Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718
511 ile 535 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Biraz ara vermelisin bence. Zaten bu seride kariyer yapmayı becerebilen arkadaşları takdir ediyorum. Sen ki birkaç tane uzun soluklu kariyer yaptın, artık dinlenme ve FM 2014'ü bekleme zamanın gelmiş gibi görünüyor.
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    abi bütün futbolcuları uçak kazasında öldür altyapı ile ligte kalmaya çalış

benim yeni projem bu olacak kimse çalmasın
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Transfer yapmadan Atletic Bilbao'ya çevirebilirsin gittiğin bir takımı heleki alt ligden bir takımı yiyosa transfer yapmadan böyle atlat adamı kangren eder kanser eder öldürür
    ya ligler başladı futboluda seviyorum depreşiyorum ama çok uçuk bişi olması lazım yoksa yine monota binicik 3 gün sonra..kawaguchinin söylediği çok güzel olur ama adamın fikrini çalamam çalmamda (: bunun gibi uçuk bi fikir gelmesi lazım aklıma yada sizlerden böyle fikir gelmesi lazım (:

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Tr liginden bir takım alıp, sadece Türkleri oynatarak birşeyler yapmaya çalışabilirsin mesela

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Düşündümde sowkayin söylediği kawaguchinin projesinin nirvana hali (: ligde kalmak değil herif tüm kariyer boyunca alt yapı diyo kawaguchinin izni olursa bunu deneyebilrim bakın (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Tr liginden bir takım alıp, sadece Türkleri oynatarak birşeyler yapmaya çalışabilirsin mesela
    çok klişe yine finansımız uçar kaliteli kadro kurarım monotana biner kwaguchinin fikrini çalmak olmaz ama müsadesi olursa sowkay gibi ful alt yapı ile kariyer boyunca ilerlerim bu olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Düşündümde sowkayin söylediği kawaguchinin projesinin nirvana hali (: ligde kalmak değil herif tüm kariyer boyunca alt yapı diyo kawaguchinin izni olursa bunu deneyebilrim bakın (:

Sen benim dediğimi yap heralde mantovayı açmamış olsaydım yada fm13 çıktığından beri oynuyor olsaydım kesinlikle böyle bi kariyer açardım oyun heralde %100 daha zorlaşır monotonluk falan kalmaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sen benim dediğimi yap heralde mantovayı açmamış olsaydım yada fm13 çıktığından beri oynuyor olsaydım kesinlikle böyle bi kariyer açardım oyun heralde %100 daha zorlaşır monotonluk falan kalmaz
    yapıcazda kwaguchiden müsade almak lazım senin mesaj ndan sonra herif birde eklmeis kimse calmasın diye (: şaka bir yana icazet almak usüldendir (: nirvana olur resmen birde alt lig takımı alırsan tesisler vs ooo beybi parayı komple tesislere yatırıcam gençlik gelişim vs

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca kafana yatmadıysa World lig deneyebilirsin ya da geçende iskandinavya ligi indirdim sen seversin böyle şeyleri tabi ilk dediğim olaydan giriş yapmayacaksan karar senin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ayrıca kafana yatmadıysa World lig deneyebilirsin ya da geçende iskandinavya ligi indirdim sen seversin böyle şeyleri tabi ilk dediğim olaydan giriş yapmayacaksan karar senin
    yok yok ful alt yapı transfersiz çok acayip eğlenceli olabilir ciddi rehber niteliğinde degilde goygoyunda diibne vurarak ilerleiz (: san marino ligini düşündümde vazcaydım sonra..zor ligin en altlarıdan bir takım alabilrim muhtemelen ingiltere olur seviyorum orayı transfer yapmıcaz work permit olayı yok gelir olursa tesisleşmemiz kolay olur (: ayrıca zor ligi seviyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yok yok ful alt yapı transfersiz çok acayip eğlenceli olabilir ciddi rehber niteliğinde degilde goygoyunda diibne vurarak ilerleiz (: san marino ligini düşündümde vazcaydım sonra..zor ligin en altlarıdan bir takım alabilrim muhtemelen ingiltere olur seviyorum orayı transfer yapmıcaz work permit olayı yok gelir olursa tesisleşmemiz kolay olur (: ayrıca zor ligi seviyorum

Kariyerin uzun süreliğini hesaba katarsak ingiltere en iyi seçim olacaktır. Bu kariyeri biraz gırgır şamataya verip haliyle zorlaşacağı için fm14 çıkana kadar oynarsın direk geçişi atlar fm14'e dikey geçiş yaparsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

[b]Kariyerin uzun süreliğini hesaba katarsak ingiltere en iyi seçim olacaktır. Bu kariyeri biraz gırgır şamataya verip haliyle zorlaşacağı için fm14 çıkana kadar oynarsın direk geçişi atlar fm14'e dikey geçiş yaparsın
    yani goygoy yaparız çempıyın şipe çıkana kadar tolu paylaşırız falan takipcileri sıkmayız ama kawaguchiden icazet bekliyoruz ayıp olmasın (: şimdiden takım bakayım ufaktan (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yani goygoy yaparız çempıyın şipe çıkana kadar tolu paylaşırız falan takipcileri sıkmayız ama kawaguchiden icazet bekliyoruz ayıp olmasın (: şimdiden takım bakayım ufaktan (:
    japonlar cana yakın insanlardır kawaguchi'de seni kırmaz diye düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aklıma çok acayip bişey daha geldi..şayet icazet alırsak oyuncular lakap takıcam kaleye kawaguchi mesela forvete bizim bergamp ofansif orta saha ben takip edenler falan olursa onlarda halı saha vs oynadıkları mevkiiyi yazarsa onlarıda ekleriz kadroya hepten goygoyun dibine vururuz sowkay sen nerde oynarsın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sowkay sağ açığın açığında çok iyi oynar bak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sağ bekte epey maçım vardır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Erken kayıt avantajından faydalanalım değil mi daha yeni konu açılmadan mevkiileri dolduruyoruz kale kawaguchi, sağ bek sowkay, Amc benim, forvet bergamp çağrı sen ne ayaksın ? hayır bergampı direk forvet koydukda adamın nikine güvendik çıkıp ben iyi defansım derse ne yapacağuk

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Erken kayıt avantajından faydalanalım değil mi daha yeni konu açılmadan mevkiileri dolduruyoruz kale kawaguchi, sağ bek sowkay, Amc benim, forvet bergamp çağrı sen ne ayaksın ? hayır bergampı direk forvet koydukda adamın nikine güvendik çıkıp ben iyi defansım derse ne yapacağuk
    Benim de 11 yıllık kalecilik geçmişim var aslında ama kale doluysa çok güzel stoper olur benden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juan, Çağrıyı 3. yedek kaleci yap antrenmanlarda şut çalışması yapıldığında arkaya çok top kaçar onları toplamaya birisi gerek 1. 2. kaleci ara ara değişirken Çağrı arkadaki topları yeni şut çekecek oyunculara kazandırmakta kullanabiliriz iyi fikir iyi fikir.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Juan, Çağrıyı 3. yedek kaleci yap antrenmanlarda şut çalışması yapıldığında arkaya çok top kaçar onları toplamaya birisi gerek 1. 2. kaleci ara ara değişirken Çağrı arkadaki topları yeni şut çekecek oyunculara kazandırmakta kullanabiliriz iyi fikir iyi fikir.
    En çok da senin toplarını toplarım ben ne de olsa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Benim de 11 yıllık kalecilik geçmişim var aslında ama kale doluysa çok güzel stoper olur benden
    kawaguchi fikrin sahibi oldugundan torpilli çağrı şansına küs neyse yedek kaleciye de ihtiyaç var the next Morisaki = çağrı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kawaguchi fikrin sahibi oldugundan torpilli çağrı şansına küs neyse yedek kaleciye de ihtiyaç var the next Morisaki = çağrı
    Hiç ugraşmicaksın. Defansa İshizaki daya gitsin agresiflik 20 olan bi topçu bul daya Çağrıyı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hiç ugraşmicaksın. Defansa İshizaki daya gitsin agresiflik 20 olan bi topçu bul daya Çağrıyı
    Aslında ilk aklıma gelen oydu..yani morisai ishizaki vs vs ama kariyeri takip edenlerin adlarını koyarsam muhabbet malzemesi daha fazla çıkar (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında ilk aklıma gelen oydu..yani morisai ishizaki vs vs ama kariyeri takip edenlerin adlarını koyarsam muhabbet malzemesi daha fazla çıkar (:
    Üst liglere çıkınca yap şimdi alt ligde hız 7 hızlanma 8 adamı dayinca sowkay diye olmaz yani

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Üst liglere çıkınca yap şimdi alt ligde hız 7 hızlanma 8 adamı dayinca sowkay diye olmaz yani
    farketmz onuda düşündüm sonuçta alt liglerdeki diğer oyuncular messi değil 3 aşağı 5 yukarı denk..alttan daha iyi oyuncular geldikçe onlara veririm adlarını.tabii mevkilerine bağlı olarak dua et alttan iyi sağbekler çıksın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

farketmz onuda düşündüm sonuçta alt liglerdeki diğer oyuncular messi değil 3 aşağı 5 yukarı denk..alttan daha iyi oyuncular geldikçe onlara veririm adlarını.tabii mevkilerine bağlı olarak dua et alttan iyi sağbekler çıksın
    altyapıdan sağlam adam çıkması 5 yıl

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ben salt stoper olcam banane

Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718

Mesaj Yetkileri