Başarılar, sırf kanatlı bi taktik oluşturdugum için Trabzonsporla oynamayı düşünüyodum sonradan vazgeçtim.
Başarılar, sırf kanatlı bi taktik oluşturdugum için Trabzonsporla oynamayı düşünüyodum sonradan vazgeçtim.
Teşekkürler. Umarım iyi birşeyler yapacaz.
Aslında herkesin aldığı isimleri alıp oyunu monotonlaştırmak istemedim ama soradan baktım yönelebileceğim en iyi isimler bunlar. Hem ben genç oyuncularla oynamayı sevdiğim için böyle bir yol seçtim.
Yönetim hangi konuda taraftarı dinlemişki transferde dinlesin?
Bende normalde mrl kullanmazdım ama bu seride AMRL kullanmak pekte faydalı değil. Kanatlar çok ileride kalıyor ve rakibin beklerine yem oluyor. Bu şekilde hem savunmada hemde ileride daha iyi etkinlik sağlıyoruz. Volkan kendisinden beklemediğim kadar iyi solda da Olcan ve Malouda dönşümlü şekilde iyi götürüyor şuanda bakalım ileride ne olacak.
2013-2014 Futbol sezonu başladı.
Yeni sezon fikstürü çekildi yönetim bütçeyi belirledi. Yapılan toplantı sonucunda maaş bütçesi 20 M € olarak belirlenirken transfer bütçeside 4.5 m € oldu.
Öyle büyük transferler yapmak için az bir bütçe ama gidecek oyuncuların paralarıylada birleşince de istediğimizi alabiliriz sanki. Zaten çokta transfer yapmayı planlamıyorum. Bu sezon Ş.L'de olacağımız için savunmaya iyi bir tecrübe almamız lazım Aykut ve Giray'dan biri kenara gelecek. 1 orta saha ve birde Yerli forvet alacaz. Yerli forvetler arasında Mevlüt ve Muhammet'ten birisini seçecez.Diğer bölgeler için çalışmalar sürüyor.
Ayrıca kiradan dönen birkaç isimde a takımda kendisine yer bulacak.
Bu sezonda 4-4-1-1 sistemi ile yola devam.