Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 188 arası toplam 188 sonuç

Konu: Diaz Veda Ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    bunun kapanma istegini ve yeni konuyu actık yetkili merciileri bekliyoruz (: sag taraftan nefes alan herkes geciyor abi seni

Şimdi suç bendemi benim hızım 7 olurmu arkadaş 5 yıl amatör liglerde oynadım benden hızlı oyuncuya rastlamadım ben kihkihkih neyse yeni kariyeri bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Arkadaş 1 gün bakmadım adam kovulmuş ya, neyse ben nasıl oynuyordum bari profilimi atsana bi
    kovulma sebebimsiniz birde utanmadan profilimi at diyor save sildim ya bu sefer eli ayagı biraz daha düzgün kadromuz olucak kamuoyuna sorduktan sonra yeniden lakap isine girebiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Şimdi suç bendemi benim hızım 7 olurmu arkadaş 5 yıl amatör liglerde oynadım benden hızlı oyuncuya rastlamadım ben kihkihkih neyse yeni kariyeri bekliyoruz
    bu sefer basarılı olalım abi sizleri yine transefer edecem yüzümü kara çıkarmayın yalnız kendime pis torpil gectim tam bir Juan Diazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    kovulma sebebimsiniz birde utanmadan profilimi at diyor save sildim ya bu sefer eli ayagı biraz daha düzgün kadromuz olucak kamuoyuna sorduktan sonra yeniden lakap isine girebiliriz

Editörden ligden düşme olayını kaldırıp beklentileri azaltabilirdin colwyn bay ile şimdi üst ligden almak olmazki colwyn'i premiere çıkartırdık ne güzel ayrıca lakap olayında ileriki sezonlarda yapardın daha kaliteli gençlere traş adamlara bizi verdin herkes patetes kendimizden utandık yahu

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Editörden ligden düşme olayını kaldırıp beklentileri azaltabilirdin colwyn bay ile şimdi üst ligden almak olmazki colwyn'i premiere çıkartırdık ne güzel ayrıca lakap olayında ileriki sezonlarda yapardın daha kaliteli gençlere traş adamlara bizi verdin herkes patetes kendimizden utandık yahu
    aynen ya benim kafa vuruşum 9 hiç mi izlemediler beni

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

cok üst lgden almadım ya npower lig one lig two düsündümde yine epey alt lig premier lige kadar epey yol var (: ayrıca lakap işinde alttan cıkıcak iyi genclerle isimleri degistiricem yani güncellicem tabi aynı mevkiiden oyuncu cıkması lazım (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    aynen ya benim kafa vuruşum 9 hiç mi izlemediler beni
    sanki en dipteki diğer takımların stoperleri piqueydi bahaneye bak

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Beni ne idiğü belirsiz bir adama sakatlattın demek Diaz. Konu kilit.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri