Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 220 sonuç

Konu: Preston Premier Lig'te! [3. Sezon]

Şanssız bir şekilde elendik resmen şanssızlık peşimizi bırakmıyor 3. golde defans oyuncusuyla karşı forvet buga girdi 1 dakika durdular birden forvet kaptı boş kaleye gol attı anlamadım.

Kaybetmemiz beklenirken şaşırttık bunu birde gol ile süsleme imkanımız var idi ama olmadı.

Fikstür'e bakın...

Alt yapı sistemini oturtmaya başlayacağız.

Kusura bakma ama zor kaçtın be MANCHESTER'ım veya bende sizdenim diye kıyak geçtiniz.2 direğimiz var kaleyi bulan şutları yok...2 değerli puan gitti

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arada puan durumunu da verirsen takip açısından daha faydalı olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Transfer edilen genç isimleri beğendim , AL'den elenmek kötü olmuş artık tüm gücümüzle lige ve kupalara asılalım..

Liverpool ve City maçları iyi

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Arada puan durumunu da verirsen takip açısından daha faydalı olur.
    Uyarın için teşekkür ederim hocam 5 maç sonra vermeyi düşünüyordum ama maç bitsin koyarım.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Transfer edilen genç isimleri beğendim , AL'den elenmek kötü olmuş artık tüm gücümüzle lige ve kupalara asılalım..

Liverpool ve City maçları iyi
    Forvete bayıldım bende ama ilk maç 3 salladı adamı kıskanıp kırdılar ayağını 6 ay gitti 3 ay kaldı şimdi.

United'tende 2 puan kayıplı dönüyoruz...Ama bu sefer çok şanslı olan bizdik 22 şut geldi sanki dünya savaşındaydık...

Puan Durumu

Son transferler.Forvet hattında biraz sıkıntımız var Michael Owen'ı hiç oynatmadım aslında onu deneyeceğim.Olmadı bir transfer daha.

Tottenham'ı yine affetmiyoruz forvet'e transfer yapsak mı yapmasak mı diye konuşur iken Owen kendisini gösterdi geçen sezon 20 maçta 20 gol atıp 10 asist yapan Owen adeta ben burada oldukça kulübüm boşa para harcamayacak dedi

Rakibe hediye ettik golleri.

Sonunda galibiyet inşallah bu maç ile bir ivme yakalarız taraftarlarımızdan tek isteğimiz desteklerini eksik etmemeleri.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sen Owen ı oynatmaya devam et zaten 1-2 sezona perte çıkar futbolu bırakır kendisi, kullanabildiğin kadar kullan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

iskoçyalı transfer iyi olmuş düşmezsek ilk sezon kaafi.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Griffiths transferi çok iyi bence. Çift forvet çıkıyorsan forvetin sağında fırsatçı olarak oynat derim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Leigh iyi oyuncudur.

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Griffiths transferi çok iyi bence. Çift forvet çıkıyorsan forvetin sağında fırsatçı olarak oynat derim
    Dikkate alacağım hocam.

Peşimizi bırakmıyorlar.

Şanssızlık peşimizi bırakmıyor bizden daha güçlü takımlarla hep başa baş gidiyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Teklifler gelmeye başlamış , eee hocam tabii sendeki cevheri gördüler

Büyük maçlarda iyi oynuyoruz , önemli maç formu olan oyuncuların kıymetini anlayabildim şimdi

Hocam böyle maç olmaz ama şanssızlık bırakmıyor bizi tek atak gol oluyor.

Peşimizdeler.

Adam çizgiden rövaşatayla top çıkardı...Ligin en kaliteli takımı gibi top oynuyoruz...

3 aydır ayın genç oyuncusu.

Topla oynayıp gol yiyoruz.

Puan Durumu

Hedeflerimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü olduğumuzu düşünmüyorum tottenham maçını saymazsak ondan önceki yenilgiler tek farklı olmuş biraz daha ofansif hareket çalışması yaparsak gol bulabiliriz. Ayrıca ufak takımlar için duran toptan yenilmeyecek gol ve atılacak goller önemlidir duran toplarada biraz taktik geliştirirsek ligde kalırız diye düşünüyorum.

Ligin köklü takıplarına kafa tutuyoruz bu kadar beklemiyordum şanssız puan kayıplarımız olmasa ilk 5 te idik.

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Kötü olduğumuzu düşünmüyorum tottenham maçını saymazsak ondan önceki yenilgiler tek farklı olmuş biraz daha ofansif hareket çalışması yaparsak gol bulabiliriz. Ayrıca ufak takımlar için duran toptan yenilmeyecek gol ve atılacak goller önemlidir duran toplarada biraz taktik geliştirirsek ligde kalırız diye düşünüyorum.
    Hocam bizim kaleci sıkıntı çok iyi bir kaleci ama düşüşe geçti inanılmazları çıkartıyor yenilmeyecekleri yiyor genç kaleciye bırakabilirim kalemizi.

Everton'a karşı yine iyi oynadık ligin en iyi takımı olduğumuzdan şüphe duyuyorum.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri