Gidenlerden çok iyi gelir elde etmişiz özellikle Coates'ten. Ben o kadar beklemezdim. Higuain'de çok iyi olur.
Gidenlerden çok iyi gelir elde etmişiz özellikle Coates'ten. Ben o kadar beklemezdim. Higuain'de çok iyi olur.
Medyada bahsi geçen 2 isim eğer Fener'e gelirse, ohooo çekeceği var diğer takımların![]()
Bu ne la feneri alan fifa en iyi 11i kuruyor biz hale oyuncunun maaşını 1.100.000 den 995.000 e çekmeye çalışıyoruz![]()
Fener'de satıpta para kazanabileceğin çok adam var. Emenike'den 15m Kuyt 5.5m Meireles 13m civarı fiyata satmıştım ilk sezon sonu. Daha sattığım bir çok adam vardı. Zaten bu kadar para olduğu zaman paran sürekli katlanıyor bu hale geliyor. Şuan Falcao,Papadopoulos ve Higuain Gelmesine rağmen hala 52.5 milyon euro bütçem var. Yabancı sınırlaması olmasa baya adam getireceğim de yabancı sınırlaması büyük sorun.
bütçeyi müthiş toplamışsın iyi kariyer olmuş
TÜRKİYE SÜPER KUPASI
Spoiler: Fenerbahçe - Beşiktaş Genel Bakış
MAÇ SONU TARAFTARLAR KUPA SEVİNCİNİ KUTLUYORDU VE GURURUMUZSUN ENES DİNLER DİYE BAĞIRIYORLARDI.
(Ayrıca bir kaç taraftar otobüse sızıp futbolcularla fotoğraf çektirmeye çalıştı.)
Transferler iyi sattığın oyunculardan iyi gelir yapmışsın.
Higuain reyiz getirmiş kupayı, helal olsun![]()
İnanılmazı başarmışsın transferlerde şuan ki dizliş nasıl muhtemelen 4-2-4 olması lazım
AVRUPA SÜPER KUPASI
Skor Tahminlerinizi Yazabilirsiniz.
4-0 bizim![]()
Spor Toto Süper Lig
1.Hafta
2.Hafta
AVRUPA SÜPER KUPASI
Spoiler: Fenerbahçe - Spartak Moskova Genel Bakış
istifa edelim bence fenerbahçe kariyerlerinden gına geldibi kişi daha fb kariyeri açarsa köprüye çıkıcam artık
![]()
3.Hafta
4.Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup H İlk Maçı
Şampiyonlar Ligi Grup H
Transferler müthiş maçlar müthiş ne diyeyim![]()
5.Hafta
6.Hafta
Gökhan Gönül'ün yediği kırmızı kart yüzünden beraberliğe tutunduk.
Şampiyonlar Ligi Grup H İkinci Maçı
Sağ beke Gökhan yerine Alpaslan'ı almama rağmen Alpaslan sakatlandı ve Gökhan girdi. Gökhan'ın tekrar yediği kırmızı kart yüzünden berabere kaldık ve üstelik uzatmanın 3 dakika olmasına rağmen 90+4'te gol yemem insana ayrı bir koyuyor. 3 puan tamamen bizim hakkımızdı.
Roma beraberliği şanssızlık. 2 maç üst üste kırmızı yiyen Gökhan Gönül'ü bir kadro dışı bırak akıllansın.
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
Şampiyonlar Ligi Grup H 3.Maç
Şampiyonlar Ligi Grup H 4.Maç
Çok gol yiyoruz![]()