Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ben arjantinde tucuman'ı çalıştırırken takımın penaltıcısı kaleciydi, iyi bilirim o stresi. Ya kaçırırsa, ya kontra yersek penaltıdan sonra
    insan çakarita cunyor u alırdı

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

+95lilerden olarak anlayacağımiz konulara donmenizi istiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

çakarita cünyor kim la ? Bu arada + 85ide + 95 ide kardeşimizdir sığıntı yok anlaşılmayacak bi husus yok aslında (: Ayrıca penaltıyı kalecime verdiğimi unutmuşum spiker penaltı diyor ben bekliyorum kim alıcak topu eline diye bir baktım gerilerden koştur koştur biri yardırıp geliyor sarı formasıyla baktım bizim kaleci

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kafeye çevirmişsiniz burayı. Kendinize gelin biraz.

Şaka, şaka... Böyle devam edin; ancak bazı kişileri rencide edecek kelimeler kullanmayın. Bkz: zenci.

@sowkay Bu mesajınızı düzenledim; ne yazdığımıza biraz daha dikkat edelim lütfen. Teşekkürler.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Şaka, şaka... Böyle devam edin.
    Forum yetkililerini cezbetmeye vesile olmuş devam edelim beyler (: Takım kümeye gidince sinerji oluşturalım dedik Hani hep olurya kıraathanede maç analizi yaparsın eleştirirsin bizimkiside o hesap Dostlar Kıraathanesine hoşgeldin kardeşim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada şuan köydeyim.. Kabir ziyaretleri sebebiyle..eve geçtiğimde güncelleyip tekrar futbola dönebiliriz (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu arada şuan köydeyim.. Kabir ziyaretleri sebebiyle..eve geçtiğimde güncelleyip tekrar futbola dönebiliriz (:
    tekrar futbola biraz zor döneriz

Hadi Avrupaya gidiyorduk en son

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çakarita cünyor kim la ? Bu arada + 85ide + 95 ide kardeşimizdir sığıntı yok anlaşılmayacak bi husus yok aslında (: Ayrıca penaltıyı kalecime verdiğimi unutmuşum spiker penaltı diyor ben bekliyorum kim alıcak topu eline diye bir baktım gerilerden koştur koştur biri yardırıp geliyor sarı formasıyla baktım bizim kaleci

chacarita junior şu bizim colmanın altyapısından yetiştiği arjantinde kulüp ismi tuhaf gelmişti ilk duyduğumda newells old boys'a benze renkleri falan var

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post

Şaka, şaka... Böyle devam edin; ancak bazı kişileri rencide edecek kelimeler kullanmayın. Bkz: zenci.

@sowkay Bu mesajınızı düzenledim; ne yazdığımıza biraz daha dikkat edelim lütfen. Teşekkürler.
    yakında atılırım forumdan

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Bu Kariyerdeki ışık Bence Hiç Bi Kariyerde Yok

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Maçlar iyi gidiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    tekrar futbola biraz zor döneriz
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Hadi Avrupaya gidiyorduk en son
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Maçlar iyi gidiyor
    Avupa falan yalan oldu süratli şekilde ligue 2 ye doğru gidiyoruz (:
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    chacarita junior şu bizim colmanın altyapısından yetiştiği arjantinde kulüp ismi tuhaf gelmişti ilk duyduğumda newells old boys'a benze renkleri falan var
    SAnıım bu gidişle ülkeme dönecem
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    Bu Kariyerdeki ışık Bence Hiç Bi Kariyerde Yok
    Abi senin yorumları çözemedim övüyon mu tiye mi alıyon bilemedim (:

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ula kariyeri kapa sen konuşmaların sonu belli değil

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son zamanlarda aldığımız skorlarla takımı küme hattında rahatlatmıştım. lille kupadan da elenince hiç bir hedefimiz kalmamış sadece sezonun bitmesini bekliyordum. İngiltereden ayrıldıktan sonra özellikle Claire Eglintonu özlüyordum. Gidemiyordum çağırmasına çağırıyordum fakat klübün cheerleaderlarından dolayısıyla oda gelemiyordu. Artık ingiltereyi unutup yeni denizlere yelken açmalısın Diaz diyerek kendimi Parise attım. Günler haftaları haftalar ayları kovaladı biz hatun peşinde koşarken. Takımı asistana emanet etmiştim. Fakat işler hiçte beklediğim gibi gitmemişti ligin bitimine 3-4 hafta kala takım yeniden potanın içine girmişti. Acilen Paristen ayrılıp Nimese takımın başına geçtim. Takım yine moralsiz uyumsuz sıkıntıda..iyi oynasakda kazanamıyorduk ya direkler yada oyuncularımın formsuzlugu yüzünden gol atamıyorduk. Son 2 haftaya girilierken 18. sıradaydım ve 17. sıradaki Bastia ile maçımız var aynı puandayız bir öneki maç hakemlere sinirlendiğim için hak mahrumiyeti aldım. Durumlar cidden kötüleşmişti maça girdik ama heyecandan titiyorum. Müdahalede edemiyoruz baskı yapıyoruz gol yok derken çegirgem Finne ile golü bulduk nitekim maçıda kazanarak potadan çıktık son maç bastia saint etien deplasmanına gitti bize 1 puan lazımdı ama bastia deplasmanda kaybediyodu o rahatlıkla bizde hücum ettik le mansı devirip kabus sezonu bitirdik. 2 sezondur son maçlarda uçurumun kenarından kıyısından kurtarıyoz takımı. Çekirge 3 demezmiş umarım bu sene her ne konumda olursak olalım son maçlara bırakmayız işimizi (: Nancy Dijon ve le mansı cidden tebrik ederim. Dijon kupada le mansı finelde yendi avrupa ligine giriyor. nancy ise son maç lyonla evinde oynuyordu 1-0 gerideydi 90 + 3 de şampiyonluğu aldılar (: Fransa çok enteresan bir mecra

Dipnot: Harbi harbi kabus gibi sezondu. Düşmemeye oynadık herhangi bir heyecan yoktu sizleri sıkmama adına sonuçları toplu girdim. Aslında benim için son zamanlar oldukça stres ve heyecan doluydu fakat dediğim gibi sırf sezon bitsin diye fransa kupasından elendikten sonra takımı asistana vermiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son zamanlarda aldığımız skorlarla takımı küme hattında rahatlatmıştım. lille kupadan da elenince hiç bir hedefimiz kalmamış sadece sezonun bitmesini bekliyordum. İngiltereden ayrıldıktan sonra özellikle Claire Eglintonu özlüyordum. Gidemiyordum çağırmasına çağırıyordum fakat klübün cheerleaderlarından dolayısıyla oda gelemiyordu. Artık ingiltereyi unutup yeni denizlere yelken açmalısın Diaz diyerek kendimi Parise attım. Günler haftaları haftalar ayları kovaladı biz hatun peşinde koşarken. Takımı asistana emanet etmiştim. Fakat işler hiçte beklediğim gibi gitmemişti ligin bitimine 3-4 hafta kala takım yeniden potanın içine girmişti. Acilen Paristen ayrılıp Nimese takımın başına geçtim. Takım yine moralsiz uyumsuz sıkıntıda..iyi oynasakda kazanamıyorduk ya direkler yada oyuncularımın formsuzlugu yüzünden gol atamıyorduk. Son 2 haftaya girilierken 18. sıradaydım ve 17. sıradaki Bastia ile maçımız var aynı puandayız bir öneki maç hakemlere sinirlendiğim için hak mahrumiyeti aldım. Durumlar cidden kötüleşmişti maça girdik ama heyecandan titiyorum. Müdahalede edemiyoruz baskı yapıyoruz gol yok derken çegirgem Finne ile golü bulduk nitekim maçıda kazanarak potadan çıktık son maç bastia saint etien deplasmanına gitti bize 1 puan lazımdı ama bastia deplasmanda kaybediyodu o rahatlıkla bizde hücum ettik le mansı devirip kabus sezonu bitirdik. 2 sezondur son maçlarda uçurumun kenarından kıyısından kurtarıyoz takımı. Çekirge 3 demezmiş umarım bu sene her ne konumda olursak olalım son maçlara bırakmayız işimizi (: Nancy Dijon ve le mansı cidden tebrik ederim. Dijon kupada le mansı finelde yendi avrupa ligine giriyor. nancy ise son maç lyonla evinde oynuyordu 1-0 gerideydi 90 + 3 de şampiyonluğu aldılar (: Fransa çok enteresan bir mecra

Dipnot: Harbi harbi kabus gibi sezondu. Düşmemeye oynadık herhangi bir heyecan yoktu sizleri sıkmama adına sonuçları toplu girdim. Aslında benim için son zamanlar oldukça stres ve heyecan doluydu fakat dediğim gibi sırf sezon bitsin diye fransa kupasından elendikten sonra takımı asistana vermiştim.

Claire Eglintonu özlüyormuş ya bi git FORZA ST ETIENNE

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetimde benden umudu kesmiş beklenti yükseltmedik hiç zaten bütçede fazla değişim yoktu. Ama daha fikstürler çekilmeden yönetim başlangıç bütçesini ayarladığında gidip sol bekimizin opsiyonunu kullanıp aldık ardından kalan para ise bu şekilde oldu yaklaşık 1.5 milyon kadar (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

adamlar canını dişine takmış kümede kalmaya oynuyo bizimki kız peşinde 3. lig takımları daha yüksek bütçe verirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Verilen transfer bütçesindeki mesaj şu bence : Yine eldeki imkanlardan yararlanmalıyız patron.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Acaba Nimesle Avrpaya gidebilir miyiz ? Geçen sene acayip hayal kırıklığı yaşadım. Bu sezon takımda kalan inşaatı bitirmek için bütçede verilmedi. Takımda bazı bölgelerde ciddi eksiklikler var üstelik kadromuzda dar sıkışık fikstürde ciddi darbeler aldık. Bütçe oluşturmak için maalesef elimzde en değerli oyuncuları satmak durumunda kalacağız. Kalite kallavi fiyatı cüzzi oyuncularla bi taraftan eksik yerlere takviye diğer yandan sattıklarımızın yerini doldurmak durumundayız. Açıckası bu sezon kimsenin bizden bişi beklemediğini düşünüyorum. Lakin bu sezon iddalıyız en azından avrupayı zorlayacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi Fransa enteresan mecra

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Acaba Nimesle Avrpaya gidebilir miyiz ? Geçen sene acayip hayal kırıklığı yaşadım. Bu sezon takımda kalan inşaatı bitirmek için bütçede verilmedi. Takımda bazı bölgelerde ciddi eksiklikler var üstelik kadromuzda dar sıkışık fikstürde ciddi darbeler aldık. Bütçe oluşturmak için maalesef elimzde en değerli oyuncuları satmak durumunda kalacağız. Kalite kallavi fiyatı cüzzi oyuncularla bi taraftan eksik yerlere takviye diğer yandan sattıklarımızın yerini doldurmak durumundayız. Açıckası bu sezon kimsenin bizden bişi beklemediğini düşünüyorum. Lakin bu sezon iddalıyız en azından avrupayı zorlayacağımı düşünüyorum. Dediğim gibi Fransa enteresan mecra
    Sezonun yarısını yardımcıya bırak pariste karı kız kovala sonra hüsran yaşadık şöyle oldu yan yattı çamura battı. Go home.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Claire Eglintonu özlüyormuş ya bi git FORZA ST ETIENNE
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    adamlar canını dişine takmış kümede kalmaya oynuyo bizimki kız peşinde 3. lig takımları daha yüksek bütçe verirdi
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Verilen transfer bütçesindeki mesaj şu bence : Yine eldeki imkanlardan yararlanmalıyız patron.
    Sezonun yarısını yardımcıya bırak pariste karı kız kovala sonra hüsran yaşadık şöyle oldu yan yattı çamura battı. Go home.
    Hatunsuz kalınca tansiyonum düşüyor

Fransada yayın gelirimi yok anlamadım ki yada başkan benden ümidi kesti takımı ligde tutsam yeterli bakıyor (: Ama şu var klüp finsan olarak kötü durumda dolayısıyla yayın geliri vs borcu kapatıyoruz sanırım. Devre arası bütçemize çöküyorlar o yüzden ne yaparsak şimdi yapmamız lazım. en üst ligdeyiz 3.sezonum ve halen yoksulları oynuyoruz. lakin Diaz derki ;
    Quote Originally Posted by Juan Diaz
    Gemilerin karadan da yüzebileceğini düşünmek Mehmetlerden birini Fatih yapar

Dolayısıyla imkansızlıkları fırsat bilip gençlere ve mevcut kadroya ağırlık verip 2 sezondur beraber oynamanın avantajını kullanmaya çalışacağız İnanıyorum ki bu sene farklı olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hatunsuz kalınca tansiyonum düşüyor

Fransada yayın gelirimi yok anlamadım ki yada başkan benden ümidi kesti takımı ligde tutsam yeterli bakıyor (: Ama şu var klüp finsan olarak kötü durumda dolayısıyla yayın geliri vs borcu kapatıyoruz sanırım. Devre arası bütçemize çöküyorlar o yüzden ne yaparsak şimdi yapmamız lazım. en üst ligdeyiz 3.sezonum ve halen yoksulları oynuyoruz. lakin Diaz derki ;

Dolayısıyla imkansızlıkları fırsat bilip gençlere ve mevcut kadroya ağırlık verip 2 sezondur beraber oynamanın avantajını kullanmaya çalışacağız İnanıyorum ki bu sene farklı olacak

serie a da tv geliri şahaneydi fm12 de bekleriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Herkese iyi bayramlar...

Juan Diaz
    Nimes Olympique Menejeri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herkese iyi bayramlar...

Juan Diaz
    Nimes Olympique Menejeri
    sanada oynak beyi

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Transfer bütçesi gayet iyi o paraya senden Ronaldo'yu bekliyorum

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    a:SDFASDF:ASDF Feci güldürdün Sıkma canını be Diaz, önümüzdeki sezonlara bakarız

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Bu kariyer olmadı gibi sanki ya?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

sanada oynak beyi
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Transfer bütçesi gayet iyi o paraya senden Ronaldo'yu bekliyorum
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    a:SDFASDF:ASDF Feci güldürdün Sıkma canını be Diaz, önümüzdeki sezonlara bakarız
    Bütçemiz fevkaladenin fevkinde (: Tksit kullanmamak bizi epey zorluyor imkansızlıklar içidne imkan oluşturmaya çalışıyoruz elimizden 2-3 oyuncu sattık (:
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Bu kariyer olmadı gibi sanki ya?
    Olmadı gibi derken ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kendileri kaybeder

Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri