1 ile 30 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bu formaların patlama olayını hiç anlamıyorum. Sheffield United' a Beckham' ı getirdim sırf formalar patlasın diye ama hiçbir değişiklik olmadı.

Villa- Torres - Robben 3lüsü de formaları patlatamıyorsa, o özellik kalkmış olabilir diye düşünüyorum şuan.
    Olur mu öyle şey ya Kaç kere gerçekleştirdim o işi. Mesela biri ile ilgilendin diyelim. Eğer taraftar heyecanlanıyorsa, o zaman o kişi takıma geldiğinde formalar patlıyor.

Yani var kalkmadı o durum

Mesela Mesut Özil transfer listesindeydi bir zamanlar, ilgilendim ettim vs.. o gelmeyeceğim dedi ama taraftar heyecanlanmıştı. O gelseydi formalar patlayacaktı.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Olur mu öyle şey ya Kaç kere gerçekleştirdim o işi. Mesela biri ile ilgilendin diyelim. Eğer taraftar heyecanlanıyorsa, o zaman o kişi takıma geldiğinde formalar patlıyor.

Yani var kalkmadı o durum

Mesela Mesut Özil transfer listesindeydi bir zamanlar, ilgilendim ettim vs.. o gelmeyeceğim dedi ama taraftar heyecanlanmıştı. O gelseydi formalar patlayacaktı.
    Villa - Torres - Robben , Bursa taraftarını heyecanlandıramıyorsa vay senin haline o zaman
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri