1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Diaz Veda Ediyor

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Tam nedir bilmiyorum ama beklenenden daha iyi bir konumda bitirmek olabilir.
    küme düşme seneye iyi takım kur gibi bişi heralde yeni aldıgım klüpte o seçenek cıktı en düşük bizde onu secitk umarım bu sefer takımı kümede tutarız (:
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    3 bırakın ara pas atmayı resim bile yapamazdım

yeni takıma gidersen bizide alırsın herhalde yanına
    Bakalım emin degilim lakap konusunda..yine bir kamuoyu yoklaması yaparız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    küme düşme seneye iyi takım kur gibi bişi heralde yeni aldıgım klüpte o seçenek cıktı en düşük bizde onu secitk umarım bu sefer takımı kümede tutarız (:

Bakalım emin degilim lakap konusunda..yine bir kamuoyu yoklaması yaparız
    Sen şimdi hangi takımdasın sağbekte iyimiydim bu ara yoksa yolgeçenmi oldu orası

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Sen şimdi hangi takımdasın sağbekte iyimiydim bu ara yoksa yolgeçenmi oldu orası
    bunun kapanma istegini ve yeni konuyu actık yetkili merciileri bekliyoruz (: sag taraftan nefes alan herkes geciyor abi seni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    bunun kapanma istegini ve yeni konuyu actık yetkili merciileri bekliyoruz (: sag taraftan nefes alan herkes geciyor abi seni

Şimdi suç bendemi benim hızım 7 olurmu arkadaş 5 yıl amatör liglerde oynadım benden hızlı oyuncuya rastlamadım ben kihkihkih neyse yeni kariyeri bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Şimdi suç bendemi benim hızım 7 olurmu arkadaş 5 yıl amatör liglerde oynadım benden hızlı oyuncuya rastlamadım ben kihkihkih neyse yeni kariyeri bekliyoruz
    bu sefer basarılı olalım abi sizleri yine transefer edecem yüzümü kara çıkarmayın yalnız kendime pis torpil gectim tam bir Juan Diazım

Mesaj Yetkileri