Yenilsekte,yenilsekte Favorim ŞANLI URFA
Başarılar favorim açık ara halil abi Dipnot:1461 ide biri alsaydı keşke
Originally Posted by Laz61g Başarılar favorim açık ara halil abi Dipnot:1461 ide biri alsaydı keşke açık ara halil abiymiş halil abin küme düşüyo
Originally Posted by erenimom açık ara halil abiymiş halil abin küme düşüyo Halil abi toplar bu iş maraton işi 1 sezonda en başarılı olunsaydı ohooo Dipnot:Halil abi düşerse mesajları editlerim
Originally Posted by Laz61g Halil abi toplar bu iş maraton işi 1 sezonda en başarılı olunsaydı ohooo Dipnot:Halil abi düşerse mesajları editlerim yürü git
Originally Posted by 5267 Yenilsekte,yenilsekte,yenilsekte Favorim ŞANLI URFA Tur yapıyorlar bize kümeye gidiyoz Originally Posted by Laz61g Halil abi toplar bu iş maraton işi 1 sezonda en başarılı olunsaydı ohooo Dipnot:Halil abi düşerse mesajları editlerim oda iyiymiş
Originally Posted by Ziege ben 2 adana temsilcisini tutuyorum mersinli olduğumdan Originally Posted by Laz61g Başarılar favorim açık ara halil abi Dipnot:1461 ide biri alsaydı keşke Teşekkürler,halil abin batman petrolspor"u alsa yine onu desteklersin
Originally Posted by Moussa Sow7 Teşekkürler,halil abin batman petrolspor"u alsa yine onu desteklersin rakibi ben olunca birtek tutmam onu yoksa acemi erenimi tutucam
Originally Posted by 5267 Yenilsekte,yenilsekte Favorim ŞANLI URFA Yenilsekte,yenilsekte,yenilsekte Favorim ŞANLI URFA
Forum Rules