HAZIRIZ PERDE İYİ KAPANSIN ÇOCUKLAR !!
Ayrıca golleride göstericem inşallah direnişimizin son haftasında ligde kalırız. Haydi çocuklar
HAZIRIZ PERDE İYİ KAPANSIN ÇOCUKLAR !!
Ayrıca golleride göstericem inşallah direnişimizin son haftasında ligde kalırız. Haydi çocuklar
dakika 16
ternana 1 milan 0
atalanta 0 gena 0
parma 0 mantova 0
ternanaya bak arkadaş ya
milan atar 2 tane inşallah![]()
dakika 30
parma 0 mantova 0
atalanta 1 genoa 0
ternana 2 milan 0
dakika 39
parma 0 mantova 1
atalanta 1 genoa 0
ternana 3 milan 0
hey gidi hey
ternana 4 milan 0 amerikan oyunumu bu ??
atalanta 2 - 2 genoa
ternana 4 - 2 milan
parma 0 - 2 mantova
küme düştük arkadaşlarmilan ternanayı yense kümede kalacaktık amerikanın oyununa geldik.
Ternana 4-2 Milan mı ?!?!?!?!?!?! bu nası iş ya götürecen o savei SI Games e atacan allah bilir bitiriciliki8 olan adam hat -trick yapmıştır![]()
bi maça bakayım kesin yedekle çıktı milan.
baktım milan komple yedekle çıkmış. alacağın olsun milan seni küme düşürene kadar kariyeri bitirmem
Kötü oldu be hocamama toparlanırız büyük ihtimal giden regenlere de üzülmemek lazım
![]()
Omrani ve Toledo y bak sen nankörler ya sırtlarını çevirmişler![]()
İTALYA KUPASI FİNALİNDE JUVENTUSA YATTIK ve KÜME DÜŞEREK AVRUPA LİGİNE GİDİYORUZ WİGAN VOL 2
o regenleri oynatmamışsın pek sıkıntı olmazmilan da resmen maçı satmış yedekleri ternenaya yenilcek kadar kötüyse milanın vay haline
![]()
1 birmirgam 2 wigan lütfen unutmayalım birmirghamısen üçüncü örneğisin bu türün
![]()
Hocam kiraık oyunculardan verim alıyormusun? Ben galatasaraya as takım oyuncusu kiralamak istiyorum ancak verim alabilir miyim kıralık oyuncularımdan ?
Edit: Hocam bence seri b de şampiyon olarak geri döneriz lige![]()
İlk sezon kiraladığım forvetten çok verim almıştım eğer iyi bulrusan kaçırma kirala maaş sorunu yaşamazsın zaten galatasarayda fakat kiralama yöntemi benim gibi küçük takımlara yararlı olur diye düşünüyorum sen bonservisini alıp ileride satışından gelir elde edebilirsin.
Hocam yeni isimler bekliyoruz takıma![]()
Yönetim Gaza Bastı.
Akşam devam ederiz
Seri a da yapaydı bunları![]()
![]()
Hocam biraz tecrüb eli oyuncular alsak hiç de fena olmayacak zarate var gerçi şimdi hatırladım![]()
Aşkım sezon bitti tatile nereye gidiyoruz çok özledim seni.
- Tatilmi ? Ne diyon kızım sen ne tatili kafanmı güzel. Mantova küme düştü geceleri uyku uyuyamaz oldum sen gelmişsin bana tatil diyorsun.
Bi kre bn sni svym taammı.
- Tamam anladık ne trip atıyosun. Bu yıl tatile gidemeyiz takımla ilgilenmem gerek ait olduğumuz yere geri dönmemiz lazım anlayış göster.
Tamam Anılcım.
Kıçı kırık Pescara 20 milyon yıllık maaş bütçesi veriyo arkadaş biz 5 milyonlarla Serie A'da kapışmaya çalışıyoduk
Marsilya Peşimizde.
Slovakya işini kabul ediyoruz.
Hocam seni keşfetmişler yabu ne ün