Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bu sene çıkman zor gibi hocam Monaco,Auxerre,Caen gibi takımlar da sağlamdır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

Veteran ordumda ligin favorilerinden Auxerre karşısında hem de deplasmanda 3 puanı söktük aldık.. Bu ligin ağır abisiyiz ayık olun mesajı verdik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bu sene çıkman zor gibi hocam Monaco,Auxerre,Caen gibi takımlar da sağlamdır
    Farkındayım ama ihtiyar delüğanlularıma güveniyorum (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

İyi başlamışız ligde hatta çok iyi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam takımı sıfırlayıp lige de galibiyetle başlamışsın Nazar değmesin..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    İyi başlamışız ligde hatta çok iyi
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam takımı sıfırlayıp lige de galibiyetle başlamışsın Nazar değmesin..
    Şuan takım için bişi söyleyemiyorum hiç birşey oturmadı. Zaten deminden beride klüpte yetiştiremediğim işleri haleletmeye çalışıyodum. Duran toplar kaptan seçimi personel sorumlulukları vs vs şimdide antrenörlere ayar çekicem..Sonrasında da nantes maçıyla iyice kaptırırız kendimizi lige..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sen bir şekilde halledersin, ayrıca klübü kasasında o kadar para bırakacak biri değilsin sen İllaki yeni bombalar yoldadır, herkesi uyutabilirsin ama ben yemem Tüm kariyerlerini okudum diyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sen bir şekilde halledersin, ayrıca klübü kasasında o kadar para bırakacak biri değilsin sen İllaki yeni bombalar yoldadır, herkesi uyutabilirsin ama ben yemem Tüm kariyerlerini okudum diyorum
    Kimse gelmiyor ya ayrıca transferde taksit kullanmıyorum çok idareli harcıyorum inan ya da inanma (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

nalet olası ttnet yüzünden güncelleyemedim yine.. neyse şimdi güncelleme vaktidir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kadronun yaş ortalaması 27.20 falan (: öncelikle klüpte kalan ve alt yapıdan çıkardığım gençlerin profilini atayım sonra maçlara geçerim

Spoiler: Mevcut Kadrodan 

Spoiler: Alt Yapıdan As Takıma 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eric Cantona'nın eski bir Nimesli olduğunu biliyor muydunuz ? Bende yeni öğrendim ve öğrenir öğrenmez ilk işim takıam getirmek oldu.

Ardından klüpte diğer personellerede el attık ve klübün bize izin verdiği ve bizim gerek finans gerek itibarımızın elverdiği kadarı ile güzel bir şekilde personel kadromuzu yeniledik

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Altyapıdan gelen Renaul Ripand fena değil gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Altyapıdan gelen Renaul Ripand fena değil gibi.
    Devre arası muhtemelen onlarda gidicek (: gelişmesi için oynatmak lazım şu profilde kadroya sokmuyorum maalesef dolayısıyla yaşıda 19 olmuş el makumdu yukarı çekmek durumunda kalmıştık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Hafta

1.Tur

Ligde yine bir başka favori nantesi eli boş gönderdik. Fransa kupasından başka bir kupa daha varmış. yedek ağırlıklı çıktık elenelim yada elersek bile hep yedek ağırlıklı tkaımla çıkalım. Özellikle as takımda belli kilit oyuncuları sakatlıktan zuak tutma adına zira klübün çapı belli kilit adamlar hayati rolde..Maçtan sonra baktık ki ciddi bir para geliri varmış. Ama elenmiş bulunduk fransa tecrübesizliğine verelim dedik (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

lige iyi girmişsin cuope de ligde elenmen kötü olmuş çünkü diğer kupaya göre süpriz yapma şansın çok yüksekti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada kombine sayısını 25 bin olarak gördüm acayip sevindiydim sonra dedim ki la bizim stadın kapasitesi bu kadar değil tekrar bakınca acı gerçekle yüzleştik. Düşünsenize Ligue 2 de 25 -30 bine oynuyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    lige iyi girmişsin cuope de ligde elenmen kötü olmuş çünkü diğer kupaya göre süpriz yapma şansın çok yüksekti
    Ligdeki 2 maçı favoriler karşısında daha tkım oturmadan yenince ligue 1 için ümitlerim iyice arttı (: Dolayısıyla kilit oyuncuları sakatlıktan uzak tutmak istedim. Herifler ihtiyar kırık mırık olursa kaynamaz bu yaştan sonra

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu arada kombine sayısını 25 bin olarak gördüm acayip sevindiydim sonra dedim ki la bizim stadın kapasitesi bu kadar değil tekrar bakınca acı gerçekle yüzleştik. Düşünsenize Ligue 2 de 25 -30 bine oynuyoruz

Gece gece güldürdün Benim konuda da böyle bir şey oldu girersen göreceksin Adamın ismini yanlış okudum, oha medyaya bak nasıl haber yaptım dedim Ian diye bir oyuncu hakkında hakkında

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam ligte iyisin de keşke kupaya da asılsaydın biraz , stad kapasitesinden fazla kombine satma olayına güldüm

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

Takım olarak uyum kesinlikle yok ite kaka gidiyoz şimdilik..Caene yenildiğimiz maçta ilk yarı rakip bizi mahkum etti arından oyuncu değişiklikleri ile müdahele ettik kontrolü ele aldık 2.yi aarken Del horno sakatlanıp çıktı değişiklik hakkım kalmayınca 10 kişi oynadık. beraberliği düşünmediğim icin yine saldırdım derken yedik golü..Diğer maçta ise tam ölantiye alıyorum taktik onaylanana kadar golü yedik şanssız 2 maçın ardından şanslı bir galibiyet aldık diyebilrim. Zira son maçta çok ta olumlu top oynamadık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gece gece güldürdün Benim konuda da böyle bir şey oldu girersen göreceksin Adamın ismini yanlış okudum, oha medyaya bak nasıl haber yaptım dedim Ian diye bir oyuncu hakkında hakkında
    Bu aralar Ttnette sıkıntı var kendi kariyerimi bile güncelleyemedim şimdi toplu giriyorum düzelirse tekrar forumda aktif olacam inş :F
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam ligte iyisin de keşke kupaya da asılsaydın biraz , stad kapasitesinden fazla kombine satma olayına güldüm
    Dedimya ihtiyarlar takımıyız kiliy oyuncularım var ligue 1 yükselimi daha mühim zaten sonrasında pişman olduk parayı görünce ama Fransada hiç çalışmadığım için tecrübesizlik işte (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Veteran ordum lider durumda..Umarım ligi ilk 3 te noktalar ve hiç beklemediğim şekilde ilk sezondan ligue 1 yükselimini yaparız inş

Transfer sezonunun sonlarına doğru Finne için girişimimiz oldu ama yine olumsuz noktalandı. Kullanmadığım ve dişe dokunur bir yıllık ücret olan topçumuzu kiraladık. ASlında yanlış yaptık diyebilrim AmC bölgesinde Yeste alternatifsiz kaldı. Transferde yapmadık parada lkazım değildi ama bir daha bu fırsat çıkmaz diye düşündük. Klübe ise 1 oyuncu kattık brezilyadan. Fakat dürüst olmak gerekirse tufaya geldim gözlemci yollamadan gerçekleştridiğim bir transferdi herifin sakatlık eğilimi varmış bende basın toplantısında gazetecilerin uyarısı ile öğrendim :F Yapacak bişey yok oynatıcaz verim almaya çalışıcz umarım sakatlanmaz fazla hatta hiç. Palace kariyerimde Alderwiedlda eğilimliydi ama kulağına kurşun. Devre arası iyi performans gösterirse hemen okutma taraftarıyım

Devre arasına kadar potada kalırsak güzel günler yakın (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada çok önemli bir husus var..Yaklaşık 2 ay oldu ve taktik sayımızı teke düşürdük hiç değilse 1 taktiğime takım uyumlu halde olsun diye ama görüldüğü üzere taktik oturmadı. halen anlayabilmiş değilim. Normalde çoktan 3 taktiğinde oturması lazımdı :F konu hakkında fikir beyan ederseniz sevnirim (: Acaba takımı yeniledik uyum % 55 civarlarında onun mu etkisi var ?

Helal olsun Fransayı da yakıyosun

Bu arada çok önemli bir husus var..Yaklaşık 2 ay oldu ve taktik sayımızı teke düşürdük hiç değilse 1 taktiğime takım uyumlu halde olsun diye ama görüldüğü üzere taktik oturmadı. halen anlayabilmiş değilim. Normalde çoktan 3 taktiğinde oturması lazımdı :F konu hakkında fikir beyan ederseniz sevnirim (: Acaba takımı yeniledik uyum % 55 civarlarında onun mu etkisi var ?

Bence kadroyla alakası yok. Bazen öyle oluyor. Takım yıllardır 3lü stoper kullanyodur sen gelip 2 li stoper oynatırsan biraz geç oturur. Zaten baktıgın zaman sorunlu olan yer diziliş, zihniyet. Defansif ve farklı dizilimde bi takım varmış demek ki bunu değiştirince olmuştur diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Helal olsun Fransayı da yakıyosun
    Aslında ne olduğunu bende anlamaya çalışıyorum şuan beklemediğim bir noktadayız
    Bence kadroyla alakası yok. Bazen öyle oluyor. Takım yıllardır 3lü stoper kullanyodur sen gelip 2 li stoper oynatırsan biraz geç oturur. Zaten baktıgın zaman sorunlu olan yer diziliş, zihniyet. Defansif ve farklı dizilimde bi takım varmış demek ki bunu değiştirince olmuştur diye düşünüyorum.
    Şayet oyunda bunu düşünerek hareket etmişlerse müthiş olmuş zamanında motora ne kadar sövmüşsem şimdi bir o kadar takdir edeseim geldi. Lakin bu böyle midir emin değilim bu kadar yapay zeka sanmıyorum ayrıca eski takımdan eser kalmadı ki kökünü kazıdık (:

Şayet oyunda bunu düşünerek hareket etmişlerse müthiş olmuş zamanında motora ne kadar sövmüşsem şimdi bir o kadar takdir edeseim geldi. Lakin bu böyle midir emin değilim bu kadar yapay zeka sanmıyorum ayrıca eski takımdan eser kalmadı ki kökünü kazıdık (:
    Ben bunu ipuçlarında gördüm o yüzden. Şuna benzer bişey yazıyodu tam hatırlayamıyorum. Eğer takımın alışık olduğu düzeni bozarsanız oyuncuların taktiğe alışması biraz fazla zaman alabilir. Buna benzeyen bişeydi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon başı maaşından kurtulmak için yollamaya çalıştığım ama piyasada forvet bulamadığım için takımda tuttuğum Kone Finne'ninde gelmeyişi ile ilk 11 yeri garanti olmuştu. Kendisi şuana dek bizi sırtlıyor. Sözleşmesi sene sonu bitiyordu uzatarak bi nebze gönlünü aldık. Ona kanımın kaynadığını belirtmek amacıyla masamın üstü duvar kağıdım yaptım herifi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben bunu ipuçlarında gördüm o yüzden. Şuna benzer bişey yazıyodu tam hatırlayamıyorum. Eğer takımın alışık olduğu düzeni bozarsanız oyuncuların taktiğe alışması biraz fazla zaman alabilir. Buna benzeyen bişeydi.
    Söylediğin çok iyi oldu kardeşim. Demek herifler işi epey ilerletmiş buna çok sevindim bak..San Marinoda da aynı sıkıntı cereyan etmişti. Neyse yapacak bişi yok takım yeni mentaliteye öyle yada böyle alışacak

Söylediğin çok iyi oldu kardeşim. Demek herifler işi epey ilerletmiş buna çok sevindim bak..San Marinoda da aynı sıkıntı cereyan etmişti. Neyse yapacak bişi yok takım yeni mentaliteye öyle yada böyle alışacak
    Eger o yazıyı yanlış yorumlamadıysam dediğim gibi ama bende de oluyo arada. Yakında düzelir merak etme

Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri