Sentugo.
bir oyuncu eksildik
Sentugo.
filipe iyi para bırakcak gibi arkasından yolla twenteye gitsinbu arada gs ye 6 mı attın ben mi yanlış gördüm
![]()
Sentugo.
Ligdeki heyecanın hala devam ediyor olması çok güzel yahu. Seviyorum rekabet ortamını![]()
Senin ortasaha çok zayıf ama nasıl dayanıyor onlar ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Şampiyonluk geliyor inşallah.![]()
Yaaaa dediğim gibi benim daha 2. sezonda şampiyon yapamadığım bir Bursaspor takımı olmadı diyorumHerhalde şampiyon olacağız önemli olan nasıl ? Yarın paylaşırım şimdi geç oldu.
Geçen sefer 2. sezonda daha 11. haftada kovuldukO zaman da şampiyon yapacaktık önümüzü kesitler
![]()
Sentugo.
Şampiyonluk Yakın , Meşaleleri Yakın..
Cimbom'dan intikam alman çok iyi olmuş hocam , Fener maçından önce de takıma çok güveniyodun ama 2/4 şutla 2 gol atıp 3 puanı aldın şanslısın yine..
Bu Batuhan'a hiç aklım ermedi nasıl atmış o kadar golü yaw![]()
Takımdaki en yaşlı oyuncu (Hürriyet'ten sonra) İyi de performans göstermiş aslında. 2015'te sözleşmesi bitiyordu. Yıllık 1.9 milyona ancak 1 yıl uzatabildim. Yaşına göre çok para aldığını düşünüyorum. Bu adamı satarsak taraftar falan arkadamızdan demediğini bırakmayacak... Ayrıca satarsak yerine adam almak için uğraşacağız. Özellikleri hala iş görür gibi gözüküyor. Gerek Okay gerek Doğanay'ın daha çok forma şansı bulması için aynı mevkide oynayan abilerinin gitmesi lazım aslında. İkilemdeyim... Siz belirleyiniz efendim.
Şöyle bir tarife de yapabiliriz. Nasıl olsa satacağım transferlerden iyi para gelecektir, kulübün bütçesi iyi konumda olacaktır. Bu adam emekli oluncaya kadar kulüpte de kalabilir...
Sentugo.
Sentugo.
Sentugo.
Ş.L'de gruptan çıkıp çeyrek finale yürüsek yeter gibime geliyor + olarak Ts seneye çöküşe geçmez umarım, ligin heyecanı daha da artar. Çok sevdim ben senin bu geçirdiğin sezonuTebrikler şampiyonluk için başgan
![]()
Şampiyonluk için tebrikler başkan, Trabzonspor'un performansı da çok iyiymiş. Genelde Galatasaray olurdu oralarda şişkin kadrosu ile ama hayret![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hakketen Trabzonun orda ne isi varbizim siralarimiz 10-12 oluyordu normalde. sampiyonlukla beraber biraz maddi durumun duzelecek, transfer politikasini merak ediyoruz
Bence kalsın Batalla istatistikleri iyi seneye satarsın
herhalde en az puan topladığın sezonda şampiyon oldunbatalla yerine bir oyuncu bulduysan eğer sat ama önce bi araştır pazarı
![]()
Öncelikle Tebrikler
Kadronun istatistiklerini paylaşır mısın hocam gol asist gibi
Tebrikler Hocam![]()
Tebrikler![]()
Tebrikler hocam..
Bende The Special One gibi düşünüyorum , Batalla'nın yerine daha iyisini veya genç bir isim bulabilirsin , öyle bi isim bulursan yolla gitsin Batalla''yı..![]()
Bizi utandırdın şampiyon oldun tebrikler
Batalla' yı satarsan taraftarın hışmına uğrayabilirsin aman dikkat
ŞL' ye kaldığına göre, Hakan Çalhanoğlu ve Muhammed Demirci isimleri takıma gelmek isterler bence. Batalla' nın mentorluğunda çok iyi gelişirler gibi
Football is simple,but Football Manager is not
Teşekkürler. Seneye en azından gruplardan çıkmayı hedefliyoruz. Çıktıktan sonraki rakibimiz kötü ise çeyrek final neden olmasın.
Aynen ne zamandır oynuyorum, rakibe baktığımda ilk önce GS idi sonra Fenerbahçe 8'de 8 yapmıştı dedim ki herhalde rakibimiz FB olur ama sonra Trabzon işi son düzlüğe kadar götürdü. Gerçi o kadar kötü bir son haftalar geçirdiler ki resmen bize hediye ettiler.
Maddi durumumuz Allah'a şükür kötü değildi. İlk sezon sonunda yapmış olduğumuz 55 milyon euroluk satışımız ile birlikte mali durumumuz "Güvende" idi.
Seneye sözleşmesinin son senesi ve yaşı 31 olacak. İyi bir fiyata ancak ve ancak bu sene okutabiliriz.
İyi dikkat ettin. Zaten şimdi yorumlayacağım şampiyonluğu.
Paylaşacağım. Her sezon sonu paylaşacağım.
Sağolun.
Hakan konuşmak istemiyordu ama Muhammed istiyordu. Sadece Beşiktaş satmıyordu (çok para istiyordu). Bakalım neler olacak.
Şimdi oyuncu istatistikleri, yıllık takım ve oyuncu değerlendirmeleri, Yılın genç oyuncusu, yılın takımı, yeni sponsorluklar gibi bilimum şeyleri paylaşacağım.
Daha sonra sezon değerlendirmesi, geleceksel transfer döneminde olduğumuza göre takımın eksik yerleri gibi şeyleri değerlendireceğiz.
Sentugo.
Tebrikler abi![]()
Sentugo.
Oyuncular iyi gelişmiş.![]()
Geçen seneye göre çok daha kötü bir sezon geçirdik. 2 kez daha fazla yenildik ve berabere kaldığımız sayı aynı kalmış. Geçen sene beraberliklerimiz daha çok büyük takımlara iken, bu sezon küme düşen takımlarla bile berabere kaldık. 6 yenilgi 6 beraberlik çok vahim bir durum. Rakiplerimiz kötü oynadı diye şampiyon olduk. Hele Trabzonspor'un son haftalarda aldığı yenilgiler olmasa zaten onlar şampiyon olacaklardı.
Çoğu kariyerde 80 puan yapan şampiyonluğu garantilerken, ben aldığım 72 puanla şampiyon oldum.
Yediğim gollere bakacak olursak, Onur Kırvak sadece ligte 16 maçta 21 gol, Regen kaleci Suphi 3 maçta 1 gol ve Yeni kaleci Jack 15 maçta 12 gol yemiş. En kötü istatistiği olan Onur yüzünden takım en az gol yiyen takım değil ve bu sekmede 4. olduk. Oysaki Frey'in olduğu sezon aynı taktik ve daha kalitesiz oyuncularla sadece 24 gol yemiş, Öbür sezonda ise Kaleci Bekir Sevgi yüzünden de olsa toplam 34 gol yememiştik. İşin ilginç yanı Onur'u bize satan Trabzon'un en az gol yiyen takım olması. "Victor Brasil" diye ortalama bir kaleciyi kiralamışlar ve o kaleci sadece 25 gol yemiş... Oysa bir önceki sezon Onur 46 gol yemişti. Yani bu konuda Onur çok hatalı. Verdiğimiz paralara haram olsun.
Attığımız gollere bakacak olursak 2 gol daha fazla atmışız ? Bir sezonda 2 gol yükseltmek nedir la ? Takımın en çok gol atan oyuncusu Batuhan Altıntaş. Sanırım bu her şeyi özetiyor. Geçen sene Pinto gibi bir golcümüz varken, bu sene gelişmekte olan golcülerimiz vardı.
Tüm oyuncularımızın, gol, asist, başarılı pas, ilk 11 seçimi, toplam maç oynaması, ortalama puanı, aldığı dakika'nın görülebileceği ve en iyi be kötülerin belirlendiği görsel aşağıdadır.
![]()
Sentugo.
SENTUGO - BURSASPOR KARİYERİ / 2. SEZON SONU KAYITLI OYUN (SAVE) DOSYASI İNDİR! (77 mb)
Bu dosyayı,
Documents(Belgelerim)\Sports Interactive\Football Manager 2013\games
içine atınız ve oyuna girdikten sonra Kayıtlı oyunu yükle seçeneğine tıklayınız, dosyayı bulunuz ve açınız...
Bu arada,
Genel olarak kanat oyuncuları aranmaktadır.
Last edited by sentugo : 19.Ağustos.2013 at 17:41
Sentugo.