1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Bu Takım Avrupa'ya da Lazım (2.Sezon Şampiyonlar Ligi'ndeyiz.)

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Öncelikle başarı dileklerimi iletmek istiyorum ama zaten ilk sezondan başarı sağlamışsın hocam..

Konyaspor gibi bir takımı ilk yılda 2. yapmak hiç kolay bir iş değil , tebrik ederim..

Hemen regenlere yönelmişsin , bu transfer düşüncen güzel , geleceği düşünüyosun..

Çok üst düzey bir performans gösterdiğin için yönetim transfer bütçesinde bonkör davranmış , ŞL'de mücaadele edeceksin Uğur Boral yakışmaz

Büyük ihtimalle biliyorsundur ama Allione'yi almanı öneririm , zaten bütçen de var , 3.5 m € civarı bi paraya alabilirsin , Estigarribia'yla anlaşamadın mı ?

Takipteyim

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Öncelikle başarı dileklerimi iletmek istiyorum ama zaten ilk sezondan başarı sağlamışsın hocam..

Konyaspor gibi bir takımı ilk yılda 2. yapmak hiç kolay bir iş değil , tebrik ederim..

Hemen regenlere yönelmişsin , bu transfer düşüncen güzel , geleceği düşünüyosun..

Çok üst düzey bir performans gösterdiğin için yönetim transfer bütçesinde bonkör davranmış , ŞL'de mücaadele edeceksin Uğur Boral yakışmaz

Büyük ihtimalle biliyorsundur ama Allione'yi almanı öneririm , zaten bütçen de var , 3.5 m € civarı bi paraya alabilirsin , Estigarribia'yla anlaşamadın mı ?

Takipteyim
    Teşekkür ederim hocam.Regen arama tarama işine bayılıyorum bulunca alıyorum.Uğur'dan vazgeçtim ama oyuncular gelmiyor maalesef.Malum itibar...

Estigarribia'ya için uğraştım ama Stoke kaptı.Allione'de zor gibi ama bakacağım.

Öneriler için teşekkür ederim.Itandje ve Ezechiel'in kiralık sözleşmeleri bitti.Yerlerini dolduramadım.Kaleci özellikle şart Kaya'yla yürümez.

Mesaj Yetkileri