Oğuz kusura bakma dün uyku sersemi görememişim senin mesajıbu seneyi atlatıp eplye çıkarsak kayyuma gitmeden sırtımız yere gelmez ama başkana borcumuz çok fazla idare etsin bizi
Doğru tahmin
Finne ve Dehn sisteme direk oturdu ilk 11 çıkarıyorum çok sıkıntı olmadıkça.Adam artık senden alacağı herşeyi aldı gelmek istemiyo artık amacı kalmadı
Takım uyumu daha sağlayamadık ne yazıkki daha iyi olacağız
İskandinavya tam bir futbolcu cenneti değerlendirmek lazım![]()
Kupadan eleniceğimi düşünmüştüm bu maçta 3-0 dan maçın çevirilebileceği aklıma gelmezdi.Elim ayağım titremişti yardımcım sakinleştirmese belkide sinir krizi geçirebilirdim.Yediğimiz kırmızı ise beni çığırımdan çıkarmıştı.Sahaya girmiştim hayatımda ilk kez 4.hakemle tartışmamdan dolayı tribüne yollanmıştım.Penaltıları tribünden seyretmek bogdanın penaltıları kurtarması gerçekten büyük bir zevkti.Taraftarla bütünleşmiş onlarla penaltının sonucunu tartışır hale gelmiştim.Taraftar hoca bütünleşmesi için güzel bir adımdı.Umarım taraftarla hep galibiyetleri kutlarıdık bu şekilde
Bizim için önemli bir maçtı zorlu birr rakip olan qpr de gol krallığında emin adımlarla ilerleyen remyi tutmalıydık.Dehn bu görev için yeterli olabilirmiydi.Cevabı açıktı Dehn Wheataker la beraber remyi kitlemişti ngog ise fırtına gibi esmeye devam ediyordu.Mutlu olmamı engelleyeck tek bir durum vardı kulüp her ay 3mn kaybediyordu ve bunun en büyük nedeni başkanımızın verdiği borçları hemen tahsil etme isteği takıma güveni olmayışı inançsız davranışı beni çok üzüyordu kayyuma gitmek istemiyordum peki ya başkan...
Fırtına esmeye devam ediyordu.Savunma oyuncularım herzamanki gibi kusursuz oynamışlardı.Forvet hattım tıkır tıkır işliyordu ve bu maç moritzide kazandığımızı dünüyordum.Maç sonu bana teşekkür etmişti.Ona bu şansı verdiğim için pişman değildim.Herşey iyi gidiyordu ama bu şehirde yanlızlaştığımı hissediyordum.Karar verdim artık kendimede dikkat edecektim.Hava kararınca bir bara gittim hala iş yapabiliyordum.Ama üzerimdeki stresi atmam gerekiyordu.3 shot tekila vurup başladım eğlenmeye nerden bilebilirdimki ertesi sabah gazete manşetlerinde tek benim olacağımı.
Muhteşem bir geri dönüş olmuştu 3-0dan 4-3 gerçektende bir başarı öyküsüydü.Telefonlar susmuyordu.Tebrik mesajları geliyordu.Başkansa beni çağırmıştı tebrik edeceğini düşünmüştüm.Odaya girdiğimde bana acil futbolcu satmamız gerektiğini kendisine olan borçların kapanması gerektiğini söyledi.İçim acımıştı biz bu kadar uğraşırken onun derdi cebini doldurmaktı.Süre istedim eplye çıkarsak herşey daha güzel olacak dedim beni ilgilendirmez paramı istiyorum transfer döneminin sonuna kadar yaptın yaptın yoksa kayyuma gider bu takım dedi.Bu kadar adi bir başkana sahip olmak herkese nasip olmazdı onun aklını başına getirecek olan ise yine bendim.Kolay kolay pes etmeyecektim.
çok iyi gidiyorduk ama blackpool yenilgisi bozmuş.![]()
Blackpool'a yenilmemeliydik , QPR'da yenmiş
İyi oynuyoruz ama gol yok..
Başarılar herkes finneyi alıyor arkadaş merak ettim bende mi alsam![]()
Valla Gerçekten İyi oyun Kötü Skor . .
Başarılar hocam da ben bir şey soracaktım :
Erdin Demir isimli oyuncunun Türk pasaportu var mı ?
Eğer varsa gerçekten baya iyi profile sahip çok iş yapar STSL'de.
Finneyi mutlaka al 2 maçta 1 gol garanti şuan ilerde defans yapmıyosan dehnide stopere öneririm kapı gibi adam
Ne yazıkki şutlar kaleyi bulmuyo yoksa her maç kendi ataklarımızı seyrediyoruz bir atak yiyince dağılıyo takım hermaç bir kişi kötü oynayıp takımı yakıyo yoksa durumumuz iyi
Ya furkan allah seni inandırsın tüm maç kendi ataklarımızı seyrediyoruz bir defa geliyolar gol golü yiyince ise takım takımlıktan çıkıyo gençleri oynatıyorum sürekli eli ayağı birbirine karışıyo adamların
Bencede türk olsa çok yararlı olurdu hatta en iyi sol bek bile olur her kariyerde görürdük alınırkenNe yazıkki türk pasaportuna sahip değil en azından öyle girilmemiş belki fm 14 te düzeltecekleri bir ek****** adı soyadı direk türk adamın
![]()
2 maçlık bir duraklamadan sonra güzel bir dönüş olmuştu bizim için Başkan mali durumu konuşmak için beni yemeğe davet etmiş maç çıkışında direk restoranta gittim birde ne göreyim başkan yanında 2 tane dünyalar güzeli bayanla beraber.Cerseiden beri hiç sevgilim olmamasıda bu güzellikleri 2 katına çıkardı.Başkan tanıştırdı.Eşim ve kızım diye size şöyle söyleyim anneyi doğru tahmin etmek nerdeyse imkansızdı bizim başkan çapkın çıkmıştı biraz biraz sohbet ettikten sonra başkan borçları biraz daha erteleyebileceğini takımın eplye çıkmasını şart koştuğunu dile getirdi seve seve kabul ettim.Başkana tam o anda bir telefon geldi ve haydi kalkıyoruz dedi hesabı benim halledeceğimi söyledim kızı baba ben biraz daha kalmak istiyorum benimle ilgili birşey yoksa tabi deyince bir anda gözlerim parlamıştı size söyledim çok yanlız kaldım diye başkan bir bana birde ona baktı tamam fakat akşam Liam seni bırakır deyince daha bir mutlu oldum.Bir bakıyorumda bu kadar anlattım daha adını söylemedim adı Sansaydı.Kızıl uzun saçları vardı.İsabellayı görüyordum onda sanki onun içinden bana sesleniyordu.Biraz konuştuktan sonra şehirde kısa bir tur atmayı teklif ettim kabul etti biraz dolandıktan sonra evinin önüne geldik.Teşekkür etmişti bana seni tanımak bir zevkti diye davet ederdim ama babamın huysuzluğunu biliyorsun ters birşey söyler canın sıkılır dedi.Tam çıkacakken sansa diye seslendim döndü ve hemen öptüm onu size söyle söyleyim hayatımdaki en güzel öpüşmeydi.Uzun lafın kısası artık bir sevgilim vardı.Bu şehir ve bu takım bana daha anlamlıydı artık
Güzel bir geri dönüştü moritz gerçekten şov yapıyordu 5.golü olmuştu.Gerçektende verdiğim şansı iyi değerlendirmişti.Kalitesi vardı sözleşmesi bitiyordu sene sonu yenilemeği düşünmezken artık beni zorluyo diyebilirim.O zamanlar kendimi kanıtlama çabam çoktu.Bir oyuncu parlayınca gerçekten çok seviniyordum.Şimdiye bakıyorumda ne futbolcular çıkardım avrupa piyasasına bana ne kattı.Bir taneside beni Liam çıkardı onun sayesinde geldim demiyordu.Vefasızdı bu futbolcular şimdi anlıyordum onların gerçek yüzünü.
Finne güzel bir maç daha çıkarmıştı.Antremanlardaki özverisi ise ayrı bir kitaba konu olabilirdi.Gerçekten sporcu ruhlu bir adamdı.Takımın haftaya watfordla maçı vardı onlarla aynı puanda giriyorduk bu maça ayrı bir moral kazanmamızı sağlamıştı.Finnenin performansı ise herhangi bir sakatlık durumunda sıkıntıya düşmemizi engelliyecekti bu kesindi.Çok genç olmasına rağmen uyum sorunu bile yaşamamıştı kente ülkeye gerçekten apayrı bir adamdı bu finne.
Liderlik koltuğuna oturmuştuk artık kalkmaya niyetimizde yoktu.Sansayla kutlamaya gittik.Bir anda flashlar patladı ne olduğunu anlayamadan kaçtı adam.Magazine ingilterede çok önem veriliyordu.Buda yayınlanırsa ikinci kez çıkmış olacaktım başkanın buna sevinmeyeceği kesindi.Umarım yine pürüz çıkarmaz.Bu adamı mutluyken bile dinlemek sıkıntıydı zaten.
Ligde en çok gol atan takımdık.Finne NGog ileriyi dağıtıyor Dehn ise inanılmaz bir performansla geriyi kontrol ediyordu.Hayatımda aldığım ilk türk futbolcu olan alpaslan ise türklere bir sempati duymamı sağlıyordu.Bu kadar özverili bir futbolcu olamaz finne gibi oda kendini kanıtlama hırsıyla dolmuştu.Kayyuma gitmeden bu seneyi atlatırsak onlarında takımdaki durumu rahatlayacaktı belkide daha iyi oynayacaklardı.Benim gibi onlarında çekindiğini hissediyordum.Maaşlarının ödenmesi arada aksıyordu.Sıkıntıların çıkacağı belliydi ama ne zaman?
Derbilerde bir türlü galibiyet alamıyordum sanırım tek eksiğimiz o taraftarın bizden isteği buydu ama takımımızın derbileri boldu onların isteğini gerçekleştirmek istiyordum acaba ilk sene olabilecekmiydi?Takım eplye çıkabilecekmiydi?Kayyuma devrimiz olacakmıydı?Bunların hepsi kısa bir süre sonra belli olacaktı.
Çok güzel gidiyoruz, böyle devam![]()
Bu takımı EPL'ye çıkar borçlar baya bi gider çok iyi olur zaten bu gidişlede çıkacaksın gibime geliyor. Hayırlısı..
Çıktın artıkgelecek senenin programlarını yapmaya başla
![]()