Son zamanlarda aldığımız skorlarla takımı küme hattında rahatlatmıştım. lille kupadan da elenince hiç bir hedefimiz kalmamış sadece sezonun bitmesini bekliyordum. İngiltereden ayrıldıktan sonra özellikle Claire Eglintonu özlüyordum. Gidemiyordum çağırmasına çağırıyordum fakat klübün cheerleaderlarından dolayısıyla oda gelemiyordu. Artık ingiltereyi unutup yeni denizlere yelken açmalısın Diaz diyerek kendimi Parise attım. Günler haftaları haftalar ayları kovaladı biz hatun peşinde koşarken. Takımı asistana emanet etmiştim. Fakat işler hiçte beklediğim gibi gitmemişti ligin bitimine 3-4 hafta kala takım yeniden potanın içine girmişti. Acilen Paristen ayrılıp Nimese takımın başına geçtim. Takım yine moralsiz uyumsuz sıkıntıda..iyi oynasakda kazanamıyorduk ya direkler yada oyuncularımın formsuzlugu yüzünden gol atamıyorduk. Son 2 haftaya girilierken 18. sıradaydım ve 17. sıradaki Bastia ile maçımız var aynı puandayız bir öneki maç hakemlere sinirlendiğim için hak mahrumiyeti aldım. Durumlar cidden kötüleşmişti maça girdik ama heyecandan titiyorum. Müdahalede edemiyoruz baskı yapıyoruz gol yok derken çegirgem Finne ile golü bulduk nitekim maçıda kazanarak potadan çıktık son maç bastia saint etien deplasmanına gitti bize 1 puan lazımdı ama bastia deplasmanda kaybediyodu o rahatlıkla bizde hücum ettik le mansı devirip kabus sezonu bitirdik. 2 sezondur son maçlarda uçurumun kenarından kıyısından kurtarıyoz takımı. Çekirge 3 demezmiş umarım bu sene her ne konumda olursak olalım son maçlara bırakmayız işimizi (: Nancy Dijon ve le mansı cidden tebrik ederim. Dijon kupada le mansı finelde yendi avrupa ligine giriyor. nancy ise son maç lyonla evinde oynuyordu 1-0 gerideydi 90 + 3 de şampiyonluğu aldılar (: Fransa çok enteresan bir mecra
Dipnot: Harbi harbi kabus gibi sezondu. Düşmemeye oynadık herhangi bir heyecan yoktu sizleri sıkmama adına sonuçları toplu girdim. Aslında benim için son zamanlar oldukça stres ve heyecan doluydu fakat dediğim gibi sırf sezon bitsin diye fransa kupasından elendikten sonra takımı asistana vermiştim.