Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sene sonu kim yollansın

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Tello

5 35.71%
  • Causic

3 21.43%
  • Kamara

2 14.29%
  • Bienvenu

3 21.43%
  • Diğer(Yorumdan belirtiniz)

1 7.14%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 81 sonuç

Konu: Es-Es Şampiyon|2.sezon|Transfer Dönemi

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Maçta kavga çıktı desem yeridir.Herkes çok hırçın oynadı hem onların hem bizim penaltımız verilmedi hakem gerçektende katletti ama yine 3 puan yine galibiyet

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Aldığımız belkide en büyük galibiyet oldu iyiden iyiye farkı açmaya başladık şampiyonlar ligine bu sene katılacağız gibi görünüyor

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Fenerbahçeyide yenersek 4 büyükleride yenmiş olacağız bursaspora mağlup olmasaydık kırılması zor bir rekora doğru gidiyor olacaktık Gerçekten çok güzel futbol oynuyoruz.Kamara gerçektende biriciliği düşük olmasına rağmen birebirde kaçırmıyo necati ise onu çok güzel besliyo gerçektende bu takıma defansif ortasaha dışında transfer düşünmemeye başladım.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Devrearasına 3 maç kaldı anket koyduracağım ilgilendiğim adamlarla ilgili 1 gün güncellemede yapmayacağım en çok oy alan adamı almaya çalışacağım olmassa altı olmassa altı şeklinde gideceğim.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Son 3 maç 2 maç üst üste fenerbahçe önce kupa olmak üzere son maç ise akhisar kayıpsız gidersek sürprizlere hazır olun şampiyonluk gelebilir

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İnanılmaz bir maçtan sonra tur bizim gerçektende fenerbahçe çok üstün oynadı bu futbolla bizi ligde dağıtırlar gibime geliyo umarım ordanda 3 puan alırız.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Ligdeki 2. mağlubiyet fenerbahçeye geldi kupa maçında zaten göstermişlerdi maçıda baştan sona forse ettiler biz sadece topu tuttuk onlarsa oynadı.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Anket birazdan geliyor 1 gün güncelleme olmayacak tamamen özgür olarak seçiminizi yaparsınız bütçe kısıtlı o yüzden yıldız isim beklemeyin

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Ankete eklediğim futbolcular seçin beğenin alayım hepinize iyi geceler.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Jali'yi al kesin.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Akşam oynamayı düşünüyorum bu arada ankete katılım az olmus sanırım takip eden sayımız az o yüzden görenlerde olsun diye birazcık daha bekliyorum herkese iyi oyunlar iyi forumlar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Rincon tabiki.

Rincon derim. Tam bir top kapma canavarı abimiz kendisi

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Jali'yi al kesin.
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Rincon tabiki.
    Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Rincon derim. Tam bir top kapma canavarı abimiz kendisi
    Bir anda işin rengi değişti rincon olaya dahil oldu Nedense dahada bir heyecanlandım izninizle anketi biraz daha tutacağım tam anlamıyla çekişme olmasını istiyorum

hocam belki komik gelicek ama bienvenüde çok iyi bir forvet benim fenerbahçe kriyerimde oyuna sonradan girmeleriyle bile ligde 19 gol atmıştı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Emenixe View Post
    hocam belki komik gelicek ama bienvenüde çok iyi bir forvet benim fenerbahçe kriyerimde oyuna sonradan girmeleriyle bile ligde 19 gol atmıştı
    estağfurullah niye komik gelsin ama çift forvete döndüğümden beri kamara necati ikilisi çok iyi çok şükür bir sakatlıkta yok o yüzden bozmam kolayına kupa maçında bertulle beraber onu koyuyorum ama daha siftahı yok ne yazıkki
    Edit:Milli Maçın durumuna göre paylasıma baslarım baktık maç elden gidiyo paylasım hemen gelir yoksa maçtan sonra paylasıcam anlayısınız için teşekkür ediyorum

Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Emenixe View Post
    Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla
    Ben aklımdaki 3 oyuncuyu koydum oraya takip edenler en çok kimi isterse onu alıyorum yani orda atıyorum baki mercimek olsaydı(Amacım küçümsemek değil) en çok oyu o alsaydı onu alıcaktım yani suan rincon bir adım önde

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Arkadaşlar anketi kapatıyorum şimdi Rincon için girişimde bulunucam o olmazsa N'diaye o olmazsa jali şeklinde gidicek ilginiz için teşekkür ederim paylaşımlar birazdan geliyor

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Jorqueranın sözleşmesini yabancı kontejyanı yüzünden fesh ettik Rincon hayırlı olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kupada yine turu uzatmalarda atlıyoruz.Rincon ise ilk maçına çıkmış oldu 7.20 ortalamayla oynaması ise güzel bir olay oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Topu duran toplar dışında vermedik diyebilirim çok rahat oynadık rotasyona gittim necati dede gibi oyuncuları dinlendirdim güzel bir maç oldu 3 puanla devam ediyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Karambole bir maçtı 3 puanı hakettik diyemem necati tecrübesini konusturdu attı başkada bir pozisyonumuz yoktu top çevirdik sadece galatasaray maçı vardı kupada o yüzden yine birkaç oyuncuyu oynatmadım birazdan gs-eskişehir onuda elersek fenerbahçe ve bursadan sonra bir büyük takım daha elemiş olacağız.

Maçlar ve Rincon iyi olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Maçlar ve Rincon iyi olmuş
    Gs maçınıda keşke kazanabilseydik Rincon ise çabuk uyum sağladı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Yine 3 puan yine rahat bir hafta zor maçlara gelmeden aradaki puan farkını açmak istiyorum gs bursaya farkı açtım ama fenerbahçe inanılmaz kovalıyor küme düşme hattı ise çok karışık biraz daha zaman geçtikten sonra puan durumunu paylasacağım o zamanda göreceksinizki şampiyonlar ligini şuan garantiledik tek sürpriz şampiyonluk olur büyüklere gelene kadar puan kaybetmemeliyiz şampiyonluğun parolası bu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Öyle bir psikolejiye girdim ki daha ilk mesajı okudukdan sonra her maçta Mikail'i aradım

Yetenekli vesselam, yanlız hiç büyük maçlarda şans vermemişsin, bu iyi olmamış. Transfer ve kariyerin başarılı takipteyim.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Öyle bir psikolejiye girdim ki daha ilk mesajı okudukdan sonra her maçta Mikail'i aradım

Yetenekli vesselam, yanlız hiç büyük maçlarda şans vermemişsin, bu iyi olmamış. Transfer ve kariyerin başarılı takipteyim.
    Mikailin potansiyeli var durmadan gelişiyo ama büyük maçlarda gerçekten hiçbirşey yapamıyo kupa maçlarında onu oynatmıyorum ligde banko oynatıyorum diye ligdeki maçlarında beke yardıma hiç gelmiyo yani daha çok yol alması lazım transfer içinde ben değil takipçiler aldı diyebilirim kariyer içinse takım gerçekten anlayamadığım bir şekilde inanılmaz oynuyor ben 3-4 olmayı zorlarız derken ciddi ciddi şampiyonluk adayı olduk

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri