her türlü geçersin hocam bide celtic nası 1. çıkmış gruptan
her türlü geçersin hocam bide celtic nası 1. çıkmış gruptan
Celtic geçmen lazım rahat rahat![]()
Çok fena taraftar baskısı kurduk şuan, bastırın beyler
Celtic' i de geçemiyorsan yuh artık
Football is simple,but Football Manager is not
herkesin aksine celtice dikkat et ters rakip bu oyunda iyi yapmışlar celtici hep gruplardan çıkıyolar şl de seni de zorlayabilirler![]()
burak gelseydi keşke, benden topçu olmayacak herhalde![]()
Ahahah bende geçeriz diye düşünüyorum ama resmen baskı yarattınız
![]()
Sentugo.
Ara Transfer Dönemi
Dikkat ederseniz Sabri'den güzel gol dedim.
SABRİ BURSA'DA.
Kendi aranızda dalga geçerken sabri ismini ön plana çıkarttınız, ben de gittim aldımSözleşme detaylarına gelecek olursam, kendisine 1.8 milyon euro bonservis verdik. Maaşına da uygun bir rakam çaktık. Normalde sabri çok maaş isterdi ama GS onu satılık listesine koymuştu, o şekilde denk geldi yani. Yoksa gidip olay olsun diye, takıma yararlı olsun diye almadım...
Bu sebeple Şener'i elden çıkarttım. Şener 3.7 milyon euro + %50 gelecekten net pay olarak Konyaspor'a gitti.
Victor Andrande Aylık 100 bin euro + %100 maaş'a Galatasaray'a yarım sezonluk kiralandı. Oynasın orda.
Biz de onun yerine "Carmona Adria" diye bir adam kiraladık aylık cüzi bir rakama. Baktım hızlı, bu ligte iş yapar dedim...
Sezon sonu kontratı bitiyor, boşa düşer alırız performansına göre. Gerçi sakatlanma eğilimi varmış. Almayabiliriz de....
Ayrıca Reinaldo diye bir adam buldum boşta. Sanırım 6 ay kala sözleşme önermiştim. O da takıma geldi. Tabii benim 2 adet üst düzey sol bekim olduğu için kendisini AZ takımına bedelsiz kiraladık sırf oynasın diye..
Bir de Ivica Olic'i aldım mentorluk yapsın diye. Baktım boşta yıllık 300 bin euroya 2 senelik hocamız oldu kendisi 20 olan kararlılık özelliği sebebiyle...
Genel oalrak transferim böyle.. Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Şampiyonlar liginde devam etsin bu formumuz...
Last edited by sentugo : 20.Ağustos.2013 at 23:18
Sentugo.
Konuyla alakası yok ama PSV den Memphis e bak derim hem profilini atabilir misin?
bende onu dicektim sabri ne ara geldi diye ama kesin pinto dan sonra 2.gafa imza atarım diye vazgeçtim sabri reyis bu oyunda harika iyi transfer olmuş![]()
işte benim adamım memphis depay fm de keşfettim bu yıl damgasını vurdu psg de her maç spekteküler goller atıyo adam harika bir şey wenger de bu oyuncuyu takip ediyolahsen ben öneririm depayı enes ise muazzam
Ya hızlı dediğiniz 13-14-15 yani.. Neyse her sezon başı şu Depay depay bir olay oldu. Yeni transfer dönemine girdiğimizde bakarız, daha iyisini bulamazsak takıma katarız bu oyuncuyu...
Sentugo.
Enes in tek negatif yönü o natural fitness zaten oda +12 olsa ne işi var adamın spor toto süper lig de.Şaka maka çok kaliteli çok gol atabilir
enes'i nasıl geliştiriyorsun fırsatçı golcü olarak mı? bitiricilik, dribling gibi özellik mi çalıştırıyorsun?
baya devrik bir cümle oldu ama anladın sanırım![]()
Sentugo.
Celtic oyun olarak ezmiş bizi![]()
Hocam bu nasıl topçu allasen ?![]()
![]()
Dipnot: Tony Watt nasıl oynadı hocam?![]()
demedim mi celtic ters rakip diye 5 yemediğine şükret![]()
@webcagri
Adam oyuncu zaten.. Kendisiyle oynama fırsatı bulduğum için ona özel önlemler almıştım...
@Didier Drogbaa
Topun hakimiyeti bizdeydi aslında
![]()
Sentugo.
Yardır olum sarbi dağıt celtici![]()
Maç bitti. Skor tahminlerini alayım ?
Turu geçtik diyebilirim.
Sentugo.
1-2 reyis atmıştır![]()
2-0 batuhan ın golü var
Butland ( OG ) ama Bursa 2-1 kazanır![]()
Football is simple,but Football Manager is not
3-0 olsun bizim olsun. Reyiz'in 2 asisti var![]()
2-3
Goller
2 Tony Watt
Batuhan,Said,Enes
Hiç biriniz bilemediniz yani. Bu arada Tony Watt Şampiyonlar liginde gol kralı şu an...
BURSASPOR'UN ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİNDE EŞLEŞTİĞİ RAKİP
Gözlemciyi gözlesin diye gönderdik. Hayranlıkla geri döndü. Meğer takımın eksiği yokmuş, fazlası varmış.
Herhalde buraya kadar ? Belki süpriz bir kaç taktik deneriz ama yeterli olmaz sanırım...
Bu arada regen kaleci Suphi milli takım kaleisi oldu la.
![]()
Sentugo.