Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hacı bence ......

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gerçekçiliği bozdun, yapmasaydın keşke.

4 22.22%
  • Teknik Direktörleri abartmasaydın daha iyi olurdu.

4 22.22%
  • Çok yerinde bir hamle olmuş, böylece oyunu daha keyifli hale getirdin. Helal olsun

10 55.56%
1 ile 30 arası toplam 788 sonuç

Konu: Yaramaz Çocuklar Büyüdü, Türkiye Ligi Şenlendi. | Galatasaray 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Dostum başarıların devamını dilerim. Ben de GS'yi yönetiyorum şuan. 4. sezondayım. 4 sezonda 3 STSL, 3 süper kupa, 3 türkiye kupası, 1 ŞL ve 1 AL kazandım. AL yi ilk sezon Marsilyayı finalde 1-0 la; ŞL yi 3.sezon finalde Arsenali 1-0 yenerek aldım . Transfer politikan benimkiyle hemen hemen aynı. Yani senin kariyerini okurken adeta kendi kariyerimi okuyormuşum gibi oldu Sadece sen biraz daha fazla para harcamışsın. Eğer tavsiye olarak nitelendirirsen, orta sahaya Muhammed Ildiz'i alırsan gayet iş yapar diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Dostum başarıların devamını dilerim. Ben de GS'yi yönetiyorum şuan. 4. sezondayım. 4 sezonda 3 STSL, 3 süper kupa, 3 türkiye kupası, 1 ŞL ve 1 AL kazandım. AL yi ilk sezon Marsilyayı finalde 1-0 la; ŞL yi 3.sezon finalde Arsenali 1-0 yenerek aldım . Transfer politikan benimkiyle hemen hemen aynı. Yani senin kariyerini okurken adeta kendi kariyerimi okuyormuşum gibi oldu Sadece sen biraz daha fazla para harcamışsın. Eğer tavsiye olarak nitelendirirsen, orta sahaya Muhammed Ildiz'i alırsan gayet iş yapar diye düşünüyorum.
    Para var huzur var Param oldukça harcamaktan çekinmiyorum. Para=Başarı, Başarı=Para Muhammed Ildiz'e baktım da sanırım sakatlanmış bişeyler olmuş ona, 1,5 yıldız geldi gözlemciden
    Bu arada forvet arkasına şu elemanı düşünüyorum, 7.500.000 €'ya satılık. Daha önce kullanan oldu mu? Veya forvet arkasına, şu çocuk daha iyi olur, ona bi' bak diyen olursa bekliyorum

Wellington Nem Bayern Munih'te

Galatasaray ile sözleşme yenilemeyen Wellingon Nem, gelecek sezon boşa düşeceği için satılık listesine konulmuştu. Avrupanın önde gelen isimleri bu oyuncuyu almak için her ne kadar sıraya girse de Bayern Munih 32.500.000 € karşılığında bu oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

Mesaj Yetkileri