1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: En İyi Regen Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@sentugo

Son yazınla ilgili anlamadığım bir kaç şey var,

Sadece Personel sorumlulukları kısmından, Altyapınızdan çıkan oyuncuları takıma katma görevi verilen personelin (Sizin dışında, Başkan, 18 Yaş Altı Menejer, Asistan Menejer ve gençlik gelişim Sorumlusu yapabilir) oyuncu potansiyel değerlendirme değeri yüksekse yüksek potansiyelli oyuncuları kaçırmayacağından eminiz o kadar.
    koyduğun ss bu yazın ile ilgili mi? Ayrıca bu açıklamandaki ayarları yaptığımız zaman (takviye & gençlik gelişimi) tam olarak atadığımız kişiler ne yapıyor? İyi potansiyellileri A takıma mı alıyor?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @sentugo

Son yazınla ilgili anlamadığım bir kaç şey var,

koyduğun ss bu yazın ile ilgili mi? Ayrıca bu açıklamandaki ayarları yaptığımız zaman (takviye & gençlik gelişimi) tam olarak atadığımız kişiler ne yapıyor? İyi potansiyellileri A takıma mı alıyor?

Koyduğum görsel Takviye ve Gençlik Gelişimi değerleri yüksek olan personeller içindir. Takviye ve Gençlik Gelişimi özelliklerinin ne işe yaradığını zaten yazdım.

Yetiştirme -- > Yardımcı Ekip Danışmanlığı yapıldığı vakit, orada kulübe oyuncu veya bazı durumlarda antrenör, fizyoterapist ve gözlemci önerme işidir. Bu özelliği yüksek olan kişi sadece bu işi yapar.

Genç Gelişimi --> Yine Yardımcı Ekip Danışmanlığı yapıldığı vakit, kulüpte bulunan mecvut genç oyuncuların gelişimi hakkında öneriler verir. Bazen gençlerimizin iyi olduğunu ve onlara odaklanamamız gerektiği hatırlatan mesajlar verir.

Yani A takıma alma diye bir şey yok.

Benim demek istediğim şey;

Personel Sorumlulukları kısmından
    Altyapınızdan çıkan oyuncuları takıma katma görevi verilen personelin (Sizin dışında, Başkan, 18 Yaş Altı Menejer, Futbol Direktörü, Asistan Menejer ve gençlik gelişim Sorumlusu yapabilir)

oyuncu potansiyel değerlendirme değeri yüksekse

yüksek potansiyelli oyuncuları kaçırmayacağından eminiz o kadar.

Örnekte bu işi üstlenmiş gözüken Sabri Sarıoğlu'nun Oyuncu Potansiyel Değerlendirmesi kötü. Bu durumda Sabri altyapıdan çıkan oyuncu adayları ile kontrat yenilerken hangisinin yüksek potansiyelli olduğunu bilemez, kestiremez. Bu durumda belki de iyi potansiyelli bir genç ile sözleşme imzalamaz. Bu sebeple iyi potansiyelli gencimizi elimizden kaçırırız.

Tüm bu sebeplerden ötürü ben asla ve asla Genç oyuncular için kontrat yenilerken kimseye görev vermiyorum. Bu görevi kendim yapıyorum, ben imzalıyorum. Tam olarak potansiyellerini görebilmek için ise, her zaman kadromda bir tane Oyuncu Potansel Değerlendirmesi 20 olan antrenör olur. Ben de gençler seçilmek için beklerken, asistan raporları kısmından o potansiyel değerlendirmesi 20 olan antrenörüme sorarım. Böylece asla ve asla yanılmam.

Herkese de böyle öneririm. Elinizin altında çok iyi bir Gençlik Gelişim Sorumlusu veya daha iyisi olan bir Futbol Direktörü yoksa, hiç bir görevi başkasına atmayın. Hepsini kendiniz ayarlayın. Öbür türlü daha zararlı olabiliyor.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri