BİZİM CANAVAR, GAZA BASTI DEHŞET OLDU
Bİ SOL AYAK VAR ARJANTİNLİDE RAKET GİBİ LAMBA GİBİ SOKUYO
BİZİM CANAVAR, GAZA BASTI DEHŞET OLDU
Bİ SOL AYAK VAR ARJANTİNLİDE RAKET GİBİ LAMBA GİBİ SOKUYO
hocam bize böyle topçular getir seneye ligi alalım
yok artık lebron o nasıl futbolcudur öyle ve sen böyle bir futbolcun olmasına rağmen hala kümede kalmaya oynuyon![]()
Bu arada ne küme düşmesi biz orta sıralardayız special one ternanalımısın yoksa ?
27-28 HAFTALAR
Sıradaki 3 maç ölüm fikstürü gibi fiorentina, napoli, juve 7 puan alabilirsek ilk 6 için iddaamızı son haftalara taşırız![]()
29.HAFTA
Roma deplasmanından sonra fiorentina glaibiyeti ilaç gibi oldu sıra juvede!
Forza mantova
MANTOVA 3 - 0 FIORENTINA
2-0 dan sonra bastırdık 2-1 yaptık son dakika omrani direğe takıldı.
Orta sahada ezmişiz juveyi. Skora yansımıyor.
Son 7 haftaya girdik fikstür ve puan durumu şöyle
Avrupa kupaları şansımız hala devam etmekte ternananın küme düşmesini istemiyorum hersezon içerde dışarda folloş etmek istiyorum
Bu arada son hafta spezia ile oynuyorum eğer spezia ternana küme düşme mücadelesi devam ederse maçı satayımmı spezia'ya söyleyin bakalım
Sat hocam![]()
"KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER" BOŞUNA DEMEMİŞLER.
2 SEZON ÖNCE TERNANA İÇERDE MİLANLA ŞİKE YAPIP TERNANA MİLANA 4 GOL ATARKEN BİZ KÜME DÜŞMÜŞTÜK BİLENLER BİLİR
ŞİMDİ SON HAFTA MANTOVA SPEZİA İLE OYNUOR SPEZİA YENER TERNANA YENİLİRSE TERNANA KÜME DÜŞER SPEZİA BİZLE OYNUYOR O MAÇ SATILACAK Bİ KERE HESAP DÖNDÜ!!!!
PEKİİİİİ TERNANA KİMLE OYNUYOR MİLANLAA PEKİ MİLAN MAÇI SATABİLİCENMİ YİNE "NAH" SATARSIN YENERSEN ŞAMPİYONLUK ŞANSIN VAR HADİ BAKALIM...
MİLAN TERNANA YİYİN BİRBİRİNİZİ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ARKADAŞ GÖZÜMDEN YAŞLAR GELDİ TAKTİĞE BAKIN HARBİ MAÇ SATIYORUM SKORA BAKIN![]()
KİME MAÇ SATIYORUZ ARKADAŞ YA ???
NEYSE KALECİYİDE ÇEKELİM.... AL SANA TERNANA
ALLAH ALLAH ŞU TAKTİKLE %70 TOPLA OYNAYIP 2 OLDU YA LA.
Herkesi Geri çektim 2-1 Oldu Adamlar 2 Gol Attı Ofsayt Oldu Burdadamı.. Hakemidemi Aldın Ternana..........
2-3![]()
![]()
![]()
![]()
ternana 1-1 hala
spezia da abarttı 5 oldu![]()
hahaha![]()
![]()
YAA TERNANA... KESER DÖNER SAP DÖNER DEDİK HESAP GÖRÜLECEK DEDİK.. !!!
HADİ ANAM SERİE B YE SENMİ BENİ DÜŞÜRÜRSÜN HEE MİLANDA TAM GERZOYMUŞ TERNANAYI YENSE ŞAMPİYON AAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ÇOK MUTLU OLDUM YAV HEM TERNANA DÜŞTÜ HEM MİLAN ŞAMPİYON OLAMADI![]()
![]()
![]()
Hocam efsane olmuş bu bir taşla iki kuş
Oyuna girerken yazmışsın hesap vakti hesap görüldü bence.![]()
hocam speziadan 7 gol yemek zoruna gitmedi mi?![]()
Bir dakika en son fikstür resmindeki siyah işaretler ne iş? Neler çeviriyosun sen sowkayAçıklama bekliyoruz...
Diğer Liglerde durumlar şöyle şekilllendi
AVRUPA LİGİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ
JUVENTUS KAZANDI ÖNCEDEN ALMIŞIZ SS'İ
İSPANYA
İNGİLTERE
FRANSA