
    Eyv kardeşim..Diaz hiç beklenmedik bir transfer politikası izliyor. Gençlere verdiği önemle bilinen Diaz tam bir veteranlar takımı kurmak üzere

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Eyv kardeşim..Diaz hiç beklenmedik bir transfer politikası izliyor. Gençlere verdiği önemle bilinen Diaz tam bir veteranlar takımı kurmak üzere [/QUOTE]

yok artık niye gençler mi gelmiyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    yok artık niye gençler mi gelmiyo
    Para yok paraa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takip eden tüm arkadaşlardan beklettiğim için özür diliyorum. Dünden beri her fırsat bulup oyuna giridğimde uğraştığım tek şey olan transferler nihayet bitmek üzere..Benim kariyerlere giriş biraz sıkıntılı oluyor..ilk sene takımı komple kendim oluşturmaya çalıştığım için epey zahmetli geçiyor bu dönem..Ama sezon başı söylediğim hedefimiz ligue 1 değil lafı yavaş yavaş değişebilir (: İçten içe yukarıyı zorlayacağımı düşünüyorum. Detaylar birazdan...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nimesten Veteran Şov !!!

Heyecanla bekliyoruz Transferleri
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Heyecanla bekliyoruz Transferleri
    Abi bu sefer heyecanlanan transferim yok finansımız elvermiyor veteranlarla savaşacağız (: yaş ortalamam heralde 32 -33 olur

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

oh oh bunların 10. haftada kalbi dayanmaz sezon sonunu zor bitirirsin

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferlerin hepsi yaşlı kurt.Bir sezonluk götüreceklerdir seni,sonra mefta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İdare ederiz ederiz kimse meraklanmasın.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yine bi tomar adam yollayıp takımı komle sıfırladık

Spoiler: Kaleci 

Spoiler: Bek 

Spoiler: Stoper 

Spoiler: Orta Saha  

Spoiler: Forvet 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

oh oh bunların 10. haftada kalbi dayanmaz sezon sonunu zor bitirirsin
    Transferlerin hepsi yaşlı kurt.Bir sezonluk götüreceklerdir seni,sonra mefta
    Quote Originally Posted by Legendary View Post
    İdare ederiz ederiz kimse meraklanmasın.
    Aynen kimse meraklanmasın hepsi hitiyar deliğanlu..Sonuçta Diaz'ın delüğanlulaı Hepsi profosyonel kendilerine iyi bakmışlar. Dayanıklılar ve zaten aynı mevkiide birçok adam var en kötü 1 hafta dinlenir kendielrine gelirler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İyi bir takım kurmuşsun hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

hocam yeni gördüm başarılar finne niye yok yav

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zamanımız çok kısıtlı olduğu için maç kondisyonlaını bir nebze yukarı çekme adına sıkışık bir fikstürde hazırlık maçlarımızı tamamladık

Takımı komle yeniledikten sonra kasamızda bizim için ciddi sayılabilecek düzeyde naktimiz kaldı

Bu arada oyunda açık olan ligler; Fransa hariç Arjantin-Brezilya-İngiltere-İtalya-Almanya-İspanya-Türkiye-Finlandiya-Norveç-İsveç-Danimarka-Güney Afrika-Güney Kore ve Çin..Fena adamlar yok ama ne bonservislerine ne de maaşlarına bütçemiz yetmez..Didine didine yaptığımız bu bütçeyi tek oyuıncuya bağlayacak kadar zengin değiliz (:

Direktör beceripte sözleşmelerini fesederse yine bir miktar bütçe daha geliyor (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bir kaleci mi var koskoca takımda takımın en güçlü pozisyonu stoper gibi geldi bana

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    İyi bir takım kurmuşsun hocam.
    Veteranlar Ordusuyuz Unutmazsam yaşlarının ortalamasına bir bakayım şimdi iftara geçicem laptopu kapadım
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Bende kimse farketmedi diyordum (: Sezon başı paramız olmadığı için bonservisi ile kimseyi alamadık. Sözleşme fesihlreri satışlar falan olup oyuncuları gönderdikte bütçe geldi. Ardaınan veteranalrı kaptırmadan oturup cüzzi maaşlar vererek getirdik. En son para kalıcna bonsevisli oyunculara yöneldik. Finne brannda ilk 11 oynamaya başlamış. Bize gelmek istemedi ve transferi kaldı. Uzun bi süre sonra bebeğimi getiremedim. Ama elimzde Kone var bebek değil koca adam ama iş görür (:
    bir kaleci mi var koskoca takımda takımın en güçlü pozisyonu stoper gibi geldi bana
    Yok yok 1de genç takımdan çektiğim bi eleman var (: Bir sonraki güncellemede takımda kalan ve gençlerden as takıma aldığım oyuncuların profilleride paylaşayım (: Takımın en sağlam bölgesi Orta Saha. Çok titizlikle seçmeye çalıştım.Gerek sistemimiz gereği gerekse oyunun bütününe bakınca edindiğim tecrübelerle; mevkiisel sıralamada önem olarak 1 orta saha 2 kale 3 stoper 4 forvet geliyor bana göre tabii.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Dehn güzel olmuş yine bir bebe gelmiş takıma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dehn güzel olmuş yine bir bebe gelmiş takıma
    Çanta transferleim var cellerino finne dehn gibi ama esas oğlanı bu sefer getiremedik Fransaya bebe şimarmış tüm forum tanıyınca

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha önceden de belirttiğimız takımlar bariz favori. Bizim veteran ordumuzla ne yapcağımız ise muamma. Muamma diyorum sezonun başlamasına 2-3 gün var taktiğimiz gıdım gıdım oturuyor. Sezon çok önce başladğı için taktik sayımızı 3ten 1 e indirdik hiç diilse atak taktiğimiz biraz oturmuş olsun dedik ama görünen köy uzakta değildir (: Takımı yeniledik uyum büyük sorun..oyuncular farklı ülkelerden yine dil büyük sorun..Bakalım neler yapabileceğiz. Sezon öncesi hedefimiziz üst lig değil bu sezon fransaya alışıp iskelet kurmak dedik ancak finans buna izin vemedi ama herşeye rağmen kurduğumuz takıma inancım yüksek. Yukarıyı elimizden geldiğince zorlayacağız. Bahsettiğim sıkıtıları çabuk atlatabilirsek kim bilir belki de süpriz yaparız (:

Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri