Şu Podolski'den bir ben mi verim alamadım acaba![]()
Şu Podolski'den bir ben mi verim alamadım acaba![]()
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''As Saint-Etienne Kulübü ile profesyonel futbolcu Kurt Zouma'nın transferi için görüşmelere başlanmıştır''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
Lukas Podolski ve Kurt Zouma Fenerbahçe'de
Yeni sezon planlamamızda listemize aldığımız Podolski ve Kurt Zouma'yı kadromuza katıyoruz, Podolski'den fazla bahsetmeye gerek yok, Dünya çapında bir oyuncu ve takıma çok şey katacaktır. Zouma ise 2 sezon içinde Dünya çapında bir stoper olan bir yetenek, Dünyaca ünlü kulüplerin elinden onu kapmak biraz masraflı olsa da takıma çok şey katacaktır. Podolski'nin bonservis bedelinin 5 milyon €'sunu peşin kalanını 4 yıllık taksitle öderken, Zouma'nın bonservis bedelinin tamamını 4 yıllık taksitle ödeyeceğiz.
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, 'Lokomotiv Moskova Kulübü ile profesyonel futbolcu Tino Costa'nın ve Atletic Bilbao Kulübü ile profesyonel futbolcu Ander Herrera'nın transferi için görüşmelere başlanmıştır, 2 oyuncudan 1 tanesi transfer edilip yabancı transferi kapatılacaktır.''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
az önce schAlkede ben istedim padolskiyi listeye konmuştu ama ikna edemedik arsenalizouma ve padolski harika olmuş tino costa/herrrera ikilisinden herrera yı tercih ederim şahsen
...
Ander Herrera Fenerbahçe'de
Son yabancı transferimizi de gerçekleştirip yabancı transferini kapatıyoruz, İspanya'nın gözde oyuncularından biri olan Herrera artık Fenerbahçe'de 8 milyon € peşin 14 milyon € taksiyle transfer ettiğimiz Herrera orta alanda takıma çok şey katacaktır. Son olarak Türk stoper transfer edip, transferi kapatacağız.
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Dortmund Kulübü ile profesyonel futbolcu Koray Günter'in transferi için görüşmelere başlanmıştır''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
gelsin artık koray![]()
Vay vay transferlere bak fenere geldiğine eminsin dmi![]()
Devre arasında getirememiştik, o günden bugüne basına az pohpohlamadık, artık beni seviyor ve saygı duyuyor : ) Koray'dan önce Ömer ve Serdar Taşçı'nın kapısına dayandık ama ikna edilmiyorlar. Koray iyidir 1-2 sezon içinde 11 oyuncusu olur.
...
Bu kadar yıldız yeter başımız döndü![]()
...
Koray Günter Fenerbahçe'de
Ve son transferimizi de yapıp transferi kapatıyoruz, Transfer döneminde elimizin altında bir çok oyuncu geçti bir çoğunda bazı durumlara takılmadık değil Örneğin Kaka'yı getirmek istedik ancak yüksek maaş istemesi gibi bize gelmeye niyeti olan ancak bu gibi yüksek bonservis veya yüksek maaş bedeli olan oyunculardan vazgeçmek zorunda kaldık, Koray 1-2 sezon içinde Türk Milli Takımının stoperlerinden biri olacaktır. İyi bir oyuncu, 6 milyon € peşin ödeyerek kadromuza katıyoruz.
...
...
Hocam vur dedik öldürmüşsün, helal olsun valla![]()
...
[youtube="Ovu6DvLr1Gc"]Alex Geri Döndü[/youtube]
Efsane futbolu bırakana kadar tekrar bizlerle...
...
Tamamlanan transferler ve 23 kişilik yeni sezon kadromuz...
...
Mükemmel transferler bize çağ atlatacak cinsten![]()
İnanılmaz bi transfer dönemi geçirmişsin tebrik ederimBüyük kaptana olan vefa borcumuzu ödemeni de destekliyorum sonuna kadar
![]()
Transferler harika.
...
Lacina Traore çok iyi transfer abi , keza Podolski , Zouma ve Herrera'da
Yerli olarak Koray harika olmuş , Alex'i de döndürmüşüz iyi olmuş![]()
...
Transferler harika olmuş.Alex de iyi işler yapacaktır bu sezon.
...