31. Hafta
32. Hafta
32. Hafta Puan Durumu
Münster Şampiyonluğa Koşuyor !
31. Hafta
32. Hafta
32. Hafta Puan Durumu
Münster Şampiyonluğa Koşuyor !
TariboWest
33-34-35. Hafta
Puan Durumu
İkinciliği garantiledik ve bir üst lige çıkmayı başardık. Önümüzdeki hafta maçı kazanarak taraftarlarımızla şampiyonluk kutlamalarını yapmak istiyoruz.
Yükselme Sonrası Görüşler
TariboWest
Bir sonraki sezon başarılar dilerim
2.Lig den sonra Bundesligamı geliyor hocam
Başarılar abi![]()
Takımdaki oyuncuların ayrılmasından sonra birçok oyuncu ile görüşmelerimiz oldu. En başta Estigarribia ve Abdi İbrahim'i kadromuza kattık. Uzun uğraşlar sonucunda 10 oyuncu ile daha sözleşme imzaladık.
Ivan Santini - Zadar - 425.000 €
Prince Oniangue - Bedelsiz
Michalis Sifakis - Bedelsiz
Christoph Janker - Augsburg - 130.000 €
Abdelhakim Omrani - Bedelsiz
Sergej Karimov - Bedelsiz
Lilian Bochet - Bedelsiz
Herita llunga - Bedelsiz
Enej Jelenic - Padova - Kira
Kei Kamara - Bedelsiz
TariboWest
Bu sezon 4-3-3 oynayacağız. Geçen sezondan farklı olarak kanat oyuncularını ileri aldık. İlk 11 i oluşturduk fakat elimizde alternatif olarak kullanacağımız isim yok. Transfer bütçemiz yok ve maaş bütçemiz de 450.000 € civarında. Bir sezonda kiralık olarak 4 oyuncuya izin verildiği için 3 oyuncu kadroya katma hakkımız var. İnşallah alternatif isimler oluşturabiliriz...
TariboWest
Başarılar, transfer bütçesi yok ama oyuncu satarak ve maaş bütçesinden kısarak bir bütçe oluşturacağından eminim![]()
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
Puan Durumu
Kadroyu sıfırdan kurduk diyebilirim. O yüzden bu sene Bundesliga'ya çıkamasak da bu sezon ligde kalıcı olup seneye şansımızı bir daha denemek istiyorum...
TariboWest
2 günden beri kendi kendime kariyeri ilerlettiğime karar verdim. Demekki bizden de geçti artık kariyer işleri. Yeni süzene ayak uyduramadık. O yüzden kariyeri burda sonlandırıyorum ve bundan sonra kariyer yapmayı bırakıyorum. Herkese teşekkürler...
TariboWest