TFF Süper Kupa
Bu sezon da kupayı Galatasaray kazanmayı başardı...
TFF Süper Kupa
Bu sezon da kupayı Galatasaray kazanmayı başardı...
TariboWest
Seneye inşallah![]()
Sağlık olsun![]()
alırsın alırsın ne olcak.. ben bu kupaya zaten lige hazırlık maçı olarak bakıyorum..
Sentugo.
Transferler ve Alex güzel olmuş süper kupayı kaybetmen üzücü ama rövanşını ligde alırsın sen![]()
Fenerbahçe T.D. Ümit Boğa İstifa Etti !
8. haftadaki 4-0 lık ağır Trabzon yenilgisinin ardından basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Ümit Boğa'nın oldukça üzgün olduğu görüldü. Ümit Boğa Fenerbahçe'de uzun yıllar görevde kalmak istediğini ama bu ağır yenilgi sonrası istifa kararı aldığını söyledi. Ligde lider durumda bulunan, Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta 4 puanla grupta lider bulunan Fenerbahçe'de Ümit Boğa'nın istifasının perde arkası hala bir sır. Diğer dikkat çekici olay ise Ümit Boğa'nın istifa edeceğini kimseye söylemediği ilk olarak basın karşısında açıkladığı. Aziz Yıldırım'ın ise bu konuda ne yapacağı merak konusu...
TariboWest
İspanya'nın Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi muhteşem bir iddaa ortaya attı. Başkan Florentino Perez'in Ancelotti'nin görevine son verip yerine 39 yaşındaki Türk Teknik Direktör Ümit Boğa'yı getireceğini yazdı...
TariboWest
Real Madrid'de Ümit Boğa Dönemi !
Florentino Perez ile basın toplantısı düzenleyen Ümit Boğa çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Bugünün kendisi açısından çok önemli olduğundan bahseden genç teknik adam 39 yaşında Türkiye Milli Takımı ve dünyanın en iyi kulübü Real Madrid'de çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.
TariboWest
Real Madrid"de başarılar![]()
sonolanlarla başlık çok uydu![]()
Kariyeri kapatıyorum. Fenerbahçe ile aynı şeyleri yaşamak sıkıtığı için istifa etmiştim. Büyük takım kariyerleri de burda fazla ilgi görmediği için yeni bir kariyer açmayı uygun gördüm. Yurtdışından bir takımla uzun yıllar devam edecek bir kariyer yapmayı düşünüyorum. Herkese teşekkürler.
TariboWest