100 yılda 1 kupa alamamışlar mı kupa almayı bırak profesyonel olamamışlarbence bu kulüp eskiden mahalle takımı olarak kurulmuş günümüzde ise halı saha takımı olarak varlığını sürdürüyor
![]()
Bende son zamanlarda Eastleigh FC takımını aldım.Üst lige çıktım ama çalışma izinlerinden dolayı ne regenler kaçırdım. Neyse başarılar.
bana da thiago silva diyo arkadaşlar maçlarda herhalde kesmezsin stoperdetakım ise 100 bilmem kaç yıllık kulüp ama mazisi felaket neyse senle ben doldururuz bu maziyi
![]()
Artık sahadaki performanslarınıza göre bakacaz dayının ynına temelli mi gidersin yok kaan sen futbol hyatın boyunca mı feda dersin bilemiyorum hele special bakacaz thiago silva mısın yoksa baki mercimek mi
Tam bir joker var kadromuzda lakin sol bekde wladcassa formayı daha önce verdk iyi bir performans sergileyemezse forma senindir ama kadroda boş bulduğum mevkiiye yazarım seni![]()
An itibari ile kadromuz bu şekilde 17 kişilik kadromuz var. Şansımıza bize şimdilik forma yüzü yok benimle beraber Bergamp-İlhan abi-Kaan ve Parleoda mevkisinde adam çıkmadığı için bu sezon takımdan ayrı düz koşu yapıyoruz (:
kanki profilimi paylaşsana![]()
![]()
kawaguci ve sowkayı görünce değerime şükrettimherkesin bi profilini atsana baalım nasılız
Profil istemeyin futbol oynadığınıza şükredinBu arada dedğim gibi kimse alınıp gücenmesin profiller arasında zaten uçurum yok herkes kötü
ve profil özellklerini pek dikkate almadan sırayla isimleri yazdım hatta kendim dışarda kaldım mevkiimden oyuncu çıkmadı (: Bu arada tüm gençler as takıma alıcna genç takımda gri oyuncular çıktı aralarından iyilerine ve eksik mevkiilere sözleşme önerip onlarıda as takıma almayı düşünüyorum (:
webcagri'nin maşallahı var boylu poslu2m, 94 kilo
![]()
Sizlere güveniyorum çekirgelerim
ben çok hızlı adamım arkadaş bu nedir hız 7![]()
![]()
![]()
takım oyunun mükemmel oynuyomuş egoist değilimdir zatenama kafa vuruşlarımın 9 olmasını kınıyorum benim en büyük artım kafa toplarıdır affetmem alırım hepsin
![]()
special one boy var 190 gelişmez o benim potansiyelim iyidir iyi![]()
![]()
Başarılar![]()
Hocam Aaron Holden'in yerine beni yazar misinbaşarılar
![]()
la benim o yaşta boyum 1.78 falandı![]()