Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hacı bence ......

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gerçekçiliği bozdun, yapmasaydın keşke.

4 22.22%
  • Teknik Direktörleri abartmasaydın daha iyi olurdu.

4 22.22%
  • Çok yerinde bir hamle olmuş, böylece oyunu daha keyifli hale getirdin. Helal olsun

10 55.56%
Sayfa 8 / 27 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 788 sonuç

Konu: Yaramaz Çocuklar Büyüdü, Türkiye Ligi Şenlendi. | Galatasaray 7.Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder'i garanti sat. Hem iyi bonservis getirir.

Koray bana yeterli gelmiyor, Aykut daha iyi gibi.

Düşüşe geçecek dediysem, artık özellikleri artmayacak anlamında söyledim. Antrenmanına dikkat et bu sebeple. Eğer hala özelliklerini geliştirmeye kalkarsan, oyuncunun özellikleri düşecektir sırf antrenmandki özelliklerini geliştirebilmek adına.. Anladın sanırım ve zaten biliyorsundur.

Bana kalırsa da takımın en önemli yeri defans. Bu sebeple ben her zaman kaliteli defans oyuncularını takımda bulundurmayı tercih ederim ve yabancı kontenjanını kullanmaktan çekinmem.

Dorrmund'u eler geçersin. İlk maçın deplasmanda olacak olması büyük bir avantaj bence.
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Binicem üstüne, vurucam kırbacı
    Vivoperlei gormesin

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Sneijder'i garanti sat. Hem iyi bonservis getirir.

Koray bana yeterli gelmiyor, Aykut daha iyi gibi.

Düşüşe geçecek dediysem, artık özellikleri artmayacak anlamında söyledim. Antrenmanına dikkat et bu sebeple. Eğer hala özelliklerini geliştirmeye kalkarsan, oyuncunun özellikleri düşecektir sırf antrenmandki özelliklerini geliştirebilmek adına.. Anladın sanırım ve zaten biliyorsundur.

Bana kalırsa da takımın en önemli yeri defans. Bu sebeple ben her zaman kaliteli defans oyuncularını takımda bulundurmayı tercih ederim ve yabancı kontenjanını kullanmaktan çekinmem.

Dorrmund'u eler geçersin. İlk maçın deplasmanda olacak olması büyük bir avantaj bence.
    Ha yok, 24'üne merdiven dayadığı an antrenmanları hafifletmeyi düşünüyorum zaten. 25'inden sonra oyuncu kendini pek geliştiremiyor çünkü

Ben genelde hücumdan yana kullanmayı tercih ediyorum kontenjan hakkımı. Çünkü Türk olarak savunmacı ve orta saha oyuncusu bulmak daha kolay sağlam bir hücumcu bulmaya nazaran..

Dortmund'u ben de elerim gözüyle bakıyorum fakat aşırı rehavet iyi değil, adamlar benim gol bile atamadığım Madrid'i eleyip geldi

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Vivoperlei gormesin
    Görsün la kötü bişey demedik ki

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

BU TAKIM FİNALE KA-LA-CAK !

80.dakikaya kadar kontr-a atak oynadık ve cidden hiç pozisyon olmadı maçta. 80.dakikaya kadar gelmesi yaklaşık 2 dakika falan sürdü. Zaman çok çabuk geçti. Fakat 80.dakikadan sonra, kontr-ataktan, yüklen moduna geçtik. Yorulan rakip takımın gardını kırabiliriz belki bir şekilde diye fakat gol ararken kalemizde gol gördük. Neyse, dediğim gibi. İçerde biz bunları perişan ederiz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Evimizde 2 farklı galibiyet zor değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evdeki maç 4-1 falan biter. İstatistik çok kötü tabi ama bir korner bir frikik ile bu iş biter diye düşünüyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dortmund sana top göstermemiş sen final diyosun polyannam benim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Dortmund sana top göstermemiş sen final diyosun polyannam benim
    Hevesini kırmayalım
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAYACAK

Maçtan önce oldukça hevesli olan sarı-kırmızılı futbolcular, maçtan önce ufak çaplı bir toplantı yaptılar. Buraya kadar gelmelerinin tesadüf olmadığını herkese göstermek için yemin ettiler ve sahaya çıktılar.
    Maç öylesine hızlı başladı ki; daha maçın başında 1-0 öne geçtik. Süper başladık maça. Daha sonra penaltı kazandık, Selçuk vurdu Volkan kurtardı. Hakem bir penaltı daha verdi, yine Selçuk;yine Volkan... Peşine Semih Kaya kırmzı kart görerek takımımızı yalnız bıraktı.. Tam umutlarımız tükenmek üzereyken sahneye kral çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. Dizlerimizin bağı çözüldü bu golle heyecandan.. Galatasaray tarihinde ilk defa Şampiyonlar Liginde final oynama şansı yakalamıştı. İnanılacak gibi değildi. Ömer Üründül ise bu gelişmeyi '' Korkunç bir şey '' olarak nitelendirdi. Velhasıl kelam, FİNALDEYİZ !

Maçın Bitiş Düdüğü İtibariyle Galatasaray Yedek Kulübesi Sahaya Fırladı

MUHTEŞEM TARAFTARLARIMIZ

MAÇIN ADAMI

Maçı Kazanamaz, Final Oynayamaz Diyenlere...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hahahaha ben demiştim diyecem de ben 4-1 demiştim yani Ama goller bir korner bir frikikse işler değişir Ama değil belki finalde haa

Finalde buraya kadarmış demek lazım. Yani fazla beklenti olmasın, kazanırsan ne alaaa, kazanamazsan seneye alırsın
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hahahaha ben demiştim diyecem de ben 4-1 demiştim yani Ama goller bir korner bir frikikse işler değişir Ama değil belki finalde haa

Finalde buraya kadarmış demek lazım. Yani fazla beklenti olmasın, kazanırsan ne alaaa, kazanamazsan seneye alırsın
    Valla finalde buraya kadarmış diyeceğiz büyük ihtimalle, rakip Barca Pek beklentim yok, Semih Kaya da olmayacak malesef final maçında...

Goller ise duran toplardan değil, organize gelişen ataklardan geldi

DİPNOT: 2 penaltı kurtaran Volkan'a 6,5 puan vermeleri de çok saçma geldi bana açıkçası. En az 8 almalıydı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diğer golleri hatalı yediyse o puan normal. Penaltı kurtardığı zaman puanı artıyor, aynı şekilde hatalı gol yediğinde düşüyor..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Diğer golleri hatalı yediyse o puan normal. Penaltı kurtardığı zaman puanı artıyor, aynı şekilde hatalı gol yediğinde düşüyor..
    Burak'ı Hummels tutuyordu maçta ve Burak 2 tane attı. Ama Hummels'in aldığı puan, Dortmund ortalamasının üstünde Bazen gariplikler oluyor bence, buna ilk defa rastlamadım açıkçası.. Ama şöyle de olabilir, biz neticede maçın sadece belirli bölümlerini izliyoruz. ( Genişletilmiş- Önemli Anlar vb.) Maçın tamamının performansına göre puan verildiği için böyle de oluyor olabilir. Ama her ne olursa olsun 2 penaltı kurtarmış bir kaleciye 6,5 puan vermek gaddarlıktır. Bunu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum, cidden gaddarlık bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk penalti kacirdiginda yaptigin

finali bekliyoruz !

Helal hocam

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Barçayı kontrol oyunla kitleyip galibiyet için oynamak rahat olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Keşke yarı finalde elenseydin finale kadar çıkıp kupayı alamamak çok daha kötü oluyor :F rakipte barçaymış ellam ne diyim kolay gelsin şans yanında olsun (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

O kupa bu ülkeye gelecek Bu ara ligde son durumu istiyorum, Esesim ne yapmış bir bakayım ...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Vay dostum dağıtmışsın ortalığı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Vay dostum dağıtmışsın ortalığı
    Dağıttık biraz ama Barça da bizi dağıtıcak gibi

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    O kupa bu ülkeye gelecek Bu ara ligde son durumu istiyorum, Esesim ne yapmış bir bakayım ...
    Geliyor hemen puan durumu

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Keşke yarı finalde elenseydin finale kadar çıkıp kupayı alamamak çok daha kötü oluyor :F rakipte barçaymış ellam ne diyim kolay gelsin şans yanında olsun (:
    Şans yanımızda olursa bir ihtimal alırız kupayı, yoksa normal şartlarda 4 atıp gönderirler bizi

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Barçayı kontrol oyunla kitleyip galibiyet için oynamak rahat olur.
    Bu noktada Essien'i kullanmayı planlıyorum, 4-4-1-1 veya 4-1-4-1 sistemi arasında kaldım

Quote Originally Posted by Kanoleite View Post
    Helal hocam
    Sağol hocam

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Selcuk penalti kacirdiginda yaptigin

finali bekliyoruz !
    2 defa kaçırdı hatta, çıldırdım pc başında. Selçuk gibi bir adam 2 tane penaltıyı aynı maçta kaçırdı. Kocaman kocaman çıldırdım resmen

Arkadaşlar işten az önce geldim, bişeyler atıştırıp oyuna döneceğim. Umarım kupayı alırız, alamazsak da artık sağlık olsun yapacak bişey yok. Rakip Barca ne de olsa Kupayı alırsak çok tatlı olur ama orası ayrı. Desteklerinizi bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Güncelleme bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

SÜPER LİG PUAN TABLOSU VE OYUNCU VERİLERİ

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

MİY 2 2 GS

As oyuncularımızın bir kısmını dinlendirdiğimiz karşılaşmada 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve sahadan 1 puanla ayrıldık. Ligin sonuna doğru yaklaştıkça ligi boşvermeye başladık..

Sneijder'in attığı beraberlik golü ise enfesti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forza Mersin :d

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

VARAN 1
    TÜRKİYE KUPASI GALATASARAYIN

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Forza Mersin :d
    Küme düşüyorsunuz başgan

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Barca mı yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

VARAN 2
    GALATASARAY LİG ŞAMPİYONU OLDU !

Galatasaray 1 0 Antalyaspor

Gol : Dk 1. Samed Yeşil

Ünal Aysal'ın başa gelişiyle takımda köklü değişiklikler meydana gelmeye başlamıştı. Önce Fatih Terim geldi takımın başına ve onun askerleri yenilendi. Yeniçeriler gitti,yerlerine düzenli ordu getirildi. Böylelikle takım daha derli toplu futbol oynamaya başladı. İnamoto'dan Sneijder'e doğru evrilen bir takım değişiklikler oldu. Hem ligde hem de yıllardır gidilemeyen(gidilse de başarısızlıklarla dönülen) Avrupa'da ilk yılında gruptan çıkma başarısı gösteren Galatasaray, bu yıl Final'e yazdırdı adını altın harflerle... Avrupa, lig ve kupa üçgeninde sürekli rotasyonu sağlamayı başaran bir hoca vardı takımın başında.. Barney Stinson... Fatih Terim'in '' İtalya'ya dönmek istiyorum.'' çıkışının ardından takımın başına getirilen komik hoca, beklenmedik başarıların altına imzasını atmaya devam ediyor... Şampiyonlar Ligine gelince... NEDEN OLMASIN ?

--------------

SON 2 MAÇ

Eskişehirspor - Galatasaray

Galatasaray - Barcelona

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

BEŞİKTAŞI BU HALE GETİRENLER UTANSIN !

Ciddi anlamda çok üzüldüm Beşiktaşın küme düşmesine.. Keşke elimden bişey gelse...

Lig'i Kısaca Özetlersek ;

Moussa Sow olağanüstü performans sergileyerek 30 gol attı. Selçuk, bildiğimiz Selçuk.. 3'lü forvet çıkıyorum maçlara bu yüzden gol krallığında oyuncum yok, paylaşılıyor goller. Andy Carroll'dan çok verim aldığımı söylemeden edemeyeceğim fakat bonservisiyle alır mıyım bilmiyorum.. Sneijder'den verim alamıyorum. Yerine oynattığım Wellington Nem daha faydalıydı. Bu sebepten ötürü Sneijder'i satıp hem maaş bütçesini rahatlatmayı planlıyorum hem de iyi bir bonservis bedeli getireceğini düşünüyorum. Daha önce hiç Galatasaray'ı yönetmediğim için ederi ne kadar olur bilmiyorum. Var mı fikri olan, pazarlık kapısını ona göre açacağım

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Tebrikler kanka

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Tebrikler kanka
    Teşekkürler dostum