1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor Avrupa'ya Erken Veda Ediyor | 4. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kweuke bende hiçbir forvetten alamadığım verimi verdi. İlk sezon sayesinde 5. oldum, ikinci sezonda 8 maçta 10 gol 3 asistle oynuyor. 4-1-4-1 'de poacher oynatıyorum, hedef adam olarak da Kweuke'yi seçtim. Depetris ya da Kalu'nun yüzüne bile bakamadım, sadece Kweuke Afrika Kupasındayken mecburen oynattım.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Kweuke bende hiçbir forvetten alamadığım verimi verdi. İlk sezon sayesinde 5. oldum, ikinci sezonda 8 maçta 10 gol 3 asistle oynuyor. 4-1-4-1 'de poacher oynatıyorum, hedef adam olarak da Kweuke'yi seçtim. Depetris ya da Kalu'nun yüzüne bile bakamadım, sadece Kweuke Afrika Kupasındayken mecburen oynattım.
    Bende 4-1-4-1 oynatıyorum aynen Fırsatçı olarak denedim atamadı , Yardımcı olarak denedim atamadı Komple Forvet olarak denedim yine atamadı Depetris şimdilik daha iyi

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Kweuke'li değil de Cernat'lı Rize olmuş sanki
    Kweuke'den çok şey bekliyodum ama olmadı.. Depetrisin fiziksel gücü düşük ama teknik özellikleri çok iyi tam 10 numara oyuncu.. Şimdiye kadar attığı gollerin çoğu frikikten ve penaltıdan yalnız Biraz şanslıyız da..

Mesaj Yetkileri