uu beybiliboy, çok iyiymiş ya la bu velet![]()
uu beybiliboy, çok iyiymiş ya la bu velet![]()
21.HAFTA
FIORENTINA 1 - 1 MANTOVA
22.HAFTA
MANTOVA 3 - 1 TERNANA
#direnmantovaaaa
KUPADA YARI FINALDEYIZ
Ligte küme düşecez. Kupayı alacaz. Wigan'a döndük mübaarek. Ligte kalalım.
bu takım ligde kalacak. Hemde son haftadaki maç kader maçı olacak. Ahanda yazıyorum buraya![]()
DİRENMANTOVA
25.HAFTA
MILAN 1 - 2 MANTOVA
THE IS "DİRENİŞ"
İTALYA KUPASI YARI FINAL 1.AYAK
İÇERDE 4-0 YENİLMEZSEK MANTOVA AVRUPA LİGİNDE !! #DİRENMANTOVA
CATANIA 0 - 3 MANTOVA
TAKTİKSEL MÜDAHALELER SERİ GETİRDİ. #DİRENMANTOVA
MANTOVA 3 - 2 ROMA
13 Puanlık fark ikiye indir Direniyoruz![]()
antrenmanlarda canını dişine takan oyuncularımı kutluyorum
![]()
toparlanmışsın ligde bu form grafiğiyle ligde kalırız
charles gonzaleze kanat çalıştırırsan fena bir oyuncu olur bence
Tam anlamıyla direniş ,harika olmuşuz kutlarımTaktiğin fm'de ne kadar önemli olduğunun kantıdır bu
![]()
o değilde marshal hehangi bir antrenman programı yok milleti taklit ede ede kendini mi geliştiriyor :F
gönlümden geçen kupada final oynayıp kupayı alamayıp kupadaki rakibinin zaten avrupaya gidiyo olması yüzünden avrupa hakkı elde etmen ve küme düşmen seneye tekrar seria a ya çıkman![]()
Son 6 karşılaşma şansta yanımızda olması lazım
Kaliteli bi oyuncu olacağını düşünüyorum 165 boy var kanattan başka yerde oynayamz zaten
Taktiğin önemli olduğu doğru fakat takım olabilmek oyuncuların morali ve uyumu dahada etkili oluyor diye düşünüyorum.
Marshall kiralık diye ırkçılık yaptım galiba nede olsa italyadayız![]()
Maçları bekliyoruz![]()
32.HAFTA BÖYLE GEÇİLDİ SON 6 MAÇ 4 PUAN GERİDEYİZ GENOA FORM YAKALADI
Hocam Sampdoria maçı öncesi sezonun şu noktasına gelene kadar neler yaşandı.
- Öncelikle çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bu sezon 6 yıldır çalıştırdığım Mantova'da en zorlu sezon, en dramatik sezon.
Hocam bi ara 13 puan gerideydiniz 1 puana kadar indi fark şuanda 4 pua ngeridesiniz Mantova kümede kalacakmı ?
- Şuanda ligde kesin kalırız diyemem çünkü bizim elimizde olan birşey yok rakiplerimizin puan kaybetmesini ve kendi maçlarımızdan maksimum puanı alıp ligde kalmayı elbet istiyoruz.
-Hocam ben lige renk kattığınız için teşekkür ederim seneye avrupaya gidiyorsunuz başarılar dilerim.
Ben teşekkür ederim son söz olarak Mantova taraftarına seslenmek istiyorum takıma sahip çıksınlar onların desteği çok önemli.
SAMPDORIA'YA İLK YARI SAHAYI DAR ETTİK HAYDİ ÇOCUKLAR!
![]()
BU KADAR ŞANSSIZLIK OLURMU ARKADAŞ YA
MANTOVA 3 - 3 SAMPDORIA
İNTER deplasmanında direnişe geçicez sonraki maç içerde sonuncu padova ile interden 1 puan alırsak padovayı yenersek çok iyi olucak![]()
İNTER BİZE BASTI, TERNANA VE GENOA DEPLASMAN KAZANDI! ATEŞE ATTILAR BİZİ 6 PUAN 4 HAFTA MANTOVA DÜŞÜYOR..
SON 4 MAÇ İŞİMİZ ÇOK ZOR İŞTE FİKSTÜRLER.
Kendi fikstürümüze bakarsak içerde sonuncu PADOVA deplasmanda BOLOGNA içerde UDİNESE deplasmanda PARMA
GENOA'nın maçları içerde JUVENTUS dışarda FİORENTİNA içerde TERNANA dışarda ATALANTA
TERNANA'nın maçları içerde CHIEVO ve ATALANTA dışarda GENOA içerde MİLAN
TERNANA ile GENOA'nın aralarında maçları var berabere bitmediği sürece düştük demektir demek zorundayım. Tek artımız TERNANA ve GENOA'ya karşı ikili averajda üstünüz. Çok kritik haftalar. Yürek koymalıyız maçlara heleki PADOVA'yı içerde ezip geçmemiz gerek yoksa zaten oynamaya gerek yok
Padova mücadelesin ilk yarıyı 1-0 önde bitirdik fakat top ne kadar bizde olsada rakip etkili geliyor.
35.HAFTA
MANTOVA 2 - 0 PADOVA
İyi oynamadık Marshall sakat, Zarate sakat şimdide Franja sakatlandı işimiz çok zor.