Bu arada yanlış anlaşılmasın herkes tsubasayı vs bilir lakin o dönemin çocukları sabahın köründe tv açma gibi hastalıkları falan vardı (:
sabah 7 de kalkar tsubasa izler sonra köyde fındık toplamaya giderdim![]()
![]()
dijon kesermi bizi![]()
![]()
Beyler sizleri uyarıyorum konu futboldan başka yere çıkıyor bence steam üzerinden konuşma ayarlayın öyle konuşun anladınız mı beni !!!!! şaka la şaka![]()
Muhabette bakın yawBen 97'liyim benim yaşamadığım olayların konuşulmasına sinir olurum , neyse kariyere devam please
![]()
Saat 7 buçukta okula kalkamayan ama saat 6 da Tsubasa izlemeye kalkabilen bir nesiliz biz uleyyynn![]()
Kardeşim az kaldı güncele yetişeceğim Palace efsane olmuş helal olsun![]()
Leigh Griffiths diye bir eleman var, ona bir göz at derimayrıca konu 80-90'lar ise burdan yakın
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=m_6l9955ADE"][/YOUTUBE]
Dijon mu olur olur ama lakaplarını falan bilmiyom la havre iyi ya sloganda tamam (:
Lan ben küme savaş veriyom burda ise deli goygoy olmuş
Eyv (: Palace iyiydi ya biranda o kaliteli kadro ve başarıalrdan sonra buraya gelince epey garipsedim ama alışıyorum yavaş yavaş tanıdık simalarfalanda getirdik (:
Fc Nantes![]()
25.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Ne maçtı ama !!! Tam bir savaş yaptık. İlk yarı rakipten gol yememe adına sadece durdurmaya yöneldik. Fikstür bu aralar çok sıkışık kondisyonlarım düşüktü sonra 2.yarı şok bir atak yapalım dedik o arada kırmızı yediler atakta kaldık ve penaltı oldu. Çok kritik haftalarda kritik rakibe karşı müthiş biran beyaz noktaya gelen adam kalecimiz Giovanni !! Ben gözleri kapadım o kritik andda kaleci penaltı mı atar ? atıyor işte abi bu fotoğraf karesi ne denli inandığımızın ne denli kenetlendiğimizn kanıtı olsa gerek !! Rakip gol atmak için yüklendi biz çekildik kondisyonları iyice düştü sonra prese + agresif saldııya geçtik rakip kondisyonlar iyice düştü 1 oyuncularınıda sakatladık (: belki basit bir maç niye uzattın diyenler olaiblir lakin sezonun maçlarından biriydi bu sonuçla biraz ahastladık 6-7 maçlık seride 2-3 galibiyet daha aldıkmı kabus sezonu geride bırakabilriz. Sıradaki rakip Lille kupa maçı ama oyuncularımın kondisyon yerlerde :F
Anlaşıldı havreyi almıcan senhacı abi inan lakapları şuan hatırlamıyorum laptopu kapadım..şöyle logo ve lakabı afilli bir klüp illaki vardır ligue 2 de haa bak ajaccio mu ne var ligue 1 degil ligue 2de baktım pilot takılarıda degiller onlarında logoloarı hoş kızılderili falandı logosu sanırım
![]()
Last edited by vivoperlei : 07.Ağustos.2013 at 16:47 Reason: Argo kelimeler kullanmadan lütfen.
Ben arjantinde tucuman'ı çalıştırırken takımın penaltıcısı kaleciydi, iyi bilirim o stresi. Ya kaçırırsa, ya kontra yersek penaltıdan sonra![]()