1 ile 30 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben direk yol verdim Mustafa'ya. Elimde Giray ve Aykut var. Mustafa fazlalık.

''Fazlalığın'' istatistikleri budur

EDİT: Ayrıca Zafer girip bakıp yorum yaparsak memnun olurum, o 7 maçında 4-5 tanesinde gol atmamasına rağmen maçın adamı oldu kendisi.

Ayrıca taktiğimi koyabilirim, korner bug'u var mı bakarsın ondan sonra söylersin. Bana mı söyledin bilmiyorum ama söylediysen diye yapıyorum bu açıklamayı..

Ekstra bir ayar kullanmadım korner için yani

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

EDİT: Ayrıca Zafer girip bakıp yorum yaparsak memnun olurum, o 7 maçında 4-5 tanesinde gol atmamasına rağmen maçın adamı oldu kendisi.

Ayrıca taktiğimi koyabilirim, korner bug'u var mı bakarsın ondan sonra söylersin. Bana mı söyledin bilmiyorum ama söylediysen diye yapıyorum bu açıklamayı..

Yok sen bug yapıyorsun demiyorum. Sana karşı demedim onu Ancak bir stoper gol atıyorsa ve formdaysa sürekli iyi oynamaya başlıyor. Yumlu' yu 1 sezon boyunca kornerlerde geride kal komutu verip, gol atmamasını sağlayarak da denemeni tavsiye ederim. Eğer aynı şekilde tüm sezon kariyerindeki gibi iyi performans gösterirse, o zaman özünde iyi futbolcudur bence.

Düzenli halısaha yapan varsa bilir, 1-2 maç üst üste iyi oynayınca insan diğer maçlara ayrı bir konsantre ayrı bir kafayla çıkıyor, zaten buna da form tutmak deniyor. Bu bizim oyunda da geçerli, gol atıp üst üste rate'ini yüksek tutan stoper gol atmasa bile iyi oynuyor.

@Sentugo konuyu azıcık dağıttık ama kusura bakma
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Cek herkesin taktiksel tercihleri ve buna bağlı oyuncu tercihleri farklı. Yumlu benim için fazlalık. Aykut ve Giray zaten iyiler birde Huth'u ekledim yanlarına 2 tane de alt yapıdan oyuncu var sezonu rahat rahat tamamlarız.

Transfer çok iyi Sentugo. Ben bu kadar kar edemedim o kadar adam satmama rağmen.

Mesaj Yetkileri