Şu özelliklerle sene bizim takımda oynayabilirsin. Oynayabilmek adına Gerson'u iyi fiyata okutmam lazım..
Bu arada Yeni gençlerimiz piyasaya çıktı.. Sadece en üstteki çocuktan umitliyimDiğerleri ligte standart oyuncu olabilir gibime geliyor en fazla, mevcut özelliklerinden ötürü..
Bu arada isteyene Sentugo Bakışı'nı paylaşabilirim... Koly olur tek tek uğraşmaktansa...
Sentugo.
kalecide frikik 16 yanlış görmediysem yeni bi ceni doğuyo![]()
Last edited by sentugo : 23.Ağustos.2013 at 02:20
Sentugo.
Bildiğin kovaya dönmüşüm ha![]()
27 Maçta 32 Gol maşallah![]()
Şampiyonluk geliyo.![]()
Ligde şampiyonluk gelmiş hayırlı olsun. Ama lig artık hedef olmaktan çıktı sanırsam![]()
Football is simple,but Football Manager is not
geldi geldiValla şampiyonluk her zaman hedef
Ancak asıl hedeflerimiz;
- En Zengin Kulüp olmak
- Şampiyonlar ligini en çok kazanan takım olmak
- En iyi menejerler arasında 1 sıraya girmek.
Bu arada kaç kere almak lazım şampiyon ligini en çok almak için ??![]()
Sentugo.
Bence en az 15 sezon daha gider![]()
Yalnız Trabzonspor şaka maka iyi gidiyor, zirve yarışında istikrarı sağlamaya başlamışlar..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kayseri de zor kurtulmuşsun ama ufak tefek şeyler çokta sorun olmaz
hocam o sentugo bakışı olayını nasıl yaptın???
Şöyle bir düşününce daha fazla bile gider gibi duruyor![]()
İyi farkettin. Kalecileri yüzünden. Onur'u bana kakaladılar, kaleleri sağlamlaştı. İlk sene bir tane oyuncu kiralamışlardı, o baya iyidi. Ertesi sezon bir oyuncu aldılar, o oyuncu bu sezon 17 maçta gol yemedi.. Yani kaleleri sağlam.. Onur olsa ilk sezon 40 üstü gol yemiş...
Ne Kupa ne de Avrupa olunca, sabit bir kadroya döndük. Herkesin kondisyonlar %100. Moraller iyi.. Öyle olunca pek dikkat edilmiyor çoğu şeye, nasıl olsa yeneriz moduna geçiyorsun bir anda..
Zamanında açıklamıştım, kariyerin başında falan... Hatta buldum, mesaj şurada
http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=11
O sağda bulunan "+" ile istediğiniz şeyleri ekledikten sonra,
Yolu ile yapmış olduğunuz bakışı kaydediyorsunuz, daha sonra yine aynı yerden 3 aşağısında bulunan "Görünüm Al" bağlantısına tıklayıp, az önce kaydetmiş olduğunuz görünümü seçebiliyorsunuz..
Ya da zaten hali hazırda benim bakışım olan "Sentugo Bakışı" nı kullanabilirsiniz. Bunun için;
http://www.alperkoc.com/views.rar (Sağ tıkla, indir)
Şu rar dosyasını indirin, içindeki "views" yazan klasörü
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2013\
İçine atınız.
Ya da Rar dosyasındaki klasörün içinde bulunan "Sentugo Bakışı.fmview" dosyasını,
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2013\views içine atınız.
views klasörü yoksa oluşturunuz..
Sentugo.
ALTERNATİF PARA KAZANMA YOLU
Belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için...
![]()
Sentugo.
Sentugo.
Analiz sistemin hoşuma gitti ama bunu görsel anlamda güzelleştirebilirsin abi bu şekilde zevk vermiyor bakmak bana nedense.![]()
Sadece bir öneri yanlış anlama lütfen.![]()
Haha çok uğraşmak istemedim. Yoksa ben de biliyorum kötü durduğunuGeçen sezon sonu yaptığım nasıldı ?
İstatistik mini etek gibidir sonuçta
Vallahi yorum yapamadım. Çünkü beklediğimden daha az gol attım. Takımın en çok gol atan oyuncusu Enes toplamda 18 gol atabilmiş! EN çok hoşuma giden şey Dudu ve Halilovic'in asist ve gol performansları![]()
Sentugo.
süper lig dışında bir kupa al artıkavrupa kupası hatta Türkiye kupası bile olur
![]()
teee zamanında bir de süper kupa almıştık
Ben bu sezon en az 3 kupa alacağım.
Taraftara söz veriyorum
Bu arada sezon başı alıp kiraladığımız genç oyuncu PTT 1. ligin genç oyuncusu seçilmiş... Sağ bek
Bu arada 3 yeni sponsor bulmuşuz, toplam 6,5 milyon euro sponsor gelirimiz var. Yönetim yeni bütçeleri açıkladı. Oyuncu satmadan transfer bütçemiz 28 milyon euro, gayet iyi para.
![]()
Sentugo.
Tebrikler hocam sen burda ben orda valla iyi götürüyoruz tabi sen benden öndesin orası ayrı hem öğretici hem ise zevkli bi kariyer tebrik ediyorum![]()
Söz geldi kupa gelmezse tavrımız kesin
YÖNETİM İSTİFA ! :P![]()
Arkadaşlar Emce Can'ın kiralık sözlemesi bitiyor. 9.5 milyon euroya opsiyonu bizde. Ancak bu sene kiralık gönderidğimiz ve performansını çok beğendiğim bir Okay Yokuşlu var. Ne diyorsunuz ? Emre Can bu profille 9.5 milyon eder mi ? Değer mi ?
Oynayabildiği maçlara ve performansına bakınız lütfen. O mevkide çok gol ve asist olmuyor taktiğime göre ama olsun..
Yalnız kendisi savaşçı ortasaha da oynabildiği için bir avantaja da sahip...
Bu arada bizim kulübe gelmek bile istemeyebilir, sizi de boşuna yormuş olurum ama olsun
![]()
Sentugo.
Zaten bir ara kariyerde bir burukluk olmuştuBu karyier benim rezaletim. 4. senemde herhangi bir avrupa başarım yok. Oysa ki ben neler neler yapmıştım şimdiye kadar. Hep bir talihsizlik, hep bir kötü şans
Bu sene 3 garanti de avrupa mı olur olmaz mı bilemiyorum şu an
Transferlere bağlı biraz.
Valla ben standartlarımın altındayımOkay hakkında ne düşünüyorsun ?
Sentugo.
Ben Emre'yi 1 M € getirmiştim 9.5 fazla kiralık kalsın.![]()