Arada bir düşüşler olmuş ama çok önemli değil şampiyon oluruz gibiBu arada Avrupa Ligi ne oldu telefondan görmemiş olabilirim affola
![]()
Es-Es'e yenilgi kötü olmuş ona rağmen liderle aranda çok fark yok bu sene şampiyonluk gelebilir![]()
Lige iyi başlamıştık ama sürpriz puan kayıpları bizi liderlikten etmiş , umarım GS'la puan farkı daha fazla açılmaz..
Kupada zor gruba düşmüşüz amaReşit derbilerde iyisin kupayı alırsın
![]()
Es-es maçı kötü olmuş ama daha vakit var önümüzde toparlarız.
BEYLER YARIN GECE DÖNÜP PAZAR GÜNÜ OYUNA BASLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM SIZCE BUNU DEVAM ETTIREYIM MI YOKSA AYNI HEDEFLERLE GÜNCELLEME ILE Mİ ACAYIM
Tatilden sonra edersin.keyfine bak
Konu tekrar aktiftir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
BEN DE SENTUGO GİBİ YAPMAYA KARAR VERDİM AYNI KARİYER ÜZERİNDEN BEŞİKTAŞ KARİYERİNE SIFIRDAN BAŞLAYACAĞIM
Beşiktaş Jimnastik Kulübünden Yapılan Açıklamaya Göre;
Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük pozisyonuna Reşit Alpsal getirilmiştir. 1+3 yıllık anlaşma sağlanan Reşit Alpsal ilk yılında 2.300.000€ alacaktır.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Reşit Alpsal az sonra basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısı saat 12.30 gibi başlayacaktır.
Reşit Alpsal Kimdir?
15.02.1980 doğumlu Reşit Alpsal futbol hayatına 16 yaşında İstanbulspor'da sol açık olarak başlamıştır. 3 yıl İstanbulspor formasını terleten Reşit, 19 yaşında İBB'ye, daha sonra 24 yaşında ise Trabzonspor'a transfer oldu. 25 yaşında antrenmanda ayağı dönen Reşit Alpsal'ın oyunculuk hayatı bitmiş oldu. Reşit Alpsal şu anda 33 yaşındadır.
Last edited by resoag : 26.Ağustos.2013 at 13:17
Reşit Alpsal, Güntekin Onay'ın Sorularını Cevaplıyor.
Güntekin- Öncelikle hayırlı olsun. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Reşit- Çok teşekkür ederim, çok mutluyum ve böyle bir camiaya geldiğimden dolayı heyecanlıyım.
Güntekin- Peki hedefleriniz nelerdir?
Reşit- Oyunculuk hayatımda büyük hedeflerim vardı ama sakatlığım bunun önüne geçti. Bu yüzden artık periyodik hedefler halinde ilerleyeceğim.
Güntekin- İlk hedefiniz nedir, ve transfer politikanız nasıl olacak?
Reşit- Yaz dönemi boyunca takımıma kendi taktik anlayışımı ve oyunumu benimseteceğim. Transferler önümüzdeki günlerde belli olacak.
Güntekin- Çok teşekkür ederim, hayırlı olsun.
Reşit- Teşekkürler.
Başarılar yeniden uzun süreli olması dileğiylebu arada bazı oyunculara çok maaş alıyor demişsinde senin aldığın paraya şaştım kaldım
![]()