1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam uzun zamandır diyecektim diyemedim Çok fazla çizgi film izliyorsun Avatarındaki o Tsubasa ile Alman (Pierre 'miydi yok o değildi o fransızdı )bunun bir kanıtı
    Ara sıra açıp tekar tsubasa izlediğim doğrudur..biz şanslı bir nesildik. Şu haliyle tvde hiç bir dizi vs izlemem genelde tvyi maç falan olursa izlerim artık ne haber ne dizi televizyonum kapalıdır hep

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ara sıra açıp tekar tsubasa izlediğim doğrudur..biz şanslı bir nesildik. Şu haliyle tvde hiç bir dizi vs izlemem genelde tvyi maç falan olursa izlerim artık ne haber ne dizi televizyonum kapalıdır hep
    Sanaé:Nankatsu'nun tribun amigosudur.Tsubasa'ya bir ilgi duyar ve çoğu maçta duygulanıp ağlar.Tsubasa'nın eski komşusu olan Yayoyi ile aralarında kötü bir bağ vardır.Son serilerde Tsubasa ile evlenir ve hamile olduğu anlaşılır.

Vikipedi'den buldum TSİ ailesi olarak bir yarım altın takarız artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Sanaé:Nankatsu'nun tribun amigosudur.Tsubasa'ya bir ilgi duyar ve çoğu maçta duygulanıp ağlar.Tsubasa'nın eski komşusu olan Yayoyi ile aralarında kötü bir bağ vardır.Son serilerde Tsubasa ile evlenir ve hamile olduğu anlaşılır.

Vikipedi'den buldum TSİ ailesi olarak bir yarım altın takarız artık
    ben Diaz'ım Tsubasa beni bağlamaz
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Transferler güzel güveniyoruz sana ve takımına.
    Abi aslında dediğim gibi kendim oynasam daha farklı olabilirdi neyse 2.devre dümen bende artık (:
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    80lerin sonu 90ların başı gerçekten şanslı nesil. Yani ben sabah 8 de kalkıp tsubasamı izlemedik hey gidi hey
    [YOUTUBE="SuV0ZqzLRCs"]Nerde o eskiler (: [/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri