Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 123 sonuç

Konu: Bu Takım Avrupa'ya da Lazım (2.Sezon Şampiyonlar Ligi'ndeyiz.)

Takım güzel gidince gelirlerimiz de arttı.Biz de hemen harcayalım dedik Bu müthiş arkadaş seneye bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Katusha View Post
    Takım güzel gidince gelirlerimiz de arttı.Biz de hemen harcayalım dedik Bu müthiş arkadaş seneye bizde.

5 yıldız potansiyeli bu oyunda ilk defa görüyorum Helal olsun, süper transfer olmuş

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    5 yıldız potansiyeli bu oyunda ilk defa görüyorum Helal olsun, süper transfer olmuş
    Teşekkür ederim.Mısırın en büyük 5 takımından birinde olunca kapılmaya çok müsaitti önce davrandım.1mn verdik başkan biraz asabileşti.
    değiliz diyor.

Fena adam değilmiş en azından bu yıl as oynar olmadı seneye rotasyonda oynatırsın

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Fena adam değilmiş en azından bu yıl as oynar olmadı seneye rotasyonda oynatırsın
    Olanareye mi dedin yoksa Mohamede mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

regen fena

Takımın sol kısmında ciddi sıkıntılar var.Ali Dere ve Ömer Şahiner'in hiçbir katkısı yok.Buraya acil oyuncu lazımdı.Alamadık.Uğur Boral ve Mehmet Akgün'e teklifler yaptık ama sonuç alamadık.Bu kısmın bek bölümündeki Mehmet Uslu son birkaç maç çok iyiyse de alternatifi yoktu.Ancak Sancak Kaplanı alabildik.O da en az 30 maç forma giyerse şeklinde.Olanareyi zaten daha önce açıklamıştık.

Ve sezon sonu takımımıza katılacak oyuncular.Mohamedi süper regen olarak buldum ve onu da açıklamıştım.O gelince sistemimizi tek forvete çevireceğiz.Malum kendisine bir de alternatif lazımdı.Biz de yerli Muhammedi kaptık.Bir de kalitesiz Türk oyuncuların doluştuğu sağ bek ve sağ kanat mevkilerini gelecekte domine edecek gurbetçi Fatih'i aldık kendisi gelişime açık.Şu an takım 23 kişi.Stoper-forvet bölgemizde alternatif sıkıntımız yok.Sol kanat zaten bahsettim hiç işlemiyor.Sol bekte alternatifsiziz.Defansif Orta Sahalarım 3 kişi az çok idare ediyorlar.Zaten takımda düşüşte başladı bir dahaki güncellemede görürsünüz.

Muhammed Demirci bedelsiz geliştirebilirsen çok iyi olmuş hocam

Kasımpaşa 1 - 2 Konya

Kasımpaşa 70. dakikaya kadar tek kale oynadı.Mehmet Uslu biri penaltıdan iki gol atıp maçı kurtardı.Maç Kasımpaşa'nın hakkıydı.

Konya 3 - 1 Rize

Tek kale oynadık.Rize 3 şut çekti biri gol oldu.

Antalya 2 - 1 Konya

Maçta üstün olan taraf bizdik.Başından sonuna hakettik.Baros ve Tita tecrübelerini ve iyi bitiriciliklerini konuşturdu.Çok kötü bir maç bizim adımıza.

Konya 1 - 1 Karabük

Topla oynamalar eşit olasada topu alıp öbür kaleye gidip pozisyon yaratan bizdik.Ali Turan kalemize gelemeyen rakibe golü armağan etti.Gerçekten kötü bir puan kaybı.

Fenerbahçe 3 - 1 Konya

Maç aslında ortadaydı.Forvetlerimizin ve kanatlarımızın formsuzluğu takımı çok fazla etkliliyor.Beraberlik koparabilirdik.

PUAN DURUMU:

Quote Originally Posted by oyuncu12 View Post
    Muhammed Demirci bedelsiz geliştirebilirsen çok iyi olmuş hocam
    Niyetim öyle Geliştiririm geliştirmesine de Antrenman tesislerimiz kötü.Alt yapıda öyle başkan para yok geliştiremem diyor hayırlısı diyip bekliyorum bende.

O arada Itandje

Mbamba da gitti.En önemli haftalarda olacak iş mi???

hocam yahya fena seneye direk 11 e koy daha iyi gelişir bence bide tecrübeli birini al ders falan verdirt gerçi sen daha iyi bilirsin bizden yahyayı yıldız yapıcağına eminim

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam yahya fena seneye direk 11 e koy daha iyi gelişir bence bide tecrübeli birini al ders falan verdirt gerçi sen daha iyi bilirsin bizden yahyayı yıldız yapıcağına eminim
    Estağfurullah hocam.Kariyerin en başında belirttim acemiyim.Regen taraması konusunda başarılıyımdır ama. Yahyayı aldık.Yedek diye Muhammedi aldık.Tecrübeli bilmem alır mıyız? Alırsak serbestten alırız büyük ihtimalle.

Birazdan müthiş iki Türk regen paylaşacağım.İkisinin de bonservisini 48 ay taksitle aldık yaklaşık 1mn ödeyeceğiz.5 dakikaya burdalar.

İşte regenlerimiz birini İBB'den diğerini Balıkesirspor'dan aldık.Biri ofansif orta saha diğeri defansif orta saha 3 yıl sonra takımı sırtlarlar inşallah.

Bu bizim Sabrimiz dinamomuz olacak inşallah.

Bu da Neco Yahia'yı devlerden birine kazıklayınca yerine geçecek kişi.

Itandje çok çok kötü olmuş ama regenler sağlam

Itandje çok çok kötü olmuş ama regenler sağlam
    Onlar benim bebeklerim.Neconun lise kaydı sıkıntılı

Sıkıldım artık ya...

Konya 2 - 0 Sivas

Etkili oynadık 90'dan sonra bulduğumuz gollerle hakkımızı aldık.

Akhisar 2 - 2 Konya

Ortada bir maç oldu.Mehmet Akyüz'ü durduramadık.

Konya 1 - 1 Beşiktaş

Avrupa için çekiştiğimiz rakiplerimizden biri.82'de Eneramo sahneye çıktı 1-1e getirdi.Maç ortadaydı yine.Skora yatalım dedik beceremedik.

Kayseri 0 - 1 Konya

Golü erken bulunca üstüne yattık.Zor deplasmanda 3 puan.

Konya 2 - 0 Gençlerbirliği

İlk yarıda maçı bitirdik.İkinci yarı pozisyon bile olmadı.

Gaziantep 2 - 2 Konya

Şu maça inanmıyorum.Çok iyi oynadık rakibe göz açtırmadık.İlk atakları gol oldu.Sonra ele aldık tek kaleye çevirdik 2-1e getirdik.Tam bitti dediğimiz anda 90+3te Traore frikikten yapıştırdı.

Konya 2 - 1 Eskişehir

Çok iyi oynadık.2 puan gerimizdeki rakibimizi uzak tuttuk.Evimizde çok iyiyiz.

Trabzon 3 - 1 Konya

Hiçbir şey yapamadık.Utanç maçı.Oyuncularım yoruldu.Ali Çamdalı'da sakat olunca elimizden bir şey gelmedi.

PUAN DURUMU:

Tam oynamaya başlamıştı ki...

Yeni sözleşme imzaladık.

Zorlasak fener'i geçip ŞL gitme şansımız olabilir hadi bakalım hayırlısı

Konya 2 - 0 Galatasaray

Üstün oynadık maçı kazandık ve Şampiyonlar Ligi potasının 1 puan altına geldik.

Elazığ 0 - 1 Konya

Maç Elazığ'ın hakkıydı.Şanslı bir galibiyet oldu.

Konya 2 - 1 Kasımpaşa

Maçı hep üstün götürdük.Rakibe fazla şans vermedik güzel bir galibiyet aldık.Galatasaray'ın Akhisar'a puan kaybetmesiyle 2.liğe yerleştik ha gayret Şampiyonlar Ligi'ne gireceğiz.

Konya 1 - 0 Bursa

Hakem Galatasaraylılığını belli etti.7. dakikada Ömer Ali'yi attı.Yetmezmiş gibi 28de Buffel 41de Barmen sakatlandı.3 değişiklik hakkımı da ilk yarıda bitirdim.Bir de 10 kişiyiz.Buna rağmen müthiş mücadele ettik.Tuna golü attı ve maçı kazandık.

Veee lige başlarken kümede kalmayı hedeflemiştik.Bir anda kendimizi Şampiyonlar Ligi'nde bulduk.Gerçekten inanılmaz bir sezon geçirdik.Taktik tavsiyesinden dolayı oyuncu12 adlı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

PUAN DURUMU:

VERİLER:

Zorlasak fener'i geçip ŞL gitme şansımız olabilir hadi bakalım hayırlısı
    Galatasaray'ı geçip gittik.

OH!! Çektirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler müthiş bir başarı fakat oyuncu alımında çok sıkıntı çekeceksin.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler müthiş bir başarı fakat oyuncu alımında çok sıkıntı çekeceksin.
    Öncelikle teşekkür ederim.Haklısın ilk turu geçmek için gideceğim.Sonrakinde zaten eleneceğimde bari uefaya devam edeyim diyorum.Uğur Boral'ın peşinden koşuyoruz sol kanat için düşün halimizi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tebrikler valla harika bir başarı

Rodelin'i kesin al hocam.Orda gs'yi lider sandım kafa allak bullak DMC içinse Pierazzi öneririm

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Tebrikler valla harika bir başarı
    Teşekkür ederim.

Rodelin'i kesin al hocam.Orda gs'yi lider sandım kafa allak bullak DMC içinse Pierazzi öneririm
    İnceleyeceğim hocam.Zaten şampiyonluğun yarısı senin Tekrar teşekkür taktiki yardım için 15 maç felan kullandım.

Ödüllerimizi aldık.

Birçoğumuz alışığızdır ilk sene Galatasaray'ın şampiyon olmasına bunda niye olamadı hatta Konya'nın bile gerisine düşmüş yuh diyenleriniz olabilir.Açıklamasını yapayım.Fatih Hoca sene ortasına ManU'ya gitti.Yerine Huub Stevens geldi o da ilerletemedi takımı

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri