anladım ilk sezon başı yaptığım için herhalde teşekkürler![]()
anladım ilk sezon başı yaptığım için herhalde teşekkürler![]()
Hocam Musa ve Cenkten neden verim alamadın :S
Transfer dönemi bitmediyse ve fırsatçı golcüye ihtiyacın varsa sana kaprisi olmayan bir oyuncu önereyim. Leigh Griffiths. Bi' bak derim, daha önceden de önermiştim ama pek ilgini çekmemişti, tipini beğenmemiştin![]()
![]()
Cenk'i hiç oynatmadık. Ömrümüzün sonuna kadar onu kiralayıp, para kazanmayı düşünüyorumCenk'in yeterince hızlı olmadığını düşünüyorum. Belki oynatsam seveceğim ama yok Muhammet daha iyi gibi.. Oynatmama gereken gençler var malesef.
Transfer sezonu bitti. Başlık değişti zaten... Geçen sefer ilgimi çekmişti, ama bizimle ilgilenmiyordu. Aynen tipini sevmemiştikAdam Penaltı atar, Frikik atar ama hala bizimle ilgilenmiyor. Neden anlamıyorum. Bu transfer sezonu şampiyonluğun da etkisiyle çok kişiyle konuşuruz alan dedim ama yok bu oyuncu bile benimle ilgilenmiyor.
GELENLER
Genç Kontratı İmzalattıklarımız
İsimler için önde gelen kişi mevcut kadromuzda bulunan yedek kalecimiz Suphi olmalıdır bencebenden söylemesi. Adam geleceğin kalecisi..
SATIN ALDIKLARIMIZ
KİRALADIKLARIMIZ
TOPLU GÖSTERİM
![]()
Sentugo.
yine iyi kar yapmışız , rafinha da o fiyata göre potansiyeli yüksek bir oyuncu ileride 10 katından fazla fiyata satarsın.
romero nasıl boşa düşmüş çok entresanaldığın gençler harika şu stoper ise çok iyi yanında pas yapan bir stoper olsa mükemmel olurlar
![]()
Belki de 6 ay kala almışızdır. hatırlamıyorum açıkçası. Ama potansiyelini görüp hiç düşünmeden teklif götürdüğümü hatırlıyorumPas dağıtan stoper için de geçen sezon devre arasında aldığımız Gerson iş görür diye düşünüyorum.
Rafinha bakalım nasıl performans gösterecek... En az 10 milyona satarım diyorsun yani ?
SÜPER KUPA GENÇLERİN
Sezona kupasız başladık.
Sentugo.
Bu ara da lige de panzer gibi girmişiz ezmedik takım kalmamış![]()
Sentugo.
Ligde iyiyiz ya , bayern maçına gelince dediğin gibi bizim panzerliğimiz anca bizim takımlara söker![]()
Ligde bayağı iyiyiz hocam devam
Sentugo.
Nazarın değdi hocam takımına ya![]()
Hocam şaşırtma taktiği artık senin oyuncuları şaşırtmaya başlamış sanırım![]()
Ayrıca bazen sezona kötü başlayabiliyorsun, özellikle farklı kulvarlarla yer aldığın zamanlar. 2-3 maçlık galibiyet serisi bu derdin dermanı olacaktır. Bu yüzden 3-4 hafta daha sallantıda geçebilir sezon fakat daha sonra toparlanacaktır takım. Benim en son oynadığım sezonda da buna benzer bir giriş yapmıştım fakat sonucunu biliyorsunuz, toparlanma süreci yakındır![]()
Burak harika olur zaten bi kere türk bence al
Burak çok fena işler yapar Bursa'da. Kaçırma![]()
hocam kariyeri başından beri okuyorum gerçekten mükemmel ve eğitici bir kariyer
burak konusuna gelirsen çok tuzlu değilse almanı tavsiye ederim
Takım iyi gidiyo ama ŞL'de kesinlikle gruptan çıkmalıyız
Burak'ın da gitmediği takım kalmadı yawBursa'da leblebi gibi gol atar almanı öneririm..
Enes-Burak yada Batuhan-Burak ikilisi hem efsane olur hem kontenjan rahatlatır diyeceğim ama zaten hepsi Türk forvetlerin![]()
Malesef Burak Gs'den aldığı yıllık 2.7 milyon euro'dan aşağıya inmiyor. Bonsevisi sorun değil ama maaşı büyük problem. Kendisiyle anlaşamadık, Galatasaray'da sürünsün manyak![]()
Şampiyonlar liginde gruplardan şansın yardımı ile çıktık![]()
![]()
Sentugo.
Ş.L.'de çok şanslısın ben böyle bal görmedim![]()
Celtic ballı olmuş Lyon da kolay olurdu bak![]()
Celtic harika olmuş![]()
Cok iyi kura cekmissin, bi sonraki tura cikabilecek rakipler arasinda PSG veya INTERI cekersin umarim.
Celtic oyunda kolay geçilen rakiplerden biri, zorlanmazsın diye düşünüyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not