Fenerbahçeyide yenersek 4 büyükleride yenmiş olacağız bursaspora mağlup olmasaydık kırılması zor bir rekora doğru gidiyor olacaktıkGerçekten çok güzel futbol oynuyoruz.Kamara gerçektende biriciliği düşük olmasına rağmen birebirde kaçırmıyo necati ise onu çok güzel besliyo gerçektende bu takıma defansif ortasaha dışında transfer düşünmemeye başladım.
Jali'yi al kesin.
Akşam oynamayı düşünüyorum bu arada ankete katılım az olmus sanırım takip eden sayımız az o yüzden görenlerde olsun diye birazcık daha bekliyorum herkese iyi oyunlar iyi forumlar![]()
Rincon tabiki.
Rincon derim. Tam bir top kapma canavarı abimiz kendisi
hocam belki komik gelicek ama bienvenüde çok iyi bir forvet benim fenerbahçe kriyerimde oyuna sonradan girmeleriyle bile ligde 19 gol atmıştı
estağfurullah niye komik gelsinama çift forvete döndüğümden beri kamara necati ikilisi çok iyi çok şükür bir sakatlıkta yok o yüzden bozmam kolayına kupa maçında bertulle beraber onu koyuyorum ama daha siftahı yok ne yazıkki
Edit:Milli Maçın durumuna göre paylasıma baslarım baktık maç elden gidiyo paylasım hemen gelir yoksa maçtan sonra paylasıcam anlayısınız için teşekkür ediyorum![]()
Hocam bide şöyle diyeyim n diaye iyiyse eğer onun bonservisini al taktiğe uyumlu avrupa maçlarında iyi olabilir takımada uyumu fazla![]()
Arkadaşlar anketi kapatıyorum şimdi Rincon için girişimde bulunucam o olmazsa N'diaye o olmazsa jali şeklinde gidicek ilginiz için teşekkür ederim paylaşımlar birazdan geliyor![]()
Karambole bir maçtı 3 puanı hakettik diyemem necati tecrübesini konusturdu attı başkada bir pozisyonumuz yoktu top çevirdik sadece galatasaray maçı vardı kupada o yüzden yine birkaç oyuncuyu oynatmadım birazdan gs-eskişehir onuda elersek fenerbahçe ve bursadan sonra bir büyük takım daha elemiş olacağız.
Maçlar ve Rincon iyi olmuş![]()
Yine 3 puan yine rahat bir hafta zor maçlara gelmeden aradaki puan farkını açmak istiyorum gs bursaya farkı açtım ama fenerbahçe inanılmaz kovalıyor küme düşme hattı ise çok karışık biraz daha zaman geçtikten sonra puan durumunu paylasacağım o zamanda göreceksinizki şampiyonlar ligini şuan garantiledik tek sürpriz şampiyonluk olur büyüklere gelene kadar puan kaybetmemeliyiz şampiyonluğun parolası bu bence.
Öyle bir psikolejiye girdim ki daha ilk mesajı okudukdan sonra her maçta Mikail'i aradım
Yetenekli vesselam, yanlız hiç büyük maçlarda şans vermemişsin, bu iyi olmamış. Transfer ve kariyerin başarılı takipteyim.![]()
Mikailin potansiyeli var durmadan gelişiyo ama büyük maçlarda gerçekten hiçbirşey yapamıyo kupa maçlarında onu oynatmıyorum ligde banko oynatıyorum diye ligdeki maçlarında beke yardıma hiç gelmiyo yani daha çok yol alması lazım transfer içinde ben değil takipçiler aldı diyebilirim kariyer içinse takım gerçekten anlayamadığım bir şekilde inanılmaz oynuyor ben 3-4 olmayı zorlarız derken ciddi ciddi şampiyonluk adayı olduk![]()